Senin için birsürü efektle baktım evet efeklerde daha belli hatta yarın tekrar yapEki Görüntüle 3257121
Tedavi görüyordum tüp bebek için yakında işlem olacaktı ama testim böyle ben mi goruyorum bir tek olursa mucize olacak ,gölge bir çizgi var fotoda bu kadar çıktı
Amin inşallah çok teşekkür ederimÇok sevindim.merve diye bir üye vardı. O da tüp bebeğe başlayacağı hafta hamile kalmıştı, sağlıkla da doğurdu.
Siz de inşallah aynı kaderi yaşarsınız
İnşallah yarın yükselme için kan vericem inşallah iyi çıkarHayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin insallah.
Yaaa çok teşekkür ederimSenin için birsürü efektle baktım evet efeklerde daha belli hatta yarın tekrar yap
Yarın bende tekrar kan vericem yükselişe bakmak içinYaaa çok teşekkür ederimyarın tekrar yapacağım olursa eğer mucize olacak bizim için
İnşallah en sağlıklı en güzel şekilde yükselmiştir kalpten diliyorumYarın bende tekrar kan vericem yükselişe bakmak için
İnşallah hayırlı haberler alırız
Çok teşekkür ederimİnşallah en sağlıklı en güzel şekilde yükselmiştir kalpten diliyorum
Kan verdinmi canım
Yok canım veremedim çıkamadık bugün evden , bir test daha yaptım çizgi silik çıktı ve sonra kayboldu ilk on dk görünüyordu , bu ne demek anlamadım .sen ne yaptın yükselmiştir inşallahKan verdinmi canım
Bende kan verdim canım daha çıkmadı yarına çıkar heraldeYok canım veremedim çıkamadık bugün evden , bir test daha yaptım çizgi silik çıktı ve sonra kayboldu ilk on dk görünüyordu , bu ne demek anlamadım .sen ne yaptın yükselmiştir inşallah
Eki Görüntüle IMG_20230605_155330_729.webp böyle çıktıBende kan verdim canım daha çıkmadı yarına çıkar heralde
Maşallah ya mucizelere hep beklenmedik anda geliyor zatenBenim arkadaşım dondurulmuş embriyolarını transfer için gün aldı, doktor adet olduğun zaman gel dedi. Pkos olduğu için 40-50 günde bir oluyordu adet. Hiç şüphe bile duymadı ama hemşire mecburuz test yapmaya diyince test yaptı ve pozitif çıktı.
Şimdi 3 aylık bebeği var :) hayırlı olsun size de dilerim.
Canım bu erken gebelik testimi normalmiEki Görüntüle 3257461 böyle çıktı
Erken gebelikCanım bu erken gebelik testimi normalmi
Çok çok ince bir çizgi çıkıyor ama artması lazımdı sanırım yokCanım bu erken gebelik testimi normalmi
Testen teste fark görülebilir canım en iyisi kan vermekÇok çok ince bir çizgi çıkıyor ama artması lazımdı sanırım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?