Cnmmm çokkk sevindim hayırlı olsun sen benden önce hamile kalmışsın bak
Ruuhi cnm iyi dileklerin için saol inş. Kolay bir hamilelik olur ben daha şu an bişey hissetmiorum bulantım falan yok çok şükür not_aware sen nasılsın tatlım?
bnmde göğüslerimde hassasiyet oluştu cnm bi de evet o ağrılar ben de de oluyo ara ara gaz sancısı gibi dimi?
evet çok heyecanlı yaaa durup durup gülümsüyorumm
sen istanbuldamı oturuosun ?
evet bende korktum bi an ilk hamileliğimiz olduğu için hemen telaşlanıoruzherşeye katlanırız yeter ki bi aksi durum olmasın
hep dua ediorummm
istanbuldaysan hangi doktora gidiosun dicektim ankadaradaymışsın
Evet cnm çok güzel olur ben de seviorum ne olsa ilk buraya gelip bakıorum soruyorum,yazıorum..mart annelerimi oluyoruz biz şimdi ayyyy aralıkda doğumm daha oraları düşünmüorum çok korkuorum :18:
Ayyyy cnm ne güzel bir hediye olur yaa hadi inş. Hayırlısıyla denk gelir
şu an o kadar heyecanlıyım ki kızlar anlatamıorum yazarken bile ellerim titriyor bi gülüorum bi sevinçten ağlıorummm
polikistlerim vardı adet olamıyordum tahlillerimi yaptırıp doktora gidecektim ve b-hcg 25 çıktı şoktaydım gerçek mi diye ağladım...doktor hemen sevinme 2gün sonra bi daha bakalım kimyasal gebelik olabilir deyince bir türlü moda giremedim 2gün nasıl zor geçti anlatamam eveett 2 gün sonra tekararlanan b-hcg 117 çıktı ve 2 gün sonra 248...artık 100/100 hamileyim Allah'ım bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın hala inanamıorum o benim mucizem minik mercimeğim
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
Allah rahat bir hamilelik,kolaay bir dogumdan sonra hayırlı bir evlat nasib etsin... konuyu okurken ben bile heyecanlandım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?