inanamıyorummm bir mucize oldu..

Cnmmm çokkk sevindim hayırlı olsun sen benden önce hamile kalmışsın bak
Ruuhi cnm iyi dileklerin için saol inş. Kolay bir hamilelik olur ben daha şu an bişey hissetmiorum bulantım falan yok çok şükür not_aware sen nasılsın tatlım?

İnşaALLAh kolay olur canım..sağlıkla kucağımız alırız..bu aralar iştahsızlık cekıyorum..canım yemek ıstemiyor....göğüslerimdeki şişlik devam agrısı var halen ..bulantım yok fakat kasık agrım ara ara yokluyor sankı..ama sıkıntım yok elhamdulıllah..alısmaya calısıyorum merak ve heycanda cabası inşaALLAH bulantı olmaz.

Son düzenleme:
bnmde göğüslerimde hassasiyet oluştu cnm bi de evet o ağrılar ben de de oluyo ara ara gaz sancısı gibi dimi?
evet çok heyecanlı yaaa durup durup gülümsüyorumm
sen istanbuldamı oturuosun ?

bnmde göğüslerimde hassasiyet oluştu cnm bi de evet o ağrılar ben de de oluyo ara ara gaz sancısı gibi dimi?
evet çok heyecanlı yaaa durup durup gülümsüyorumm
sen istanbuldamı oturuosun ?

aynen öyle özellikle sol taraf .gaz sancısı gibi..bazen korkutuyor beni..ama azaldı çok şükr..göğüs ağrısınada katlancaz artık bakalım ne olcak....bende öyle bazen farkında olmadan gülümsüyormuşum eşim ne oldu diyo beni izliyormuş ankaradayım ben cnm...

Son düzenleme:
evet bende korktum bi an ilk hamileliğimiz olduğu için hemen telaşlanıoruz herşeye katlanırız yeter ki bi aksi durum olmasın
hep dua ediorummm
istanbuldaysan hangi doktora gidiosun dicektim ankadaradaymışsın

evet bende korktum bi an ilk hamileliğimiz olduğu için hemen telaşlanıoruz herşeye katlanırız yeter ki bi aksi durum olmasın
hep dua ediorummm
istanbuldaysan hangi doktora gidiosun dicektim ankadaradaymışsın

evet öyle ilk göz ağrısı ama hayırlısı yaa bekleyip görcez hayırlı saglıklı salih evlat olsunda..dualara ihtiyacımız oluyor...bende doktor önerisi bekliyorum bulunduğum yerde gecici doktora basladım..hacettepe ve linadanda randevum var bakalım hangisi olacak...kardeşim linada muayene oldu daha sonraki aylarda degıstırdı hacettepede dogum yapmıstı memnundu iyi bir doktor olur inşaALLAH...

evet cnm doğru diorsun doktor çok önemli yaa iyice içine sinmeli inş. iyi olur cnm içine sinmezse başka bir doktora bakarsın bn de çok kararsızım ne yapıcam

biraz araştır biliyorsun forumda cok öneri var istanbulla ilgili olarak..etraftanda tabi öneri alırsın...ama bence en önemlisi tevekkül et..Allah iyi kişilerle karşılaştırsın..kolaylaştırsın.çok kafa karıştırmamalı...benim takıntım yok aslında her ne kadar arastırsamda...bakıyorum hep prof filan önerenler oluyor..illaki prof. olmasına gerek yok diye düşünüyorum..eskiden prof. mu varmış iyi biri olsun yeter.. neyse hayırlısı olsun hakkımızda..

Aminnn cnm iyi insanlarla büyütelim bebişlerimizi
Prof olması önemli değil yaniii aslında ben hastanede çalısıorum ama ssk da burda kadın doğumculara gidiorum ama bi tanede dışarda olsun istiorum doğum için falan başım sıkıştığında gidebileceğim,arayabileceğim biri olsun istiroum
kafamıza takılan bişey olursa burdan yazalım birbirimize iyi olur

tabiki canım..destek ve aynı seyleri dusunen bırısı olması guzel...mart hamileleri ve aralık anneleri bölümünede katılırız artık...kafamıza takılan olursa sorarız hatta güzel gelişmelerlede gelir anlatırız..hem birbirimize hem aklına takılanlara cevap olmuş olur belki.. bu formu seviyorum.. bu arada benim bebiş inşaALLAH 2-3 aralık gibi gelecekmiş bi değişiklik olmaz ise ...eşime harika bir hediye olacak çünkü 3 aralık onun doğum günü

Son düzenleme:
Evet cnm çok güzel olur ben de seviorum ne olsa ilk buraya gelip bakıorum soruyorum,yazıorum..mart annelerimi oluyoruz biz şimdi ayyyy aralıkda doğumm daha oraları düşünmüorum çok korkuorum :18:
Ayyyy cnm ne güzel bir hediye olur yaa hadi inş. Hayırlısıyla denk gelir

hayırlısıyla bakalım görcez artık denk gelecekmi inşaALLAH..
:18: ben de aklımdan atamıyorumki..biliyorum çok erken ama şimdiden başladım düşünmeye ne alıp satılacak neler gerek..sonra acaba hangisi ,ne acıyı hafifletir diye...bitane jel okudum forumda dianatal jel diye bakalım doktora onu sorcam...ilk doğumlarda biraz olsun acıyı azaltır diye düşünüyorum.. ama olsun yaa olacakta yani ilk başlarda azcık tadını çıkarmak gerek şöyle biraz nazlanmak filan güzel oluyor TUZU BİBERİ İŞTE BUNLAR kolay kolay anne olunmuyor..
.hem düşünsene Allah sana evlat nasip edecek inşaALLAH elhamdulillah bunlarda zamanla geçer alışır ve bi bakmışız kucağımızda inşaALLAH...

jeli hiç duymamıştım araştırayım bi hemen
evet cnm erken daha şimdinin tadını çıkaralım zamanı gelince düşünürüz
gerçi zaman öle çabuk geçiyor kii bi bakmışız kucağımızda yavrularımız ayyy çok heyecanlı valla yazarken biile heyecanlanıorummm

Umarım rahat bir hamilelik geçirir ve bebeğin sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın canım. Aynı sorun teyzemde de vardı teyzemde hamileliğine mucize diye bakıyordu. Sanki bu yazıyı teyzem yazmışçasına okudum. Ve bizde karnındakinin ismini mercimek koyduk Şimdi onun dünyaya gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.

hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah

yazılarında öyle bir heycan varki okurken o heycan bize bile geçiyo inan mucizenizi allah size bağışlasın amin.

kızlar merhaba
bende bir hafta önce öğrendim mutlu haberi.
hala inanamıyorum.
tam umudu kestiğimiz ve tedaviye başlayacağımız zamanda oldu.

ben de mart annesiyim.
6 aralık gözüküyor benimde.
Allah hepimize sonuna kadar gitmeyi nasip etsin.
ultrasonda gebelik kesesini gördük 2 gün önce.
o kadar.
sat 1 marttı benim. :)
bir sürü mart annesi var burda...
ne güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…