inanamıyorummm bir mucize oldu..

gözünüz aydın.çok tebrik ederim.saglıkla kucagınıza alırsınız inş. bebeginizi:)))darsısı tüm isteyenlerin başına inş...

güneşyıldızcnm saol aynı dilekleri teyzen içinde diliorum inş. o da rahat bir hamilelik geçirir demek ki onun adıda mercimek artık fasulye olma yolunda ilerliyorlar

nurr11teşekkür ederim cnm

TENYcimgünden güne içinizde büyümesi o kadar heyecan verici kii size de yansıtabiliosam ne mutlu bana Allah'ım herkese nasip etsinnn

bir güzel haber daha hayırlı olsun cnm
doktorlar bnm içinde biraz uğraşmanız lazım imkansız değil ama tedaviyle falan olur demişlerdi moralim çok bozuktu ben daha ilaç dahi kullanmamıştım Allah'ın işi işte mucize dedikleri şey böle bişey olsa gerek

ne güzel benimde bugün opum vardı rabbim kucağına almayı nasip etsin hamişlerin duası kabul olurmuş ne olur bizede dua et olurmu:))

saol tatlım inş. cnm isteyen herkese rabbim yaşatsın bu duyguyu hep dua ediorum hepinize ediorum

kızlarrrrrrr :84::84::84:
mucizemi kaybettim meleğim annesine iyi tutunamadı bırakıp gitti beni nasıl oldu anlayamadım bi anda nasıl hayatım onun varlığıyla değiştiyse şimdi onun yokluğuyla yeniden değişti çok mutsuzum çok kötü 1 hafta geçirdim beden olarak şimdi iyiyim ama çok üzüldüm

slm canım arkadaşım üzülme çok zor bi acı ellerinden kayıp gidiyor birşey yapamıyorsun o gecemi unutamıyorum o kadar şaşkındim ki ... Ben nazara inanıyorum eğer bi daha hamile kalırsan mucize oldu diye anlatma canım herkes bana çok göz etti dikkatli ol..

saol cnm aynen öyle hiçbişey yapamıyorsun ve bu canını daha çok yakıyor
Nazara ben de inanırım ama içimde de tutamadım sevincim o kadar büyüktü ki içim içime sığmıyordu herkese sölemek istiydum ama bi daha rabbim nasip ederse kalp atışlarını duyana kadar herkese sölememeye karar verdim inş. Allah'ım nasip etsin isteyen herkese o duyguyu yaşatsın

hayırlı olsun öncelikle...Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin( cümlemizi)
kendini fazla yorma canım..dolap tepelerine uzanma, ağır kaldırma :) bunları çoğu kişi söylüyordur eminim..ilk 3 ay riskli dönem..ne kadar dikkat edersen o kadar iyi olur...Allah yardımcın olsun canım...

tebrik ederim canım,çok sevindim,Allah analı babalı büyütsün inş.

sağlıcakla al kucağına canım Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı olsun meleğin

Kızlar malesef bebeğimi düşürdüm Yinede yorumlarınız için saolun

nedenmiş peki,nedenini iyi araştır canım,benim de 1-2 haftaık gitmişti,gününden 2 gün önce gelen yoğun adet kanamasıyla,nedeni hipotroitmiş,onu düzelttik te çok şükür hamile kaldım,Rabbim sağlıklı değilse alıyo zaten yanına,benim ikizlerin teki de gelişmemiş,kese erimiş kendi kendine,HERŞEYİN HAYIRLISINI İSTEMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK,rabbim tekrar nasip edecektir bu güzel duyguyu sana,umudunu yitirme...

troidlerim falan normaldi hormonal bi bozukluk olabilir ya da bebeğin genetiği de bozuk olabilirmiş ilk haftalarda olduğu için öle dedi doktor iyi tutunamadı meleğim hayırlısı böleymiş evet cnm herşeyin hayırlısı başka çaremiz yok rabbim tekrarını nasip edecek biliorum saol

inşallah mercimeğine sağlıklı sıhhatli kavuşursun... gözün aydın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…