gözünüz aydın.çok tebrik ederim.saglıkla kucagınıza alırsınız inş. bebeginizi:)))darsısı tüm isteyenlerin başına inş...
kızlar merhaba
bende bir hafta önce öğrendim mutlu haberi.
hala inanamıyorum.
tam umudu kestiğimiz ve tedaviye başlayacağımız zamanda oldu.
ben de mart annesiyim.
6 aralık gözüküyor benimde.
Allah hepimize sonuna kadar gitmeyi nasip etsin.
ultrasonda gebelik kesesini gördük 2 gün önce.
o kadar.
sat 1 marttı benim. :)
bir sürü mart annesi var burda...
ne güzelll
kızlarrrrrrr:84::84::84:
mucizemi kaybettim meleğim annesine iyi tutunamadı bırakıp gitti beni nasıl oldu anlayamadım bi anda nasıl hayatım onun varlığıyla değiştiyse şimdi onun yokluğuyla yeniden değişti çok mutsuzum çok kötü 1 hafta geçirdim beden olarak şimdi iyiyim ama çok üzüldüm
slm canım arkadaşım üzülme çok zor bi acı ellerinden kayıp gidiyor birşey yapamıyorsun o gecemi unutamıyorum o kadar şaşkındim ki ... Ben nazara inanıyorum eğer bi daha hamile kalırsan mucize oldu diye anlatma canım herkes bana çok göz etti dikkatli ol..
şu an o kadar heyecanlıyım ki kızlar anlatamıorum yazarken bile ellerim titriyor bi gülüorum bi sevinçten ağlıorummm
polikistlerim vardı adet olamıyordum tahlillerimi yaptırıp doktora gidecektim ve b-hcg 25 çıktı şoktaydım gerçek mi diye ağladım...doktor hemen sevinme 2gün sonra bi daha bakalım kimyasal gebelik olabilir deyince bir türlü moda giremedim 2gün nasıl zor geçti anlatamam eveett 2 gün sonra tekararlanan b-hcg 117 çıktı ve 2 gün sonra 248...artık 100/100 hamileyim Allah'ım bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın hala inanamıorum o benim mucizem minik mercimeğim
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
Kızlar malesef bebeğimi düşürdümYinede yorumlarınız için saolun
mesajını görmemiştim canım hayırlısı buymuş demekki inşallah en kısa zamanda tekrar kavuşursun
Kızlar malesef bebeğimi düşürdümYinede yorumlarınız için saolun
nedenmiş peki,nedenini iyi araştır canım,benim de 1-2 haftaık gitmişti,gününden 2 gün önce gelen yoğun adet kanamasıyla,nedeni hipotroitmiş,onu düzelttik te çok şükür hamile kaldım,rabbim sağlıklı değilse alıyo zaten yanına,benim ikizlerin teki de gelişmemiş,kese erimiş kendi kendine,herşeyin hayırlısını istemekten başka çaremiz yok,rabbim tekrar nasip edecektir bu güzel duyguyu sana,umudunu yitirme...
şu an o kadar heyecanlıyım ki kızlar anlatamıorum yazarken bile ellerim titriyor bi gülüorum bi sevinçten ağlıorummm
polikistlerim vardı adet olamıyordum tahlillerimi yaptırıp doktora gidecektim ve b-hcg 25 çıktı şoktaydım gerçek mi diye ağladım...doktor hemen sevinme 2gün sonra bi daha bakalım kimyasal gebelik olabilir deyince bir türlü moda giremedim 2gün nasıl zor geçti anlatamam eveett 2 gün sonra tekararlanan b-hcg 117 çıktı ve 2 gün sonra 248...artık 100/100 hamileyim Allah'ım bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın hala inanamıorum o benim mucizem minik mercimeğim
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?