İnancım tükenmek üzere

Artık çok yoruldum kızlar ben.
Kaç yaşıma geldim yalnızım. Bugün insanların içinde ağladım. Tutamıyorum kendimi artık. Sevdiğim sevgilisiyle yine. Bırakıp gittiği kişiyle. Ciddi değilim demiş birilerine kendi ağzıyla ama bitmiyor bitmiyor. Ben bittim o bitmedi. Takıntı oldu . Kendime kaç kez zarar vermeyi hayal ettim. Dualar ediyorum. Ağlayarak uyanıyorum. Hiçbir duam kabul olmuyor artık isyan boyutuna geçtim. Neden ? Çok kırgınım ben bu hayata. Dua etmek işe yaramıyor galiba bunu anladım. Sadece dertleşmekti amacım. Mucizeleri duymaya ihtiyacım var bir de. Var mı olmayacak dediğiniz an düzelen şeyler.
Sizin dualarınız kabul olmuyor hali bu mu?
Yolun başında ayrılık olmuş anlaşamamış
Uyuşmamış
Sevilmemişsiniz
Yada daha kötüsü karaktersiz bir insanın elinde heba olmaktan kurtulmuşsunuz şükretseniz
Sevilecek insan bu degilmiş deseniz
Olmaz mı
Siz acı çekmeye devam ederken hayat devam ediyor tüm hızıyla
Sizi sevecek insan oturmuş kendinize gelmenizi
Dünyaya geri dönmenizi
Onunla karşılaşacagınız anı bekliyor
Dualar kabul olur
Bazen hemen bazen sonra bazen daha güzeli ile

Peki o kişinin sizin icin hayirli olmama ihtimalini hic düşündünüz mü?
Ayrıca dualarimiz birazda fiili olmali..kendinize değer verin kendinizi sevin önce...hayatinizi da sadece o sahisa odaklamayin..insallah sizi cok seven biri cikar karsiniza ve sukredersiniz digeriyle olmadigi icin:KK66:

Takıntı yaptığınız, kendinize zarar verme durumunda bağımlı olduğunuz bir olay hakkında ettiğiniz dua sizin için hayırlısı mı gerçekten? Kabul olmamasına neden sitem ediyorsunuz? Adam sizin hayatınızı mahfediyor. Başkası ile olmak isteseniz zaten şuan hazır değilsiniz. Her şerde bi hayır aramadıktan sonra tutunamazsınız.

Kaç yaşıma geldim yalnızım. Bugün insanların içinde ağladım. Tutamıyorum kendimi artık. Sevdiğim sevgilisiyle yine. Bırakıp gittiği kişiyle. Ciddi değilim demiş birilerine kendi ağzıyla ama bitmiyor bitmiyor. Ben bittim o bitmedi. Takıntı oldu . Kendime kaç kez zarar vermeyi hayal ettim. Dualar ediyorum. Ağlayarak uyanıyorum. Hiçbir duam kabul olmuyor artık isyan boyutuna geçtim. Neden ? Çok kırgınım ben bu hayata. Dua etmek işe yaramıyor galiba bunu anladım. Sadece dertleşmekti amacım. Mucizeleri duymaya ihtiyacım var bir de. Var mı olmayacak dediğiniz an düzelen şeyler.
Niye takıntı yaptın tatlım ya..ne bekliyorsun artık.cevir kafanı yoluna bak sosyalleş kendini sev...sakın isyan etme..dua ettiğin kadar çabala ..hayırlısı diyip hicbir çaba göstermezsen olmaZ..taktir yine Allahtan ona inanmaktan sakın vazgeçme..oda seni sevseydi şimdi senin yanında olurdu..üzülme yoluna bak..

Bu kadar kafana taktığın için olmuyor, ben bunu bilir bunu söylerim. Hayat sen bakarken soyunamaz, diğer bir deyişle hayat sen bir şeyin olmasını gözlerken sana o istediğini vermez. Önce beyninden atacaksın, ne zaman "Bana ne ne hali varsa görsün, ister başkasıyla olsun ister olmasın" ı içtenlikle, bak içtenlikle, diyebildiğin anda taşlar yerine oturuyor.

Kendimden örnek vereyim. Eski sevgilim beni kankam diye tanıştırdığı kızla, benim evimde, benim yatağımda aldattı. Dersim erken bittiği için ikisini basmış bulundum. Çok ağladım, kalbime bıçak saplıyorlardı sanki, aylarca evden çıkmak istemedim, notlarım düştü, yoğun bir depresyon dönemi geçirdim. "Pişman olsun, kapımda sürünsün, gebersin" dedim, sürekli stalkladım. Her stalklayışımda mutlu görüyordum, ben kendimi paralarken o kabak çiçeği gibi açılıyordu sanki. Farklı kızlarla takılıyor, geziyor tozuyordu. En son "Ben ne yapıyorum?" dedim ya. "Ben ne yapıyorum? Herif keyfinde, geziyor tozuyor, ben evde değmeyecek biri için çile dolduruyorum. Ya seni evliyken, kucağında çocukla aldatsaydı? Aldatan adam insan ayırt eder mi, hepsine yapıyordur kesin. Ben ondan daha iyilerine layık değil miyim?" diye düşündüm veeee bingo! Hayata geri döndüm, gezdim tozdum, flörtleşmelere başladım ufak ufak. Artık stalklamıyordum onu, aklıma bile gelmiyordu doğru dürüst. İşte o zaman kapıma geldi, hem de istediğim gibi yalvar yakar. Ama gelmesi umrumda değildi çünkü zaten beynimden silmiştim. Üstüne koca bir çizik atılmıştı bile. Def ettim gitti. Şu anda da güzel giden bir ilişkim var, sonunu düşünmediğim...

Yani sen "Şu an kapıma gelse" dedikçe gelmiyor. Geleceği varsa da bu, sen kapına gelip gelmemesini umuruna dahi sallamadığın zaman olacak ve geldiğinde de senin için bir şey ifade etmeyecek. Gelmese bile her türlü senin için bir şey ifade etmediği zaman mutlu olacaksın. Anlatabildim mi bilmiyorum.
Muhteşem ....

Oyy ayni ben hele bugün iyce berbat uyandım :(

Canım üzülüyorsun normal bu
Herkesin hayatında oluyor bu durumlar
Benimde oldu
Ama dünyada evlatlarını kaybeden insanlar var
Ne bilim bir erkek için bu kadar dram fazla geliyor bana
Bende sevgilimden ayrıldım hem de kaç kere tabi üzüldüm kendimi yalnız hissediyorum bazen ama
Hayatı kendime zindan edip isyan etmek bana saçma geliyor
Demek ki o kişi sana hayırlı değilmiş
Bence artık bakma o kişiye takip etme
Tut kendini
Sürekli bakarsan unutamazsın.

Geçmiş konularınızdan anladığım kadarıyla kendinizi sevmiyorsunuz.
Önce bunu aşmak için destek alın.
Ve yine tahminimce monoton bir hayatınız var, bu zinciri kırın.
Yeni hobiler edinin, kurslara gidin.

Siz kendiniz adım atmadan hiçbir şey olmaz.
Evet dua edin ancak iki çeşit dua vardır ve birbiriyle ilintilidir.
1. Sözle yapılan dua
2. Fiili dua.
Yani dua ettiğinizde öylece oturup beklemeyeceksiniz, gereğini yapacaksınız, emek sarfedeceksiniz.

İsyan etmeyin kesinlikle dua etmekten de vazgeçmeyin Allah hepimize imtihan verir sizinki de budur belkide.hayırlısı değilse hayırlı kılıp öyle nasip etsin Allah tez zamanda inşallah.

Yaşında daha 26 neler çıkar karşına takıntılarından sıyrılman lazım spora git sinemaya git kurslara katıl. Kafayı meşgul et bol bol dua et bende senin yaşlarındayken çok umutsuzdum önce işimi değiştirdim sonra dualarda kendime geldim 27 yaşında eşimle tanıştık altı ayda tanışma nişan dügün oldu bitti evlilikte beşinci yılımız iki de evladımız oldu çok şükür dua dan asla vazgeçme sana tek tavsiyem bu

Sen bukadar degersizmisin ki bi erkek için kendinizi bukadar kaybediyorsunuz ben anlamıyorum önce kendinize değer verin gerisi gelir

yapmayın allah aşkına...bu kadar üzülmek normal değil...heleki senden ayrılmış birine...

Düşünce şeklinde sıkıntı var ondan olmuyor. Enerjini onun ayrilmasina pişman olmasina vermişsin. Önce bu düşünceden vazgeçmen lazim. Biliyorum söylemesi kolay yapmasi zor ama önüne bakmaya başlamazsan hayat geçip gidecek.
Haklısın canım, böyle yoruldum zaten.

Sizin dualarınız kabul olmuyor hali bu mu?
Yolun başında ayrılık olmuş anlaşamamış
Uyuşmamış
Sevilmemişsiniz
Yada daha kötüsü karaktersiz bir insanın elinde heba olmaktan kurtulmuşsunuz şükretseniz
Sevilecek insan bu degilmiş deseniz
Olmaz mı
Siz acı çekmeye devam ederken hayat devam ediyor tüm hızıyla
Sizi sevecek insan oturmuş kendinize gelmenizi
Dünyaya geri dönmenizi
Onunla karşılaşacagınız anı bekliyor
Dualar kabul olur
Bazen hemen bazen sonra bazen daha güzeli ile
Evet onun yüzünden kaç kişiyi reddettim Allah biliyor. Haklısınız. Beni içmiyorum, ona temas etmiyorum diye terk etti. Ergenliğini atlatmayan biri diye düşünüp unutmam lazım.
Tek sıkıntım bu değildi aslında da olay buraya odaklandı. Benim genel olarak hiçbir istediğim olmuyor her işim yokuşa geliyor.
Neyse ne diyeyim hayırlısı.
Teşekkür ediyorum yorum için :)

Yani siz böyle bir manyağı bu kadar arzuladığınız halde Rabbim sizi korumak için duanızı kabul etmiyorsa isyan edeceğinize yatın kalkın şükredin.
Ve beni koruyan yüce gücü tüm varlığımda hissediyorum diye imanınızı kuvvetlendirebilirsiniz.
Hz Ali demiş galiba : Allahın varlığını, her dileğimi kabul etmemesinden anlayabiliyorum
Bir de bir ayette diyor ki "ne o, siz içinizden geçen her şeye ulaşacağınızı mı sanıyorsunuz? Hayır öyle değil, dünya hayatı da ahiret hayatı da Allahın elindedir ve kime neyi vereceğini o iyi bilir."
Yani herkesin imanını Allah başka türlü imtihan eder, siz değmeyecek bir adam için inancınızdan soğumayın. O adam sırtını dönse bir şey kaybetmezsiniz ama Allaha sırtınızı dönerseniz hüsrana uğrarsınız

Son düzenleme:
Benim çok sevdiğim bir cümle var: "Allah imtihan eder, ihmal etmez." Emin olun geçmez dediğiniz ne varsa geçiyor, ölümden başka her derdin devası var, kendinize acıdıkça işler sarpa sarar, yokmuş gibi yaptıkça mücadele ettikçe de güzellikler sizi bulur.

Öyle bi zaman geliyo ki ağlaya ağlaya istediğiniz şeye iyiki olmamış diyosunuz

Back
X