E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
ve ben çok korkuyorum meşru gördüğüm şeyi bir anda gerçekleştirmekten bu zamana kadar ahiret korkum engeldi affı olmadığı için ama bugün öyle bir an olduki içiver hapları zor olmayacak dedi içimden bir ses ve huzur hissettim sonucunda Rabbim bana yardım etttt[/SIZE]senağlamasenağlamasenağlama
içtin mi hapları?ve ben çok korkuyorum meşru gördüğüm şeyi bir anda gerçekleştirmekten bu zamana kadar ahiret korkum engeldi affı olmadığı için ama bugün öyle bir an olduki içiver hapları zor olmayacak dedi içimden bir ses ve huzur hissettim sonucunda Rabbim bana yardım ettttsenağlamasenağlamasenağlama
nasıl yani,hapları içtin mi sen şimdi..:1shok::1shok:
Bir dikkat çekme vakası daha
lütfen anlamadan dinlemeden müneccimliğe soyunup hemen etiketi yapiştirmayın ya !Bir dikkat çekme vakası daha
hayır canım ama düşüncesi huzur verdi elime aldım seyrettim durdum ama bunu gerçekleştirmekten korkuyorum...Rabbime yalvarıyorum bir mucize diye ama mucize beni bulmuyor...bomboş bir hayat amaçsız,beklentisiz,tek düze çürüyorum evde haketmiyorum bunları kendimin en büyük düşmanı yine benim ama çözümüde bulamıyorum
Bir dikkat çekme vakası daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?