J
Juliet
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
ve ben çok korkuyorum meşru gördüğüm şeyi bir anda gerçekleştirmekten bu zamana kadar ahiret korkum engeldi affı olmadığı için ama bugün öyle bir an olduki içiver hapları zor olmayacak dedi içimden bir ses ve huzur hissettim sonucunda Rabbim bana yardım ettttsenağlamasenağlamasenağlama
Bu sitede ben öyle çok aynı konuda yaklaşımlar gördüm ki
yok intihar ediyorum, yok hap içicem, yok bilekleri kesiyorum
ama hepsi yalan oldu
bunlara gurba sende şahitsin
bana melegi oynama istersen
Bu intiharda ağızlara sakız ciddi ciddi kızıyorum sorun çıkar hadii intihar et...
İntihar neyi çözecek??
Hiç gideceğin sonsuz hayatı düşünüyormusun neden bunlar senin için bir sınav olmasın???
Emin ol senden çok daha kötü durumda olanlar var acab hiç intiharı düşünmüşlermi...
Sana birşey söyleyeyimi intihar etmek çok basittir içersin ilaçları sonrasında ölürsün ya kurtulursun peki sonrası??
Ne olacak hiç düşündünmü??
Arkadaşım intihar edecek kadar çaresiz değilsin olamazsında Allah hiç kimseye kaldıramayacağı yükler vermez, toparlan ve mantıklı düşün...
ama hepsi yalan oldu
Sizler burda kendinizi parçalarken yardım edelim diye
o kıs kıs sizle çok güzel dalgasını geçiyor bundan eminim
yapmayın rahat bırakın bak ne olucak tık diye başka konular bulunucak
benim korkumda o işte elimde olmadan oluyor bubende düşünmek istemiyorum ama kendiliğinden geliyor kimse anlamıcak beni kimseden cvpta istemiyorum dikkat çekmekmiş burdan dikkat çekmek bana ne fayda sağlıcak şuan paylaşabileceğim kimsem olmadığı için nete sarıldımsenağlama.Sitede sürekli duran biride değilim sadece yardım diye haykırmak geldi içimden bir yerlere hata yaptımın farkındayım dikkat çekme vakası olduk .ilgilenen arkadaşlara tşk ediyorum:çok üzgünüm:önyargılı insanlar adına dikkat çekmeyi sonlandırıyorum...
ama hepsi yalan oldu
benim korkumda o işte elimde olmadan oluyor bubende düşünmek istemiyorum ama kendiliğinden geliyor kimse anlamıcak beni kimseden cvpta istemiyorum dikkat çekmekmiş burdan dikkat çekmek bana ne fayda sağlıcak şuan paylaşabileceğim kimsem olmadığı için nete sarıldımsenağlama.Sitede sürekli duran biride değilim sadece yardım diye haykırmak geldi içimden bir yerlere hata yaptımın farkındayım dikkat çekme vakası olduk .ilgilenen arkadaşlara tşk ediyorum:çok üzgünüm:önyargılı insanlar adına dikkat çekmeyi sonlandırıyorum...
Bunu yapacak kişi buraya bunu yazmaz daha yeni üye
neden çoğu gelen her yeni üyenin % 40 ı böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?