• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inancsizim..

Konuyu iyice oku bence 22
konuyu okudugum ıcın soru sordum size
yasınızdan daha ergensınız . yasınızın olgunluguna gelınce bazı seyler daha oturur

kesın olarak karar vermek ıcın bol bol okuyun bu konuda herseyı okuyun ondan sonra ben boyle dusunuyorum deyın bence.
bazı seyler ben sımdı boyle dusunuyorum sonra boyle dusunurum demekle olmaz.

ıyı forumlar.

Ee ne yapmamızı bekliyorsun?
Aferin dememizi mi yoksa yol göstermemizi mi?
Gerçi içinde bu kadar nefret barındırırken yol göstermemiz işe yaramaz.
Hristiyanlar bile oruçlulara saygıdan dolayı çoğunlukla Ramazan ayında dikkat ediyorlar.
Ben hastalığım dolaysıyla he zaman oruç tutamıyorum ama oruçlu birinin önünde su içmeyi bırak sakız bile çiğnemem.
Onlarin oruclu olmasi beni baglamiyor

Bence inancsizligin kendine.Ramazanda su içmek de dinle degil kisilikle alakali . Tesettüre de dil uzatmasanniyi olur buda bizim inancimiz...

Dini konu yasak .Polomige musait konu. @Mune
Benim annemde tesetturlu tesetture saygim var ama sevmiyorum tabi sen yanlis anlayacak kapasitedesin

Hediye ceki konusunda tutarli olamayan birinin inanc konusunda tutarli olmasi beklenemez. Kafan karisik ve ne dedigini bilmiyorsun. Belki ne dusundugunu de.
Aferim sana bana kafayi tak simdide bidaha paylasimlarima yorum yapma. Ayrica inanclilar hicmi tutarsiz olmuyor cok cahilsin

Uslubuna dikkat et terbiyesiz kadin. Ben plates hocasiyim sen merak etme sende kocasindan para bekleyen ev hanimi :KK66:
Ama burda kocadan para bekleyen ev hanımları olarak
Kilo sorunumuz da varken
Sana katlanamayız

Pilates hocasıymış :)))

Başlanacağımı biliyorum

Sonuna kadar seni rahatsız ederim

Konunun kötü amaçla açıldığını düşünüyorum.

Ayrıca sizin gibi insanları görünce üzülüyorum. Müslümanım, ve iki gün önce Türkiye'ye gelirken uçakta yanımda hıristiyanlarla geldim, öyle güzel anlaştık öyle kaynaştık ki. İnsan ya insan, banane kiliseye mi gitmiş abdest mi almamış başını mı kapatmış, çan mı çalmış, vaftiz mi olmuş. Banane yani.

Duygularınızın normale dönmesi dileğiyle. Hissettiğiniz şeyler normal değil.

Nasil ya ibadetlerini yapmayan nasil deist oluyor....??? O zaman Turkiye deist kayniyor....
bılgı kırlılıgı olustu
aslında deısler ıbadet eder
allaha ınanır
peygamberlere ınanmaz

Back
X