İnanılmaz derecede pis anne baba

Onlar sana işkence ederken Allah korkuları var mıydı? Lütfen kendine gel ya. Ne vicdan azabı? Profesyonel destek alman lazım senin kurban psikolojisinden cikamamissin hala onlara hizmet derdindesin.

Çocuklarının rızkını o vicdansizlara harcama kalk evine dön. Tadilati kendi kardesleri yaptırsin. O kokladigin camasir suları çok tehlikeli çocukları da maruz bırakıyorsun o pislikte hasta olacaklar. Babana acidigin kadar kocana çocuklara acimiyorsun farkinda misin?

ben burada araya girmek istiyorum izninizle, peki siz yine başa dönüp psikolojik olarak çökerseniz çocuklarınız için aile dediğiniz insanlar vicdan azabı çekecek mi? ya da siz?

Güzel kardeşim silip atacaksınız gelip gitmeyeceksiniz. Öz üvey farkı yok. Öz olan işkenceciye bırakıp terk etmiş, üvey de işkenceye ortak olmuş hatta bizzat kendi yapmış. O eşiği bir geçince, gitmek görmek zorunda değilim diyip kestirip atınca sırtınızdan büyük bir yük kalkacak. Bu travmalarınız çocuklarınıza bile yansıyacak ilerde. Bu negatif kötü enerjiyi ailenize taşımayın. Yaşadıklarınız hiç kolay şeyler değil, telafi bile etmeye gönülleri yok. Geberip gitsinler bir köşede aramayın sormayın bağlantıyı kesin. İçeriden doğru yanlış ayrımı yapmak kolay olmuyor, objektif bakamıyorsun, o ortamın bir parçasısın çünkü. Sizin anneniz halanız artık. Hürmeti sevgiyi saygıyı ona gösterin. Bu günlere gelmenizi sağlayan, sizi kurtaran kişi halanız olmuş.

Kocanıza da yaşatmayın bunu, adam bütün gün sıkmış kendini, dayanamayıp cami tuvaletine gitmiş. Güçlü ve cesur durmayı öğrenin. Kendinize hayat kurmuşsunuz çocuklarınız var. Taşımayın bu yükü artık. Lanet gelsin böyle ebeveyne aileye. Kocanızın yerinde olsam çocuklarımı göndermem sizinle o eve.

yani afedersiniz de kundaktaki bebeyle 3 yaşındaki çocuğun bokun püsürüğün içinde ne işi var cidden arkadaşım ya
Sinirden basım ağrıdı çocukları da hasta edecek ama gözü görmüyor. Kocasının yerinde olsam çocukları alır dönerim

Sinirden basım ağrıdı çocukları da hasta edecek ama gözü görmüyor. Kocasının yerinde olsam çocukları alır dönerim
Ben de şok oluyorum her yazdığına, konu sahibi de pek sağlıklı değil gibi, dediğin gibi inşallah eşi bir dur der konu sahibine, çocuklara üzüldüm.

Bu her zaman haftalık temizlik öneren insanlar ne kadar kazanıyor merak ediyorum ya haftalık temizliğe günde en az 2 bin istiyorlar aylık 8 bin yapıyor hangimiz ailesine ayda 8-10 bin gönderebilir ki

Ama onları ziyarete gitmeden tutulabilir konu sahibi gitmeden bir gün önce gelsin temizlesin evi bir iki kadin. İki kadın geldiklerinde iyi temizlerler

Ben de anneme gitmeden bi temizlikçi göndereceğim çünkü tüm tatilim temizlikle geçiyor

Daha fazla cami tuvaletine gitmeye mecbur bırakmayın eşinizi ya

Hayır bir de kendi güçsüzlüklerine Allah'ı karıştırıyorlar. Allah korkusu Allah rızası vs. Esir kampında değilsin, zorla gönderilmemişsin, mülteci değilsin. Kendi iradenle 14 saat yol yapıp iki bebeği de bu ortama maruz bırakmak Allah katında sevap mı?

Size işkence yapanlar çocuklarınıza gül bahçesi mi sunacaktı? İçtikleri sulardan mikrop kapıp ağır ishal kolera vs kapabilirler. O ortamda fare pisliği olmaması imkansız. Onlar yıllardır bağışıklık geliştirmiş o çöplüğe. Sizin bebekleriniz ağır hastalanır. Ne hakkınız var onların canını tehlikeye atmaya? Allah korkusuymuş, çocuklarımı kendi ellerimle buraya getirmeme Allah ne der korkusu yok ama.
Bir de altın kolye vericem yazıyorsunuz. Çocuklarınızın rızkı değil mi o, sizin durumunuz çok mu iyi? Kendi imkanınızla okuyup evlenmişsiniz, iki çocuk kıt kanaat geçiniyorsunuz. Kocanıza çoluk çocuğunuza saygınız olsun biraz. Ben çukurdan pislikten çıkamıyorum o yüzden sizi de çekiyorum yapmaya hakkınız var mı? Kadın anneniz bile değil, gücü yoktu, babamdan korktu karşı koyamadı vs teselli de yok. Dümdüz canavar üvey anneye duyar kasmayı kesin artık.

Elleri ayakları tutuyor paraları var yani ben çok yaşlı olduklarını düşünmüştüm

Ozaman git kardeşim isteseler herşeyi yapabilirlermiş çocuklarına günah bırak 3 gün başka yere git eşinle tatil yap dinlen

Bu kadar pis olacagini hayal bile etmedim
Konu artık pis temiz olayı değil. İsterse temizlik hastası hijyen delisi olsunlar. Sizin o eve gitmemeniz gerek. Boynunuzdaki kolyeyi çıkarıp verecek kadar ezik hissediyorsunuz kendinizi. Kurban psikolojisi içindesiniz, o eve gitmek zorunda hissediyorsunuz ama sadece siz böyle düşünüyorsunuz, gitmeseniz o şeytanlar niye gelmedin demeyecekler. Ortam hem fiziksel hem de enerji olarak zehirli. Benim de aynı anda 6 aylık ve 2,5 yaşında çocuklarım oldu. Bırak çöp ev temizlemeyi salondan mutfağa uçarak gider gelirdim. Belirli bir şeyi alıp hemen gelemeyeceksem çocukları da götürürdüm mutfağa. Şu an bulunduğunuz evde her köşe zehirli bozulmuş küflenmiş paslanmış gıda eşya doludur. 3 yaşında çocuğun her an yanında durmanız gerek. Merak keşif yaşında, her şeyi elleyecek oynayacak hatta yenir mi yenmez mi deneyecek, arkanızı dönüp çöp pislik yığını temizleyemezsiniz. Hadi siz kıymet vermiyorsunuz babalarının da mı umurunda değil bu bebekler?

onlar senin anne baban. konuşsana güzelce? anne mutfak robotunu niye böyle bıraktın? baba musluklar neden bozuk? ev bu hale nasıl geldi? e sor ailen onlar senin.
ruhsal sorunları olabilir ailenin bunlar çok fazla, bi doktora götür. o evde hasta da olurlar zaten

Anne değil üvey anne hem de jiletli sigara yanıklı bol dayaklı olandan. Öz annesi çocukken bırakmış kaçmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…