- 17 Haziran 2024
- 1.403
- 5.112
- 78
- Konu Sahibi gamzelikiz3
-
Onlar sana işkence ederken Allah korkuları var mıydı? Lütfen kendine gel ya. Ne vicdan azabı? Profesyonel destek alman lazım senin kurban psikolojisinden cikamamissin hala onlara hizmet derdindesin.Allah korkusu anne baba diyorlar atamıyorum silemiyorum bir iyi bir kötüler evet haklısınız ben zor seyler geçirdim psikoljim tamamen düzelmiş değil önceye gore inancım sayesinde aldığım destek sayesinde psikolojimi az da olsa düzelttim atılmıyor iste vicdan azabı çekiyorum
ben burada araya girmek istiyorum izninizle, peki siz yine başa dönüp psikolojik olarak çökerseniz çocuklarınız için aile dediğiniz insanlar vicdan azabı çekecek mi? ya da siz?Allah korkusu anne baba diyorlar atamıyorum silemiyorum bir iyi bir kötüler evet haklısınız ben zor seyler geçirdim psikoljim tamamen düzelmiş değil önceye gore inancım sayesinde aldığım destek sayesinde psikolojimi az da olsa düzelttim atılmıyor iste vicdan azabı çekiyorum
Güzel kardeşim silip atacaksınız gelip gitmeyeceksiniz. Öz üvey farkı yok. Öz olan işkenceciye bırakıp terk etmiş, üvey de işkenceye ortak olmuş hatta bizzat kendi yapmış. O eşiği bir geçince, gitmek görmek zorunda değilim diyip kestirip atınca sırtınızdan büyük bir yük kalkacak. Bu travmalarınız çocuklarınıza bile yansıyacak ilerde. Bu negatif kötü enerjiyi ailenize taşımayın. Yaşadıklarınız hiç kolay şeyler değil, telafi bile etmeye gönülleri yok. Geberip gitsinler bir köşede aramayın sormayın bağlantıyı kesin. İçeriden doğru yanlış ayrımı yapmak kolay olmuyor, objektif bakamıyorsun, o ortamın bir parçasısın çünkü. Sizin anneniz halanız artık. Hürmeti sevgiyi saygıyı ona gösterin. Bu günlere gelmenizi sağlayan, sizi kurtaran kişi halanız olmuş.Cok kötü seylr yaşadım beni yakindan taniyanlar oku kac kurtar kendini diye öğüt verirlerdi sukur ki halamin ve kendi imkanlarimla okudum kurtuldum ama arada gelmek bile eziyete döndü normal aile duzenim asla olmadi bunun farkindayim ama suan asla normal bir durum icerisinde degilim gule oynaya geldigimiz yere suan suratimiz asik dusunuyoruz eşim de ayni hemen donmeyi planlıyorum
Sinirden basım ağrıdı çocukları da hasta edecek ama gözü görmüyor. Kocasının yerinde olsam çocukları alır dönerimyani afedersiniz de kundaktaki bebeyle 3 yaşındaki çocuğun bokun püsürüğün içinde ne işi var cidden arkadaşım ya
Ben de şok oluyorum her yazdığına, konu sahibi de pek sağlıklı değil gibi, dediğin gibi inşallah eşi bir dur der konu sahibine, çocuklara üzüldüm.Sinirden basım ağrıdı çocukları da hasta edecek ama gözü görmüyor. Kocasının yerinde olsam çocukları alır dönerim
Bu her zaman haftalık temizlik öneren insanlar ne kadar kazanıyor merak ediyorum ya haftalık temizliğe günde en az 2 bin istiyorlar aylık 8 bin yapıyor hangimiz ailesine ayda 8-10 bin gönderebilir kiAilenize bi temizlikçi tutsanız? En azından haftada 1 gelip dip köşe temizliğini yapsa..
Çocuklarınızı bu kadar düşünüyorsanız, gidin otelde kalın. Yemek olayını da dışarda halledin, kalp kırmamak için ailenizi de davet edin.
Daha fazla cami tuvaletine gitmeye mecbur bırakmayın eşinizi yaEvet Allah sahit annelik babalik yapmadilar öz annemi tanımıyorum üvey annemi anne bildim anne dedim halam büyüttü bakti temizledi okulda bile anne babasi bakmiyor okula düzenli tertemiz geliyor derlerdi keske hic gelmeseydim eşim görmeseydi adam 2 gündür cami tuvaletine gidiyor dustugum duruma oturup ağlayasım var
Elleri ayakları tutuyor paraları var yani ben çok yaşlı olduklarını düşünmüştümKabul etmiyorlar temizliyorum biraktiriyorlar gidelim diyorum gitmiyorlar alınıp kafasinda kuruyorlar ki vallahi durumlari cok iyi babam esnaf emeklisi uvey annem aylik 30 bine yakin kazaniyor çalışıyor ne yapayim ki zaten onceden de ben arada gelir detayli supurur temizlerdim suan 14 saat mesafedeyim uykusuzum
Bu kadar pis olacagini hayal bile etmedimyani afedersiniz de kundaktaki bebeyle 3 yaşındaki çocuğun bokun püsürüğün içinde ne işi var cidden arkadaşım ya
gidip görünce otelde kalmak üzere çıksaydınız keşke çocuklara yazık değil mi hasta edeceksinizBu kadar pis olacagini hayal bile etmedim
Konu artık pis temiz olayı değil. İsterse temizlik hastası hijyen delisi olsunlar. Sizin o eve gitmemeniz gerek. Boynunuzdaki kolyeyi çıkarıp verecek kadar ezik hissediyorsunuz kendinizi. Kurban psikolojisi içindesiniz, o eve gitmek zorunda hissediyorsunuz ama sadece siz böyle düşünüyorsunuz, gitmeseniz o şeytanlar niye gelmedin demeyecekler. Ortam hem fiziksel hem de enerji olarak zehirli. Benim de aynı anda 6 aylık ve 2,5 yaşında çocuklarım oldu. Bırak çöp ev temizlemeyi salondan mutfağa uçarak gider gelirdim. Belirli bir şeyi alıp hemen gelemeyeceksem çocukları da götürürdüm mutfağa. Şu an bulunduğunuz evde her köşe zehirli bozulmuş küflenmiş paslanmış gıda eşya doludur. 3 yaşında çocuğun her an yanında durmanız gerek. Merak keşif yaşında, her şeyi elleyecek oynayacak hatta yenir mi yenmez mi deneyecek, arkanızı dönüp çöp pislik yığını temizleyemezsiniz. Hadi siz kıymet vermiyorsunuz babalarının da mı umurunda değil bu bebekler?Bu kadar pis olacagini hayal bile etmedim
onlar senin anne baban. konuşsana güzelce? anne mutfak robotunu niye böyle bıraktın? baba musluklar neden bozuk? ev bu hale nasıl geldi? e sor ailen onlar senin.Merhaba
Lütfen yargılamayın ne yapacağı mı bilemiyorum buraya yazıyorum inanın ben bu kadarını beklemiyordum.
Esimin yıllık izninde aileme gitmek istedim ve bugün ailemin yanına geldim 14 saat sürüyor ailem oturdukları evi yeni yaptırdılar 5 sene anca oldu kocaman odalı dolabı fayansi yapılmış evdi ama gelin görün ki o bes sene de evi mahvettiler. Babam psikoljisi bozuk surekli birikim yapmak isteyen birisi cocukken cok siddetine maruz kaldim ama affettim unuttum bunu bu onceki evleri çok eski berbattı ve cok pisti eski olmasini bahane ettiler yeni tasindiklari dönem ben evlendim oradan gelin çıktım daha sonra 4 bucuk sene oldu ben 3 sene gelemedim ve ev berbat haldeydi gözlerime inanamadim bir insan tertemiz evi nasil berbat hale getirir mutfak robotunda yemek çekip yikamadan yağlı koymuşlar daha sonra tuvalet klozet ve iğrenç haldeydi sapsariydi banyo giderini kırmışlar tuvalet lavobo giderini söküp altina kova koymuslar ve bu kirli suyla klozet yıkıyorlar daha sonra mutfak tezgahıni nasıl basardilarsa ortadan ikiye ayırmışlar tezgah zor ayakta duruyor çeşme bozuk kovalarla su tasiyip bulaşık yıkıyorlar yemin ederim ki cok kotu halde ev koku pislik dolap sapsari küf tabaklar tencereler bulaşık odalar les gibi duvarlar sapsari 5 senede bir ev nasil bu hale gelebilir aklim almiyor 14 saat mesafe var aramızda 6 aylık bebegim 3 yasinda oğlum var bebeklerim ve hamilelik donemim oldugu icin yanlarina 3 sene gidemedim ama cidden soklar icerisindeyim en çok utandığım esimin bunlara sahit olmasi ve tuvaletini 1 gun tutmasi insan o klozete oturamaz 10 günlük tatile geldik ama birak 10 gunu 1 gün kalmak istemiyorum esim 1 bardak cay içemedi ben kızlarıyim cay içemedim bardaktan ama beni guzel karsiladilar kizima altin kolye kupe almislar dolap cesit cesit yiyeceklerle dolu ama ne dus alacak yer ne tuvalet yapacak yer nede yemek pişirip bulaşık yıkayacak yer ver heryer sari sari kir ve kotu koku siz olsani.ne yapardiniz ben sigaradan bile kacan temiz birisiyim evimde kizartma bile yapmıyorum çocuklarım hastalanacak diye ödüm kopuyor en iyisi kaçıp gitmek mi bu evi 10 gun temizlesem yine duzen tutmaz temiz olmaz banyoda bulaşık yikanan bir ev düşünün hemen donmeyi düşünüyorum cok mu kırıcı olur ? Ne yapayım?
Anne değil üvey anne hem de jiletli sigara yanıklı bol dayaklı olandan. Öz annesi çocukken bırakmış kaçmış.onlar senin anne baban. konuşsana güzelce? anne mutfak robotunu niye böyle bıraktın? baba musluklar neden bozuk? ev bu hale nasıl geldi? e sor ailen onlar senin.
ruhsal sorunları olabilir ailenin bunlar çok fazla, bi doktora götür. o evde hasta da olurlar zaten
hay allahım. evet yorumları okudum şimdi.Anne değil üvey anne hem de jiletli sigara yanıklı bol dayaklı olandan. Öz annesi çocukken bırakmış kaçmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?