İnanılmaz derecede pis anne baba

Kolyemi verip konuşup gitmeyi düşünüyorum inşallah yaptırıp daha duzenli hayat secerler

Genede bir doktora götürün dediğim gibi sinsi ilerleyen birşey demans bizde başta hiç anlamadik taki annem su bardaginin içinde çorapları yıkamaya kalkana kadar illa böyleler demiyorum fakat durumları da normal değil . Gücün olmaz çok temizlik yaoamazsinda bu kadar da olmaz kırıp dökme falan bilinçli değildir şimdi bu haldeler 2 sene sonra ocağı açık birakio doğalgaz borusunu birşeyi delio delmeyeceklerinin garantisi yok

Aynen bende kirmak kirilmak istemiyorum ki ustune gitsem kırılırım elimden geleni yapip cekilicem inşallah guzel hayatlari olur

Haklısınız asla baslarina kötü birsey gelsin istemem elimden geleni yapmaya calisicam inşallah başarılı olurum

Yanlış anlamayın, ben kendi annemlere gidince temizlik yapıyorum dolapları vs içini siliyorum. Ama sizinki çok farklı bir şey. 10 günde iki bebeyle o evi nasıl tamir temizlik yapacaksınız. Herkes tamir edin, temizlikçi tutun temizleyin demiş de temizlik yapan kadınlar o tür evlere gitmez. Ayrıca onlar dönünce yine aynısı olacak. Hastalık değil kimi insan pistir, tabi bilemem tanımıyorum, ama insan kızı damadı torunları gelecek temizlik yapmaz mı?

1 kolyem var vicdanim rahat gitmek icn o kolyeyo vericem ama dediginiz gibi evin halini gorseler anlarlrdi 40 50 bin bile kurtarmaz

1 kolyem var vicdanim rahat gitmek icn o kolyeyo vericem ama dediginiz gibi evin halini gorseler anlarlrdi 40 50 bin bile kurtarmaz
Bence konu parayla ilgili değil.
Vermeyin kolye filan sorun maddi değil çünkü.
Karı koca öyle alışmışlar yaşamaya.
Kendiniz diyorsunuz halamla yaşadım ettim diye.
1 gün 2 gün kaldıysanız dönün geri.
Benim babaannemle dedem de böyle dünya kadar paraları var musluk yok evde çeşmeden su taşıyor beş kuruşluk şey için senelerce öyle durdular yani.
Bankada dünya parası var bi çamaşır makinesi almaz zebil yaşamaya alışmışlar evinden bi eşya atamazsın hemen surat atar.
Sokaklardan bidon toplar Eve doldurur temizlik sıfır ameliyat oldular evimde bakim dedim her yer leş gibi tuhaf tuhaf halleri var.
El yüzü yıkamak yok hep böyle leğenlerde su götürcen el ayak yıkayacaklar poşetler dolu olcsk etraf.
Tertemiz lavabo klozetli yıka elini temizlen düzgünce dimi temizlenmeden koşa koşa odaya yatmaya gidiyorlar her yer bk sidik nereye dokunuyorlarsa kapılar filan hep öyleydi.1hafta sabrettim en sonunda gönderdim köye öteki çocukları baktı.
Durumları çok iyi mesela ben çok çok fakir kalırım yanlarında ama işte.
Bu nasıl bir hastalık bilmiyorum ama bazı insanlarda var gerçekten.
İzmirli Baya zengin temizlik hastası titiz bi arkadaşımın annesi de böyleydi.
Aşırı zengin bi kadın ama çok pisti sifona basmaz duş almaz çöpçü gibi haller buzdolabında yiyecekleri çürüyene kadar bekletip öyle yemeye çalışmalar.
Gençken yeni evliyken filan bulaşıkları fırına doldururmuş hep kocası gelince bulurmuş orda en sonunda adam boşamış tabi.
Bu bi rahatsızlık hastalık malesef değişmezler kaçın bir an önce işinize bakın.
Kocanıza yuvanıza bakın bu onların tercihi.
Annen evdedir tüm gün ne iş yapıyor alırsın eline bi çamaşır suyu dökersin yıkarsın 70 80 yaşında anneannem pırıl pırıl eşimin anneannesi öyle.
Tamam çok ince temizlik yapmıyorlar ama ortalık derli toplu.
Tüm gün napıyolar evde anlamadım ki

Eski konunuzu gördüm: ne b.k yerseniz yiyin deyip, çocukları da alıp evinize gidin. Ya da bi otele falan. Kolyenizi otelde harcayın

Sizden iyi durumları olan insanlara, orada yaşamaktan rahatsız olmayan insanlara kolye vermek, tamir ettirmek falan neden?

Talep ederler destek beklerler anlarım ama niye kolyenizi veresiniz ki

Siz yapmayın iki tane kadın tutun 2 günde tertemiz yaparlar.

Öyle bırakıp gitmeyin.

Anne babanızı da bir psikoloğa götürün mutlaka düzelebilevek bir durumdur.

Yardımcı olun diyorlar elimde olanla yardım etmek icin ama maddi durumlari iyi ben bu islerin maddi durumla olmadigini düşünüyorum icimde el vermedi

Kayınvalide evi olsaydı herkes al çocuklarını git, hasta olurlar mikrop virüs hijyen... yazardı. Ortamın kime ait olduğu önemli değil. Yetişkinin bile durmaması gereken ortamda 3 yaş ve 6 aylık iki bebek var. Ev sahibi yokluktan yoksulluktan değil keyfi pislik içinde yaşıyor. Psikolojik veya fiziksel hastayı tedavi ettirirsin, bedenen yapamıyorsa düzenli temizlikçi tutarsın. Hasta olduğunu kabul etmeyeni zorla tutup doktora hastaneye götüremezsin. Maddi durumları var, isteseler yaptırırlar, kırılanı tamir ettirirler. Bile isteye bu durumda yaşayan insanları düzeltemezsin çünkü kendilerinde bir sorun görmüyorlar. Temizlik takımı çağırırsın, 2 günde o evi ilaçla sabunla vs yıkayıp aklar paklarlar. İstek ve devamlılık yoksa nereye kadar? 2 bebeği olan kadın onlarla mı ilgilensin kazık kadar 2 yetişkinle mi?

Ayrıca ne analık yapılmış ne babalık. Baba kol burun kırana kadar dövmüş anne de seyretmiş. Ne okutmuş ne evlendirmişler. Halası bakmış, kendi okumuş meslek sahibi olmuş, kendi imkanıyla evlenmiş. Ben bir mecburiyet göremiyorum ortada. Kadın kocasını seçmiş kızını atmış başından. Çocukken kendi anne babası kendi evi varken öksüz yetim gibi başkasının evinde yaşatmışlar. Konu sahibi, ben yerinizde olsam alır çocuklarımı giderim. Siz iyi niyetli davranıyorsunuz ama onlara göre ortada sorun yok. El kadar torunları pisliğe maruz bırakıyorlar.

Son düzenleme:
Ben aile konusunda herkes gibi düşünmüyorum. Kolunu, burnunu dayaktan kıran bir baba, baba bunları yaparken susan ve o evliliğe devam eden bir anneden bahsediyoruz. Pisliklerinde yaşayabilirler kimsenin bin yıldır çözmediği fiziksel ve ruhsal pisliğine yardımcı olmak istemem. Sizin yerinizde olsam bir şeyi bahane ederdim çocuklarla ilgili apar topar evime dönerdim.

Aileniz size karşı çok mu kötü acaba?
Benim ailem böyle durumda olsa kaçıp gitmek yerine evini nasıl adam ederim diye düşünürdüm. Bir zahmet size karşı düzgün anne babalık etmişlerse ki sizi iyi karşılamalarından öyle görünüyor, siz de iyi evlatlık edin ve evi temizleyip tamir edin.
Kaçıp gitmeyi düşünmek çok kötü bir davranış. Onlar o haldeyken nasıl içiniz rahat eder?

Evet ailesi kıza karşı hep kötüymüş, babası kolunu bacağını burnunu kırana kadar dövermiş, daha fazla şiddet görmesin diye halası kıyamayıp yanına almış, halası büyütmüş. Evlenirken de hiç destek olmamışlar, kızacağız sadece nikahla evlenmiş gitmiş.

Ben sizin yerinizde olsam hemen evime dönerdim bir bahane bulup, mesela evi su basmış acil dönmemiz gerekiyor derdim. Abin madem yakın onlara, abin ilgilensin. Sen 14 saat yol gelip bir daha da kalma, onlar gelsin sana çok özleyeceklerse seni , torunlarını vs. G gamzelikiz3

Küçükken babası devamlı dövüyormuş, annesi de seyrediyormuş. Halası acımış almış yanına. Böyle anne babalar yüzünden yetişkinlikte bile huzur bulunmuyor. Direk olmasa da dolaylı yoldan istismar ediyorlar. Kadının el kadar iki bebeği var, boynundaki kolyeyi çıkarıp verecek temizlik tamir için. Maddi durumu iyi olan biri pislik içinde yaşamaktan memnunsa kalsın öyle. Tedavi desen sana deli gözüyle bakarlar böyleleri. Kadın kocasını tutmuş kızını atmış evden.

Ben bunları görmedim. Çocuklarına küpe ve kolye yaptırılmış falan iyi olduklarını düşündüm.
Böyle bir aile hiç birşeyi haketmiyor. Konu sahibinin yerinde olsam ziyarete bile gitmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…