• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanılmaz mahcup hissediyorum!:(

Albino karnabahar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
1.309
2.413
133
Merhabalar, diş teli tedavisi görüyorum alt üst çene 5 bine anlaştık geçen sene bütün işlemler içinde. Daha sonra doktor hanim yaptığı işlemler için ekstra ekstra sürekli para istemeye başladı en son 500 tl daha istedi bugün, bende baştan böyle söylemediklerini toplam ücret içinde olduğunu ekstra ücret icin konuşmadığımızı söyledim sekreter inkar etti. Çıktım eşime söyledim bastan böyle konuşmadığımızı artik sabrının taştığını söyledi ve kliniği aradi baya tartışmaya yakın konuşmuşlar ama doktor hanim tamam haklısınız demiş vazgeçmiş paradan ama inanılmaz da bozulmuş eşim öyle söyledi.

Şimdi asıl beni rahatsiz eden meseleye geleyim. Benim ortodontik problemim var ama nasil korkuyorum size anlatamam bu doktora gelene kadar en az 10 doktor gezdim 1 senenin sonunda bu hanımefendi de karar kıldım. Korkularımı ve yaşadığım inanilmaz kötü tecrübeyi anlattım. İlk basta nasil tatlı nasıl ilgiliydi 1 yılın sonuna doğru iyice her şey bastan sagma olmaya başladı ücretin de yarısını ödedik bu arada. Bugün yapacagi tedavi de yok tatili yok bilmem neyi diye 4 aydir sallayip duruyordu bana başta verdiği tarihten 4 ay gerideyiz bütün dişler yerini aldi bu işlemi bekliyor. Bugün yaşanan olaydan sonra ben şimdi inanılmaz çekiniyorum daha 1 yıl yüz yüze bakacağız ama ben çok utanıyorum zaten müthiş bir fobim var üstüne bu olay ben doktoru değiştirmeyi falan düşünüyorum.

Ya ben mi abartıyorum böyle tedaviyi yarıda bırakıp başka doktora geçen var mi? Eşim onlar utansın sen niye utaniyorsun diyor ama fobimi de bildiği için istersen sonlandır gerekirse 5 bin daha veririm ama kafan rahat olsun diyor. Nasil gideceğim oraya inanin bilmiyorum nasıl mahcup hissediyorum siz olsanız ne yapardınız?

hiç bir dis kimi tedavinin ortasındaki hastayı kabul etmek istemez. o teller dişinizde ne kadar çok durursa o kadar zarar veriyor dişlerinize. zaten bu olaydan sonra doktorunuz da biran önce sizden kurtulmak isteyecektir. sabredin, doktor profesyonelse zaten size yansıtmaz. konuşulacak olursa eşinize atın topu. ben bu konuyu tamamen eşime bırakıyorum takip etmiyorum onunla konuşun lutfen deyin ve güleryüz’le konusun. hiç bir şey olmamış gibi olsun.

Hakikaten başında anlaşılmış bir rakam varsa ve ekstra ücret talep edildiyse sizden daha sonra,bırakın o utansın.
Ve 4 ay geride olmak ne demek, çok detaylı bilmiyor olmama rağmen bu diş tedavilerinde dişte bir kemik uzantısı olduğu için sürecin doğru tamamlanmasının ne kadar önemli olduğunu biliyorum.
Bence bu gecikme için hiç çekinmeden sekreteri ile görüşüp rahatsızlığınızı dile getirin, paranızla rezil oluyorsunuz neden çekinesiniz? Lakayıtlığa bak

Konuşmuş halletmişsiniz pişman olacak bir şey yok ki.
Hele senin utanman gereken hiçbirşey yok.

Kafana takma işçiliğinden memnunsan devam et.
Bi problem çıkacağını sanmam.

eşiniz haklı. eğer ödemede anlaşıldıysa aralarda ek ödeme olmaz. kızım uzun bir ortodonti tedavisi gördü, başta ödeme yapıldı. bir daha da ödeme yapılmadı. yaklaşık 3 yıl süren bir tedaviydi.
ben olsam ilk muayeneye eşimle giderdim ve normal davranırdım.

Hakikaten başında anlaşılmış bir rakam varsa ve ekstra ücret talep edildiyse sizden daha sonra,bırakın o utansın.
Ve 4 ay geride olmak ne demek, çok detaylı bilmiyor olmama rağmen bu diş tedavilerinde dişte bir kemik uzantısı olduğu için sürecin doğru tamamlanmasının ne kadar önemli olduğunu biliyorum.
Bence bu gecikme için hiç çekinmeden sekreteri ile görüşüp rahatsızlığınızı dile getirin, paranızla rezil oluyorsunuz neden çekinesiniz? Lakayıtlığa bak
Inanir misiniz esimde aynı cümleleri kurdu az önce sizin gibi. Paramizla rezil oluyoruz dedi.

Esinizin konusmasi anlamsiz olmus,velisini cagiran ogrenci durumuna dusmussunuz. Siz sekreterle degil doktor hanimin kendisiyle acik acik konussaydiniz simdi boyle hissetmeyecektiniz. Neyse gelmis gecmis olsun bence tedaviyi yarik birakmayin,birinin basladigi isi baskasi bitirince sorun oluyor

4 aylık geride olan tedaviyi de yakalamaya çalışın derim.eşinizle gittiğinizde dr.unuzla konuşun daha sık randevulaşalım, gecikme beni huzursuz ediyor diye belirtin.

eşiniz haklı. eğer ödemede anlaşıldıysa aralarda ek ödeme olmaz. kızım uzun bir ortodonti tedavisi gördü, başta ödeme yapıldı. bir daha da ödeme yapılmadı. yaklaşık 3 yıl süren bir tedaviydi.
ben olsam ilk muayeneye eşimle giderdim ve normal davranırdım.
2 gun sonra işlem yapılacak nasil gideceğim inanin bilmiyorum esim yanima gelecek isten çıkıp. ilk başta kendim olacağım yanima baska birini mi alsam?

Esinizin konusmasi anlamsiz olmus,velisini cagiran ogrenci durumuna dusmussunuz. Siz sekreterle degil doktor hanimin kendisiyle acik acik konussaydiniz simdi boyle hissetmeyecektiniz. Neyse gelmis gecmis olsun bence tedaviyi yarik birakmayin,birinin basladigi isi baskasi bitirince sorun oluyor
Ben söylediğim de inkar ettiler. Bende çıkınca esime sordum dahil degil miydi diye o da evet dedi yine mi para talep ettiler dedi ve sinirlendi aradı. Ama eşim aramasa kuzu kuzu 500 tlyi alacaklardı. Ben böyle para mevzularinda çok ama çok kötüyüm bildiginiz gibi değil o aramasa ben gizliden de olsa mahcup olmayayim diye gidip öderdim. Kendisi de sonunda kabul etmek zorunda kalmis zaten. Teşekkürler yorum için.

2 gun sonra işlem yapılacak nasil gideceğim inanin bilmiyorum esim yanima gelecek isten çıkıp. ilk başta kendim olacağım yanima baska birini mi alsam?

mahcup olunacak sıkılacak bir durum yok. verdiğiniz para da azımsanacak bir miktar değil. eşinizin yanınıza gelecek olması iyi olmuş. madem sıkılıyorsunuz ki hiç gerek yok bir yakınınızla gidin ve 4 ay geride olmanızı da konuşun ve halledin derim.
ortodonti tedavisi hasta için zaten sıkıntılı bir süreç kendiniz germeyin ve gecikmeye müsaade etmeyin.
kızıma zamanında müdahale edildiği halde çok zor ve uzun bir süreç geçirdik ne çektiğimizi biz biliyoruz. kuvarnatör denilen bir apareyle damak kubbesi açıldı. ön dişler geriye alınıp, alt çene öne çekildi. tedavinin başında bir fiyat belirlendi, bir kereye mahsus döviz üzerinden ödeme yapıldı ve tedavi devam etti.

Merhaba baştan anlaşılmış bir ücret varsa o ödenir. Siz rahat olun gidin tedavinizi yaptırın. Hiç bir doktor yarım kalmış hastayı almak istemez. Alsa bile gene bir sürü masraf çıkar. Bir de bu extra ücreti doktor hanım mı size söylüyor yoksa sekreterimi. Çünkü bir arkadaşımın başına gelmişti. Sekreteri kendinden habersiz isteyip cebe atıyormuş. Sizin gibi utangaç hastalarda soramıyormuş kendisine.

mahcup olunacak sıkılacak bir durum yok. verdiğiniz para da azımsanacak bir miktar değil. eşinizin yanınıza gelecek olması iyi olmuş. madem sıkılıyorsunuz ki hiç gerek yok bir yakınınızla gidin ve 4 ay geride olmanızı da konuşun ve halledin derim.
ortodonti tedavisi hasta için zaten sıkıntılı bir süreç kendiniz germeyin ve gecikmeye müsaade etmeyin.
kızıma zamanında müdahale edildiği halde çok zor ve uzun bir süreç geçirdik ne çektiğimizi biz biliyoruz. kuvarnatör denilen bir apareyle damak kubbesi açıldı. ön dişler geriye alınıp, alt çene öne çekildi. tedavinin başında bir fiyat belirlendi, bir kereye mahsus döviz üzerinden ödeme yapıldı ve tedavi devam etti.
Kızınıza da çok geçmiş olsun. İnanın yorumunuz çok faydali ve değerli oldu benim için teşekkür ederim.

Merhaba baştan anlaşılmış bir ücret varsa o ödenir. Siz rahat olun gidin tedavinizi yaptırın. Hiç bir doktor yarım kalmış hastayı almak istemez. Alsa bile gene bir sürü masraf çıkar. Bir de bu extra ücreti doktor hanım mı size söylüyor yoksa sekreterimi. Çünkü bir arkadaşımın başına gelmişti. Sekreteri kendinden habersiz isteyip cebe atıyormuş. Sizin gibi utangaç hastalarda soramıyormuş kendisine.
Yok kendi istiyor kulaklarimla duydum içeriden bağırdı ücret 500 tl nakit çalışıyoruz gelirken getirsin dedi. Ayyy aslında basinda iyiydi sonradan tuhaflasti ne oldu bende anlamdim inanın ins surat falan yapmaz da değiştirmek zorunda kalmam. Yoksa 3 e 5 e bakmadan değiştireceğim öyle böyle bir fobim yok anlatamam size. :kızgın:

Back
X