baska kardesı var işte erkek kardeşi ama anlatmaaya calısıyorum anlamıyor hiç bişekildeEv ev üstüne olmaz be canım. başka kardeşi yoksa annesine yakın yerlerde ev tutun bence.
Bak canım 8 yıl sevdiğim adamla evlendim 6 aya gircez evleneli tek söyleyeceğim şey sevgi karın doyurmuyo evlilik çok farklı ben ayrı evde oturuyorum buna rağmen kaynanam boş durmuyo bide beraber falan olsakk abbooowwbaska kardesı var işte erkek kardeşi ama anlatmaaya calısıyorum anlamıyor hiç bişekilde
ben anlıyorum goruyorum benım annemde aynı durumda altlı ustlu oturuyolar bazen dıyorum nasıl cekıyosun bu kadının dırdırını dıye ben cektım sen cekme dıyor banaBak canım 8 yıl sevdiğim adamla evlendim 6 aya gircez evleneli tek söyleyeceğim şey sevgi karın doyurmuyo evlilik çok farklı ben ayrı evde oturuyorum buna rağmen kaynanam boş durmuyo bide beraber falan olsakk abboooww
olabılır olaamaz dıyemem ama ne dıyıpte ıkna edebılırım ben bunu benım kendı ınadım bındı artık ıstemıyorum dıyorm rahat olamam dıyorm anlamıyrCanım senin ayrı oturmak en doğal hakkın kardeşide varmış annesi yalnız değil sık sık gider gelirsiniz sen annesinin sen bilirsin kızım merkezde oturun demesine bakma arkandanda oğlunu dolduruyordur yoksa eşin olacak insan niye bukadar ısrar etsin kaynanan seninle kötü olmamak için öyle diyor arkandanda yanınızda olmak istediğini eşine söylüyordur tabi bunu sana demez annesiyle kötü olma diye
ben kayınvalideyle aynı evde oturmaya cok karsıyım ekstra drmlar harıcınde cunku evlılık hayatınızda ozel bır hayatınız olmaz malesef olmuyor goruyoruz cok zor anlasmak ıkınızınde duzenı farklı olucak ıkı kadın duzenı aynı evde cok zor olur5 aydır sözlüyüm sözlenmeden önce ev meselesi için baya tartısmıstık onun kendı evi benim çalıştıgım yere uzak oldugu ıcın ıstememıstım annesıyle altlı ustlu oturalım demıstı olayı cozemezsek ayrılalım baslamadan bıtsın demıstım cozduk olayı soz verıyorum falan dedi 5 ay gectı uzerınden yine aynı konu acıldı. cozemememıs kendı kafasında annemı bırakmak ıstemıyorum(babası olmadıgı ıcın hak verıyorum) dedi ama annesıyle konustugumda sen ıstemıyosan ben senı zorlayamam dedı merkezdekı evlerımızden bırınde oturursun demıstı dün aksamdan beri tartısıyoruz bırbırmızı kırmaktan baska bişy ypmıoyrz ailemi es gecıpte kabul etmekte ıstemıyorm sevıyorum anlıyorum ama ayrı ev acma durumu varken benle ne ıcın savasıyor hala anlamıyorum ayrılmakta ıstemıyorm oda ıstemıyor napmalıyım sizce ablalarım gercekten cıldırmak uzereyım
Zor bi durum ama bu konularda erkegin dedigi oluyor agzindan girer burnundan cikar seni ikna eder bence ablam 10 yildr kayinvaldesiyle yanyana oturuyor sadce ona degil sulalesinle ugrasyo kayinvaldesne dye herkes ona geliyor anlican kurtulmya calisiyor simdilerde fakat adam alisiktan sonra geri donuste zor ha kayinvaldenle anlasabilysan onda bi iyi niyet goruyorsan belkide fena olmaz ama icini kemiren bi seyde varsa coooookkk dusun derim cok zor sanki evlilik degilde kayinvaldeyi dusunur ilmussun smdiden5 aydır sözlüyüm sözlenmeden önce ev meselesi için baya tartısmıstık onun kendı evi benim çalıştıgım yere uzak oldugu ıcın ıstememıstım annesıyle altlı ustlu oturalım demıstı olayı cozemezsek ayrılalım baslamadan bıtsın demıstım cozduk olayı soz verıyorum falan dedi 5 ay gectı uzerınden yine aynı konu acıldı. cozemememıs kendı kafasında annemı bırakmak ıstemıyorum(babası olmadıgı ıcın hak verıyorum) dedi ama annesıyle konustugumda sen ıstemıyosan ben senı zorlayamam dedı merkezdekı evlerımızden bırınde oturursun demıstı dün aksamdan beri tartısıyoruz bırbırmızı kırmaktan baska bişy ypmıoyrz ailemi es gecıpte kabul etmekte ıstemıyorm sevıyorum anlıyorum ama ayrı ev acma durumu varken benle ne ıcın savasıyor hala anlamıyorum ayrılmakta ıstemıyorm oda ıstemıyor napmalıyım sizce ablalarım gercekten cıldırmak uzereyım
İmkani oldugunu simdi farkettim ozaman taviz verme bosuna yipratma kendini ayri otur bn 2 yil esimin ailestle oturdm saygim kalmdi deger gormyrum yiprandhm cok smdi ayri oturyrz 1 haftalik tatilde gorsyrz cok baslarna vurylar yaptklriyla kaybettiler5 aydır sözlüyüm sözlenmeden önce ev meselesi için baya tartısmıstık onun kendı evi benim çalıştıgım yere uzak oldugu ıcın ıstememıstım annesıyle altlı ustlu oturalım demıstı olayı cozemezsek ayrılalım baslamadan bıtsın demıstım cozduk olayı soz verıyorum falan dedi 5 ay gectı uzerınden yine aynı konu acıldı. cozemememıs kendı kafasında annemı bırakmak ıstemıyorum(babası olmadıgı ıcın hak verıyorum) dedi ama annesıyle konustugumda sen ıstemıyosan ben senı zorlayamam dedı merkezdekı evlerımızden bırınde oturursun demıstı dün aksamdan beri tartısıyoruz bırbırmızı kırmaktan baska bişy ypmıoyrz ailemi es gecıpte kabul etmekte ıstemıyorm sevıyorum anlıyorum ama ayrı ev acma durumu varken benle ne ıcın savasıyor hala anlamıyorum ayrılmakta ıstemıyorm oda ıstemıyor napmalıyım sizce ablalarım gercekten cıldırmak uzereyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?