inanın çok kararsızım...

Ben kayınvalideme 10 dklik yürüme mesafesinde oturuyorum bu durumda bile bazen cildiriyorum. Altli ustlu otursak düşünemiyorum. Gerçi onlar istedi ama biz kabul etmedik. Eşim de istemedi özelimiz olsun diye.
Altli ustlu oturan bi çok arkadaşım var ve hiç birinde huzur yok. Kayinvalideye misafir geldiğinde gelin de orda olsun isteniyor. Isten mi gelmiş yorgun mu kimse umursamiyor. Sürekli içli dışlı olunsun isteniyor. Bir yere giderken niye haber vermedin sorunu çıkıyor. Çok zor. Inşallah ikna edebilirsin

Bence sen net konuş. Annesi yalnızsa evlenmesin yani otursun ona baksın.. Yani kesinlikle olamaz birlikte. Annen de çekmiş bak en iyi örnek sana.. Ne kadar uzak o kadar iyi. Çünkü yakın olunca ister istemez bi münakaşa içine girersin..

Ayni evde yasamak inanilmaz zor olur. Esimin annesi dünyalar iyisidir arada bize kalmaya geliyor o bile zor. Yogun calisiyorum biraZ yüzüm dusse aliniyor uzuluyor bende her an pur nese olamam ki. Akrabalarini davet ediyor ozlemis hakli da her sabah altida uyanan biri olunca çok zor..
En basit ornegi telefonumdan internet forumlar vs ye giriyorum diye benle konusmamak icin elinde surekli tlfnu demis benim icin. Asla birlikte yasammaz tatlim:-(

SAKIN GERİ ADIM ATMA

Siz zorla bise yaptırırsanız ilerde yüzünüze vurur aman dikkat!
Bastan annem de annem diyen adam napar ne eder annesine yakın olmanın bir yolunu bulur
Dikkatli düsünun

Kendinden ödün verme.Bu bir başlangıç ,hergün okuyoruz kkb bir çok kv sıkıntı yaşayan .Ben bu yaşıma kadar kv oturup veya yakın oturup mutlu olan görmedim.

ben bu olayı cozdum ayrı oturucaz düğün gununu dai aldık hazırlıklar başladı :) herkese tsk. ederm :) 8 agustos dugun tarıhımız :)

Al bir anneci erkek daha bunlar birey olmiyorlar malesef..sanki türkiyenin bir ucuna gieceksiniz aynı şehirde yaşıyosunuz nihayetinde. Anne oğluna bu konuda yol göstermeli

Al bir anneci erkek daha bunlar birey olmiyorlar malesef..sanki türkiyenin bir ucuna gieceksiniz aynı şehirde yaşıyosunuz nihayetinde. Anne oğluna bu konuda yol göstermeli
zaten soledıgıne gore anlattıgına gore annesı ben olsam bende oturmam kayınvalıdemle demıs ayrı oturucam yanı kıme sorsam iyi hos kaynanam ama aynı evde olmaz dıyo :)

imkanı varken bazı şeyleri yapmıyosa bu onun ne kadar bencil oldugunu gösterir. demek ki kendi kafasına yatan neyse her şekilde onu yapan biri. içine sinmeyen bi şey varsa onda yol ver gitsin yaa ömrünü heba etmeye değmez.

sorunu cozduk biz herhangı bı skntım yok suan :) her kafasına gore estıgını ztn hıc bı erkek gerceklestıremez karsısındakı kızı kandıramaz kız kanmadıkca :) bende kanmadım ztn :)

aynen oyle bende oyle dusunmustum :) neysekı konustuk anlastık sorunumuzu cozduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…