Haklısın canm zaten kullanabileceğim bir çok ilaç ismi biliyorum ama bu dönmde hangisi daha uygun onu bilmiyorum iştee ayrıca basta dediğim gbi fizyolojik olarakta çok zor çünkü inanılnaz şiş karnım sürekli gergin hissediyorum kendimiDoktor tavsiyesi olmadan netten arastirip ilac almanizi tasvip edemiyorum zira hormonal bir durum söz konusu olabilir bebeginiz ilaclardan etkilenebilir şayet emziriyorsaniz lütfen dis görünüsunuzden once bebeginizin sagligini düsünün
Ya baska dr çok zor ilçe merkeze oldukça uzak ve hawa sartlarından dolayı bebeğimide o uzun yolculukla hasta etmk istemiyorumDoğum yapan arkadaslar daha iyi yardimci olur ama baska doktora gitmenin yollarini arayin derim.
Adacayi.rezene cayi ve papatya cayi onerebilirim hem emziriyorsaniz bebeginize de faydasi olabilir karistirmayin bitkileri bir gun birini bir gun birini icin ruhsal gerginliginiz de azalacaktir şifa dilerimHaklısın canm zaten kullanabileceğim bir çok ilaç ismi biliyorum ama bu dönmde hangisi daha uygun onu bilmiyorum iştee ayrıca basta dediğim gbi fizyolojik olarakta çok zor çünkü inanılnaz şiş karnım sürekli gergin hissediyorum kendimi
Çok tsk ederim rezene kullanıyorum adaçayı ve papatya çayınıda ilk fırsatta denycem :)Adacayi.rezene cayi ve papatya cayi onerebilirim hem emziriyorsaniz bebeginize de faydasi olabilir karistirmayin bitkileri bir gun birini bir gun birini icin ruhsal gerginliginiz de azalacaktir şifa dilerim
her gün sabah aç karnına maydonoz suyu iç söktürücü etkisi varYa baska dr çok zor ilçe merkeze oldukça uzak ve hawa sartlarından dolayı bebeğimide o uzun yolculukla hasta etmk istemiyorum
Anladım canim. O zaman alternatif tiptan yardim alacaksin. Yada mail yoluyla bir doktora danissan nasil olur?Ya baska dr çok zor ilçe merkeze oldukça uzak ve hawa sartlarından dolayı bebeğimide o uzun yolculukla hasta etmk istemiyorum
Slm kızlar bi derdim varki hem psikolojik olarak yıpratıyor beni hemde fizyolojik olarak
Haziran ayında doğum yaptım ikinci doğum ikinci szryanm yanii ve hala kocaman göbeğim var çünkü doğum sonrası kanamam sadece bir gün olduu ve bi dahada hiç olmadıı iki ay önce netten arastrp tarlusal tablet alıp kullandım ve yine sadece yarım gün olduu nolur yardım edin bu durumu yasayan ilaç kullanan oldu muu ne kullandınız inanın alt beden 40 üst 44 46 giyiyorum çok zor durumdayım
Bu arada dr a gidemiyorum çünkü ilçede oturuyorum eşimin işinden dolayıı bnde sağlıkçıyım test yaptrdım hamile değilimm ve burda sadece bi tane dr varr oda hiç etik çalışmıyor bunu herkes biliyor onada gidemiyorum lütfen yardım edin
Merak etmeyin k.doğumcu aramıyorum burda :)) evet biraz zor burdan gitmekk dediğim gbi özelliklede hawanın - 15 derece olduğu bir yerdeyim kendi aracmla bile gitsem hasta olur die korkuyorumm mesele dış görünüşten ziyade içimdeki tarifsiz basınç hassasiyet gerginlikk ayrıca o ilacı çok arastrdm endikadyonu farmakoljik öz.hamile kategorisi vs ama işe yaramadı doğum sonrası kontrl.tabiki gittm operasyonla alakalı bi sorun yok burda zaten testlerimi yaptrdm gebelik yada herhangi bi anomali yokk sorunn sadece kanamamın olmaması bi nevi vucudun biyolojik saati bunun için acaba ilaç kullanıp faydasını gören var mı acaba hangi ilaç bnde ona göre arastırayım düşüncem bu yorumunuz için tsk ederimhem saglikcisiniz hemde kafaniza gore internette gordugunuz ilaci alip kullaniyormusunuz ? Ilcede oturmak bahanemidir, gerekirse 1 gun izin alip gidin baska bir doktora sizin sagliginizdan onemlimidir ? Burda kimin size ne demesini bekliyorsunuz anlamadim, aramizdan bir kadin dogumcu falan cikar diyemi umut ettiniz ? Tovbe tovbe, birde sozum ona saglikcisiniz, hic isi bilmeyen temelli cahil olan kadinlar ne yapsin siz boyle davranirsaniz.
Daha yeni dogum yapmissiniz belki bir takim komplikasyonlar vardir, belki ameliyatinizda dolayin birseyler gelismistir, yada sadece dogum kilosudur millet nerden bilecek acaba ???
Ayrica sadece dogum kilosu bile olsa bunun nasil ve ne sekilde verilmesi gerektiginide yine bir uzmana basvurarak ogrenmelisiniz sanirim emziren bir annesiniz suanda. Yani neden dis gorunusunuze bu kadar kafayi taktiniz, kendinize en az 1 yil vermelisiniz, herkesin vucudu metabolizmasi farkli kaldi ki normal dogum bile yapmamissiniz , herkesin dogum kilolarini verme seklide farklidir..
Yapmayin bunu gozunuzu seveyim saglik bu birde yeni dogum yapmis annesiniz birde sektorun icindesini, ilcede sehire doktora gitmek bu kadar mi zor sagliginiz hayatiniz bu kadar mi ucuz ? Size o ilaclardan birsey olsa kilo vermek ugruna size birsey olsa hic mi dusunmediniz kucucuk bebek ne halde kalacak diye.
Canım tsk ederim bi kaç alternatif yol denedim burda tahlil yaptrıp doktoruma gönderdim bi sorun olmadığını söyleyip beklememi tavsiye ettii ama bn bu basınçtan çok rahatsız oluyorum beklemek istemiyorumAnladım canim. O zaman alternatif tiptan yardim alacaksin. Yada mail yoluyla bir doktora danissan nasil olur?
O zaman buradaki arkadaslarin verdigi bitkisel onerileri bir dene istersen.Canım tsk ederim bi kaç alternatif yol denedim burda tahlil yaptrıp doktoruma gönderdim bi sorun olmadığını söyleyip beklememi tavsiye ettii ama bn bu basınçtan çok rahatsız oluyorum beklemek istemiyorum(
Ewt olabilir ama doğum sonrası kanamadan çok aylk düzen bnm sorunumm yani 7.ay şuan hala olmadı; (Benimde dogumdan sonra 2 gun kanamam oldu,doktorum gobekle kanamanin alakasi olmadigini söylemişti.bende sezeryan oldum 5 ay once cok fazla gobegim yok.belkide baska bi sorununuz vardir.
Bnde emziriyorum canm zaten doğum sonrası kilo verdim hepsi olmasada yarısı gitti :)) bnm sorunum vucuda göre çok büyük gergin olan göbek kendimi menapoza girmiş gbi hissediyorum ayrıca :) ve sanki sebebi regl olamamam gbi geliyorBana doktorum emzir demisti. Emzirdikce vucudundaki yaglar sute donusur demisti. Emzirmek kilo verdiriyor. Ben kisa surede dogum kilolarimdan kurtulmustum.
Ewt bnde öle yapmayı düşünüyorum inş faydası olurr çok tsk ederinmO zaman buradaki arkadaslarin verdigi bitkisel onerileri bir dene istersen.
İnşallah canım.Ewt bnde öle yapmayı düşünüyorum inş faydası olurr çok tsk ederinm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?