İnanın patlamaktan korkuyorumm :))

Güzel yorum :)) buraya tayinimiz yeni çıktı malesef doğumdan sonra taşındık
O ayrintiyi bilseydim dahada guzellerini yapardim
Dogumdan sonra birgun kanama bile normal degil dogumun haftasina zaten doktora gidilmesi gerekiyo kontrole o zaman anormallik gormedimi doktor.

O ayrintiyi bilseydim dahada guzellerini yapardim
Dogumdan sonra birgun kanama bile normal degil dogumun haftasina zaten doktora gidilmesi gerekiyo kontrole o zaman anormallik gormedimi doktor.
Yok canm ya normal kişiye göre değişir bu durum dedi sonra kırkıncı günde gittim bi sorun yok dedi ama bu durum bni rahatsız ediyo artk mesele dış görünüş deil kendimi tuhaf hissediyorum :)

Adet olamıyorum stresi bile neden olabilir. Benim lohusa kanamam yeterliydi ama adet olmamanın sevinci vardı içimde o yüzden hiç bekkemedim bebeğim 8 aylıktı adet olduğum da. Bir kaç ay da düzensiz oldu. Belki de bu yüzden Polip sorunum oldu

Evet canm ya çok takılıyorum sanki vucudun çalışması aksadı kaytarıyo sorun çıkarıcak gbi düşünüyorum:)) sanada üzüldüm polip için ama onun belirtisi düzensiz adet döngüsüü bnm döngü yokki düzen olsun

Yok canm ya normal kişiye göre değişir bu durum dedi sonra kırkıncı günde gittim bi sorun yok dedi ama bu durum bni rahatsız ediyo artk mesele dış görünüş deil kendimi tuhaf hissediyorum :)
Yani onca zaman adet olmamak stres yapar insani yoksa kilo kolay verilir hormonal bi durum yoksa.Ama doktora gidin ne kadar imkansiz olabilir yani.

civanpercemi adet sokturur diyorlar ama emziren annelerin kullanmamasi gerek.

Sanirim hormonal dengen bozulmus. Bunun icin doktora gitmeden ilac kullanman yanlis olur, hele ki emzirirken. Doktor kontrolunde olmali hersey bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…