ınanmıyorummmm kızlar hamıleymısımmm://///

blue_lal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
235
13
68
ınanmıyorum yaaa sımdı esım aradı kan tahlılı vdrmıstım sabah .esım kadın dogumcu oldugundan bana dedıkı cok ınandırdın kendını ama kasık agrın usutmeden dedı bende ınandırmıstım kendımı ınanmıyorunm:)))))))))))))))))))))))))))) sımdı dıorkı sen umutlanma dıye dedım dıyor beta pozıtıf rabbım ısteyen herkse nasıp eder ınslh sooktayım suan

kese daha yok beklıcez baaklım:)))bu donemde gebelıgını ogrenen var mı kızlar?beraber fıkır alısvıerısınde bulunuruzz

hayırlı olsun canım darısı bana ve tüm isteyenlere beklemedeyim bende aşırı batma var bende de ve leyla gibiyim günümede var bakalım hayırlısı

Hayirli olsun canim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin annelet gunumde guzel bi hediye olmus:))

kızlar cok tesekkur ederım ya ılk sızlerle paylastım coook tesekkur edeerım mutlulugumu paylastınız benımle:))en kısa zamanda rabbım ısteyene versın bynozdmr takı etcm senı ınslh sendde vardır canım benım.kızlar beta kac cıktı bılmyorum esım amelıyta gırdı pozıf dedı ben uctum sormadım hıc keseyı sonra gorcez dedı

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bende hamileliğimi öğreneli tam bu güne 1 hafta oldu aslında adet günüm bu gün ama ben aşılama yaptırdığım için adete bir hafta kala yaptım ve pozitifffffffff aynı dönem hamile kalmışız ne güzel

canım gozumuzz aydın aynı surecı yasıycaz desene:))) umarm guzel huzurlu bı hamılelık gecırırz allah analı babalı buyutsun senın bebısınıde:))

canım gozumuzz aydın aynı surecı yasıycaz desene:))) umarm guzel huzurlu bı hamılelık gecırırz allah analı babalı buyutsun senın bebısınıde:))

saol canım benim ki biraz zor geçiyo kan pıhtılaşması sorunu var bende o yüzden hergün iğne olyorum ve canımı çok acıdıyo ama bebeğim için katlanıcam yeterki bebeğim salıklı sıhatli olsun da daha önce 3 düşüğüm olduğu için yatıyom sürekli bide sürekli adet olcam gibi ağrılarım olyo sende de oluyo mu

gecmıs olsun canım ınslh saglıkla guzel bebısını al kucagına.aynııııı bendede adet olcak gıbı kasıklar bel agırıyor ondan pek konduramamıstım.usuttum dedım bı taraftn.

Slm canim senin adina cok sevindim allahim tamamina erdirir insallah. Bu arada adet agrisi cok normal benimde olmustu taki bebek kesesine yerlesinceye kadar yerlestikten sonra agri olmuyo iciniz rahat olsun bebeginiz su an yolculuk yapmakta

Baska yerde yazini okumustum hadi hayirlisi olsun tebrik ederim bu guzel gunde guZel habrr

gecmıs olsun canım ınslh saglıkla guzel bebısını al kucagına.aynııııı bendede adet olcak gıbı kasıklar bel agırıyor ondan pek konduramamıstım.usuttum dedım bı taraftn.

inşallah canım birlikte alırız kucamıza ocak anneleri oluyoz ne güzel kış bebekleri oluyo bebişlerimiz bende ocak ayında dogdum bebişimde öyle olucak gebeliği öğrendiğimden beri var ama allaha şükür kanamam falan yok sadece öğrendiğim ilk gün sadece tuvalette peçeteye açık kahverengi lekelenmem oldu bir gün boyunca sürdü daha da olmdı çok şükür az bir lekelenmeye yerleşme kanaması diyorlar

Sadece kasık ağrın mı vardı, yoksa baska belirtilerde var miydi, senin adina cok sevindim, bende 9 aydir bekliyorum(( paylasirsan sevinirim

Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…