Hayirli olsun canim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin annelet gunumde guzel bi hediye olmus:))
ınanmıyorum yaaa sımdı esım aradı kan tahlılı vdrmıstım sabah .esım kadın dogumcu oldugundan bana dedıkı cok ınandırdın kendını ama kasık agrın usutmeden dedı bende ınandırmıstım kendımı ınanmıyorunm:)))))))))))))))))))))))))))) sımdı dıorkı sen umutlanma dıye dedım dıyor beta pozıtıf rabbım ısteyen herkse nasıp eder ınslh sooktayım suan
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bende hamileliğimi öğreneli tam bu güne 1 hafta oldu aslında adet günüm bu gün ama ben aşılama yaptırdığım için adete bir hafta kala yaptım ve pozitifffffffff aynı dönem hamile kalmışız ne güzel
canım gozumuzz aydın aynı surecı yasıycaz desene:))) umarm guzel huzurlu bı hamılelık gecırırz allah analı babalı buyutsun senın bebısınıde:))
saol canım benim ki biraz zor geçiyo kan pıhtılaşması sorunu var bende o yüzden hergün iğne olyorum ve canımı çok acıdıyo ama bebeğim için katlanıcam yeterki bebeğim salıklı sıhatli olsun da daha önce 3 düşüğüm olduğu için yatıyom sürekli bide sürekli adet olcam gibi ağrılarım olyo sende de oluyo mu
ınanmıyorum yaaa sımdı esım aradı kan tahlılı vdrmıstım sabah .esım kadın dogumcu oldugundan bana dedıkı cok ınandırdın kendını ama kasık agrın usutmeden dedı bende ınandırmıstım kendımı ınanmıyorunm:)))))))))))))))))))))))))))) sımdı dıorkı sen umutlanma dıye dedım dıyor beta pozıtıf rabbım ısteyen herkse nasıp eder ınslh sooktayım suan
gecmıs olsun canım ınslh saglıkla guzel bebısını al kucagına.aynııııı bendede adet olcak gıbı kasıklar bel agırıyor ondan pek konduramamıstım.usuttum dedım bı taraftn.
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?