Sadece kasık ağrın mı vardı, yoksa baska belirtilerde var miydi, senin adina cok sevindim, bende 9 aydir bekliyorum(( paylasirsan sevinirim
Slm canim senin adina cok sevindim allahim tamamina erdirir insallah. Bu arada adet agrisi cok normal benimde olmustu taki bebek kesesine yerlesinceye kadar yerlestikten sonra agri olmuyo iciniz rahat olsun bebeginiz su an yolculuk yapmakta
inşallah canım birlikte alırız kucamıza ocak anneleri oluyoz ne güzel kış bebekleri oluyo bebişlerimiz bende ocak ayında dogdum bebişimde öyle olucak gebeliği öğrendiğimden beri var ama allaha şükür kanamam falan yok sadece öğrendiğim ilk gün sadece tuvalette peçeteye açık kahverengi lekelenmem oldu bir gün boyunca sürdü daha da olmdı çok şükür az bir lekelenmeye yerleşme kanaması diyorlar
canım bdnde lekelenme olmadı belkıde olur dur bakalım yazarım ozaaman.ama yerlesme kanması cok normal bazılarında oluyor bazılarında olmuyor.rehal ıltısımımız kopmasında rabbım nasıp ederse aynı zamanlarda anne olcaz :)rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
kese daha yok beklıcez baaklım:)))bu donemde gebelıgını ogrenen var mı kızlar?beraber fıkır alısvıerısınde bulunuruzz
ben de yeni öğrendim. hayırlı olsun :)hamıllelıgını yenı ogrenen varmıııııı benım gıbı
ınanmıyorum yaaa sımdı esım aradı kan tahlılı vdrmıstım sabah .esım kadın dogumcu oldugundan bana dedıkı cok ınandırdın kendını ama kasık agrın usutmeden dedı bende ınandırmıstım kendımı ınanmıyorunm:)))))))))))))))))))))))))))) sımdı dıorkı sen umutlanma dıye dedım dıyor beta pozıtıf rabbım ısteyen herkse nasıp eder ınslh sooktayım suan
ben de yeni öğrendim. hayırlı olsun :)
Tebrik ederim
Allah hayırlı evlat nasip eder inşaAllah
tebriklerrrrrinsallah rabbim olmayanlarada yasatsin bu duyguyu
tebrik ederim canım inş sağsalim kucagına da alırsın.Bende iki kere gebelik tesiti yaptım ve pozitif çıktı.Bakalım bu hafta kan tahlili yaptıracam.
tebrik ederim canım inş sağsalim kucagına da alırsın.Bende iki kere gebelik tesiti yaptım ve pozitif çıktı.Bakalım bu hafta kan tahlili yaptıracam.
ben de yeni öğrendim. hayırlı olsun :)
Çok sevindim canım Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :)
canım kasık bel agrısı vardı .korunma ılacı kullanysan gec olur hıc merak etme ve stres yapmam tammmı haberını bana yaz olurmu merak ederım ben tskkur edıyorum mutlulugumu paylastıgın ıcın
sanda hayırlı olsun ozaman:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?