- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
canım saglıkla kucagına al yavrunu tebrik ederimKimse yok mu
Amin insallah kutlayalım mı ? Beraber ... ama kan degerlerimi grmdm sadece pozitif yazıyordu sorun mu?bu sizcecanım saglıkla kucagına al yavrunu tebrik ederimcok güzel bir duygu Allaha sükür.Rabbim tamamına erdirsin darısı tüm isteyenlere
kutla tabi suan en güzel gününAmin insallah kutlayalım mı ? Beraber ... ama kan degerlerimi grmdm sadece pozitif yazıyordu sorun mu?bu sizce
Tebrik ederimKızlar bugun bat gunum ama 2 gun öncesinde kahverengi lekelenmem oldu cotebk agrım vardı yatırmayacak kadar esim doktora gtrdu gebelik testi yaptık ve pozitiffffffffffffff allahım ne guzel bir duygu ne kadar cook bekledim .
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm demek .
ama kan degerimi yazmıyor sadece pozitif yazıyor ynndada edıt:normal diyor .allahımmmmmmm herkese tattırsın bu duyguyu...
Yapmaya korkarım ama 3 yıldır bekliyorum bu anı allahım herkese tattırsın bu duyguyu ..kutla tabi suan en güzel gününkan degerlerinide 2 güne bir baktır canım ilk defa degerin yazmadıgını duydum.canım 2 gün sonra bi daha yaptır kan testi
İnşallah canım insallah ...yok bnm icin hala saka gibi gidene gelene sırıtıyorum...bende şakamı bu falan diyince üzüldün sandım gözün aydın rabbim kucagına alıp ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin canım dikkat et kendine
İnşallah hosgelir sefa getırr insallah
hosgelmiş miniğin
Aynn cnm hala innmyrm ...Gözün aydın canım muhteşem bir duygu buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?