inanmıyorummmmmmm hamileymişim saka mı?bu

Hayırlı olsun cnm allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin darısı ınsallah bize ve isteyen herkese ... aminn

Ayyy Rabbim bir kaç gün içinde bana da nasip etsin bu duyuruyu yapmayı hamişlerin duası makbuldur bana da et canım olur mu mucize olsun ve minik kurabiyem gelsin bana

Ayyy Rabbim bir kaç gün içinde bana da nasip etsin bu duyuruyu yapmayı hamişlerin duası makbuldur bana da et canım olur mu mucize olsun ve minik kurabiyem gelsin bana
Ne tatlısın dualarım sizinle allahım aratmadan versin inşallah ...inşallah kalırsın canım haberdar et bni olur mu .

işte geldim canımmmm ne mutlu sana bende ilk gebeliğimde aynı böyleydim havalara uçuyordum ama kalbi durdu meleğimin kürtaj oldum rabbim kimseye yaşatmasın bana dua et olur mu tekrar hamile kalmayı çok ama çok istiyorummmmm

İnşallah dualarım sizinlr bu hamile kalmada ne zormus kalayım diyorsun kaltıktan sonra ah ne oldu bebiş nerde nasıl kalpi nasıl filan bugunde strese girdim..

İnşallah dualarım sizinlr bu hamile kalmada ne zormus kalayım diyorsun kaltıktan sonra ah ne oldu bebiş nerde nasıl kalpi nasıl filan bugunde strese girdim..

stres yapma canım şuan bebişin her şeyi hissediyor. ben çok stres yapmıştım olmadık şeyleri kafama taktım olmadık insanlar için hem kendimi hemde bebeğimi strese soktum en sonunda yavrumun minicik kalbi bu kadar olumsuzluğu kaldıramadı. allah korusun sizi canımmmmm

Cok saol canım rabnim tekrr tadarsın bu duyguları... inşallah.

hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasib etsin bu ay özel bir şey yaptın mı?yaşınız kaç

Ne tatlısın dualarım sizinle allahım aratmadan versin inşallah ...inşallah kalırsın canım haberdar et bni olur mu .
Hala adet olmadim ben :)))) asiri gaxim var gobek onden gidiyor bugun esim gorunce koc koc dedi gobegime vurdu sonra farkinda olmadan babasinin oglu iste kocaman olacak dedi :) belkide Allah soyletti :) carsamba gunu yenilemeyi dusunuyorum kan tesrini bakalim. Ha hayatim boyunca hic duznli adet olmadim buda uzucu bi ihgimal tabi

İnşallah hAmilesindir....canımm

Saol cAnım allahım herkese tattırsın bu duyguyu insalla yasım 21
Canım ne mutlu sana rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza olsun :) Bir arkadaş daha sormuş bu ay özel bişey yapmışmıydın ov testi bitkisel kür falan anlatırsan sevinirim

Canım ne mutlu sana rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza olsun :) Bir arkadaş daha sormuş bu ay özel bişey yapmışmıydın ov testi bitkisel kür falan anlatırsan sevinirim
Canım bn bişi ypmdm 3 sene snra kndlgndn oldu bir ilac vardı doktoor vermişti bn 2 kere ictim snra amannnn dşyip attım bu ay mekkeye gdcktik adetimin gelmesini bklyrdm .
Ama kısmet degilmiş hamile kaldım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…