- 31 Mayıs 2014
- 897
- 654
- 208
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Canım bn bişi ypmdm 3 sene snra kndlgndn oldu bir ilac vardı doktoor vermişti bn 2 kere ictim snra amannnn dşyip attım bu ay mekkeye gdcktik adetimin gelmesini bklyrdm .
Ama kısmet degilmiş hamile kaldım ..
aynn inşallah darısı sizlerin basına..Tekrar hayırlı olsun tatlım İnşallah doğumdan sonra artık üçünüz gidersiniz
Slm canım ben kullanmadım kullancktım ama yurt dısındayım ingilizce ismini bilmiyorum valla alamdm .canım başka bir topikte bitkisel bir kür uyguluyacağını söylemiştin.onu kullanarak mı hamile kaldın?
bide ilk çocuğun mu?
Masallah haziran annesi belirtileri var mı?benimkiler azaldı ..Bende Hamileyim Şükürler olsun :) allahım tüm isteyenleri geri çevirmesin Çookkk çokkkk Çokkkk heyecan verici bir duygu inanılması bile güç :)
Slm canım ben kullanmadım kullancktım ama yurt dısındayım ingilizce ismini bilmiyorum valla alamdm .
bnde bıraktım .
Canım ilk cocugum esimdeydi sorun hareketlilik problemi vardı onunkiler düzeldi hamile kaldım..hayırlı uğurlu olsun.benimde 2 senedir sorun olmadığı halde olmuyor.seni görünce umutlandım
ilk çocuğun mu?sizin sorununuz varmıydı?
Canım ilk cocugum esimdeydi sorun hareketlilik problemi vardı onunkiler düzeldi hamile kaldım..
Seninde insallah ....Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
...
..
.
İnşallah canım coooooooook saolRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim çok belirtim olmamıştı zaten göğüs ağrılarım dışında ama artık onlarada alıştım sanırım :) Hiç hamileymişim gibi değil çok tuhaf farklı hayal etmiştim :) baş dönemelir kusmalar tiksinmeler hehehehe çok film iziledim sanırım herşey normal en azından şimdilikMasallah haziran annesi belirtileri var mı?benimkiler azaldı ..
Aynn bnde yaa basım dönmütyor ama hisetmek isterdim gögüslerim adetten öncede hep agrırdı.Benim çok belirtim olmamıştı zaten göğüs ağrılarım dışında ama artık onlarada alıştım sanırım :) Hiç hamileymişim gibi değil çok tuhaf farklı hayal etmiştim :) baş dönemelir kusmalar tiksinmeler hehehehe çok film iziledim sanırım herşey normal en azından şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?