inanmıyorummmmmmm hamileymişim saka mı?bu

Canım bn bişi ypmdm 3 sene snra kndlgndn oldu bir ilac vardı doktoor vermişti bn 2 kere ictim snra amannnn dşyip attım bu ay mekkeye gdcktik adetimin gelmesini bklyrdm .
Ama kısmet degilmiş hamile kaldım ..

Tekrar hayırlı olsun tatlım İnşallah doğumdan sonra artık üçünüz gidersiniz

canım başka bir topikte bitkisel bir kür uyguluyacağını söylemiştin.onu kullanarak mı hamile kaldın?
bide ilk çocuğun mu?

canım başka bir topikte bitkisel bir kür uyguluyacağını söylemiştin.onu kullanarak mı hamile kaldın?
bide ilk çocuğun mu?
Slm canım ben kullanmadım kullancktım ama yurt dısındayım ingilizce ismini bilmiyorum valla alamdm .
bnde bıraktım .

Bende Hamileyim Şükürler olsun :) allahım tüm isteyenleri geri çevirmesin Çookkk çokkkk Çokkkk heyecan verici bir duygu inanılması bile güç :)

Slm canım ben kullanmadım kullancktım ama yurt dısındayım ingilizce ismini bilmiyorum valla alamdm .
bnde bıraktım .

hayırlı uğurlu olsun.benimde 2 senedir sorun olmadığı halde olmuyor.seni görünce umutlandım
ilk çocuğun mu?sizin sorununuz varmıydı?

hayırlı uğurlu olsun.benimde 2 senedir sorun olmadığı halde olmuyor.seni görünce umutlandım
ilk çocuğun mu?sizin sorununuz varmıydı?
Canım ilk cocugum esimdeydi sorun hareketlilik problemi vardı onunkiler düzeldi hamile kaldım..

hayırlı olsun cnm ne gzl bir haber bayram üstü bizede dua et hamielerin duası kabul olur rabbim hepimize tattırsın

Masallah haziran annesi belirtileri var mı?benimkiler azaldı ..
Benim çok belirtim olmamıştı zaten göğüs ağrılarım dışında ama artık onlarada alıştım sanırım :) Hiç hamileymişim gibi değil çok tuhaf farklı hayal etmiştim :) baş dönemelir kusmalar tiksinmeler hehehehe çok film iziledim sanırım herşey normal en azından şimdilik

Aynn bnde yaa basım dönmütyor ama hisetmek isterdim gögüslerim adetten öncede hep agrırdı.

Tebrikk ederimmm cok sevindimm adiniza :) cokk guzell bir duyguyu anneligi tatmayi nasipp etmis Rabbim size de....
Rabbim saglikla hayirlisiyla kucaginiza almayi da nasip etsin insallah:) olmayanlarin da gonlune gore versin insallahh....
Birbirimize ve herkese bol bol dua da edelim olur mu???
Dualarda birbirimizi unutmayip birleselimm:)

Hayırlı olsn çok mu beklediniz ins. Kucağına alırsn hayırlsyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…