• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnat kızım

Kendimi kuru ağaç , odun , yaprak bi sandalye gibi görüyorum artık .
Duygularım boş
Ağlıcam onu da yaptırtmıyorlar
Sinirlerimin bir kaplosu olsada ceksem koparsam

evet cunku annesi o kadar zor durumdaydiki ikiside olumsuz etkileniyordu bu problemden dolayi ama dedigim gibi ondan sonra hic bir sorun yasamadilar zaten surekli verilmiyordu yanlış olsaydi doktor vermezdi diye dusunuyorum.
O açıdan bakarsan doğru canım ama ne bileyim küçük ya insan bi garip oluyor.

Saat gecenin 3 buçuğu . Yatağın ortasına oturmuş 3 günlük uykusuzluğuma ve kan çanağına dönmüş gözlerime aldırmadan boşlukta asılı kaldım .
Bir yandan kızım bir yandan eşim .
Bir yaşında
Doğduğundan beri huysuz bi çocuk düşünün uyku sorunu var , sevmiyor uyumayı .
Dahiliye, pedagog her yere gittik araştırdık.
Nereye yolladılarsa orda aldık soluğu , hiç bir sorunu yok , sevmiyor işte uyumayı . Ama delirdim sanırım .
Benim psikolojim yok , hatta ben diye biri yok. Kendıme kızıyorum . Kendime acıyorum . Benım bır hayatım yok. Banyoya gıremem basar anında uyanıp yaygarayı alarm takmış gibi .
Uyuyamam tam gözümü kaparım elinden geleni yapar kalkmam için. Sürekli öyle durayım istiyor.
Yarım saat önce ağlayarak eşimi uyandırdım nolur artık yeter diye.
Evlilik deseniz oda yok. Kadınlığım bile yok çünkü artık bu çocuktan .
Keşke ölsem der mi insan ya ama keike ölsem artık
Lütfen bana kızmayın ama sinir sistemim çöktü
Durmuyor bu çocuk
Diken üstünde yaşamaktan , tek gözüm açık uyumaya çalışmaktan yoruldum artık. Ağrısı vs birşeyide yok , sanki inadına yapıyor .
Bir saat uyumak istiyorum , bir saat gözümü kapatıp insanmışım gibi hissetmek istiyorum.
Ne olur yardım edınn bana
Uyku yapan şeyler yedirip icirseniz mesela ayran melisa çayı papatya çayı gibi yada öyle izin verinki akşam saat 9 a kadar yorlsun kostursun hatta sizde onun yorulmasına yardım edin

Vücut bı iki gün uyumaya alışır sa devamı gelir belki

Ben çocuklarımın erken uyumasını istediğim gün akşam yemeğini yiyoruz hadi spor yapalım diyorum şarkı açıp zumba vs yapıyoruz hem kendim spot yapmış oluyorum kosturuyoruz oynuyoruz

Sonra bı posta biseyler daha yediriyorum yada süt iciriyor 9 da hepsi uyuyor

10 aylık kızım var o bile 9 da misik mizik liyor uyumak için gece 3-4 kere emmek için uyanmasını dert ediyorum bende

Uyku yapan şeyler yedirip icirseniz mesela ayran melisa çayı papatya çayı gibi yada öyle izin verinki akşam saat 9 a kadar yorlsun kostursun hatta sizde onun yorulmasına yardım edin

Vücut bı iki gün uyumaya alışır sa devamı gelir belki

Ben çocuklarımın erken uyumasını istediğim gün akşam yemeğini yiyoruz hadi spor yapalım diyorum şarkı açıp zumba vs yapıyoruz hem kendim spot yapmış oluyorum kosturuyoruz oynuyoruz

Sonra bı posta biseyler daha yediriyorum yada süt iciriyor 9 da hepsi uyuyor

10 aylık kızım var o bile 9 da misik mizik liyor uyumak için gece 3-4 kere emmek için uyanmasını dert ediyorum bende
Denemedıgımız sey kalmadı
Mesela gun içinde bi saat anca uyuyodur oda bölük pörçük
Yoruluyorda
Ben ruh gıbı gezıyorum evde
Kahvaltı denen birşey yok bende
Dolap başı atıştırıyorum anca
Ne sabah uyur ne gece ne gün içinde
Bir yaşındaki bebek bu emerjıyı nerden buluyor ben anlamıyorum

Denemedıgımız sey kalmadı
Mesela gun içinde bi saat anca uyuyodur oda bölük pörçük
Yoruluyorda
Ben ruh gıbı gezıyorum evde
Kahvaltı denen birşey yok bende
Dolap başı atıştırıyorum anca
Ne sabah uyur ne gece ne gün içinde
Bir yaşındaki bebek bu emerjıyı nerden buluyor ben anlamıyorum
Benim ilk çocuğum öyleydi ama tabi benim cahllligim den kaynaklanmis meğer çocuk doymuyormus çocuğunuz zayıf mi olması gereken kilo da mi bazı çocuklar aciktigini anlamıyor galiba uyku vs gecistiriyorlar

Mesela gece uyumuyor diyorsunuz ya gece uykusuna yattiginda tahmini ne kadar uyuyor ?
Uyuyor dıyemem
Gözğnğ kapatıyor aglıyor durmadan
Tam uyuttum diyorum beklıyorum bes on dakıka cıkıcam odadan baslıyor aglamaya
Odadan kaynaklı desem bızle yatıncada aynı sekılde
Uyumamaktan zıyade benım uyumamı istemıyor

Yanlış yapıyorum ama ilk bı iki yaş döneminde hep çocuklarımla uyuyor sonraki dönemde ayrı odaya aldım sicakliginka kokunla daha iyi uyur sanki bana kızan olur illaki ama uyumamamsindansa

ben ilk bebegimi kanguruda büyüttüm , ayni sizinkisi gibiydik , uyumazdi uyumazdi iste , ne acligi ne hastaligi ne de bir sorunu vardi , gün icinde garip zamanlarda tavsan uykusuna yatmis gibi yatar garip bir sekilde aglayarak uyanirdi. denemedigimiz cay , beslenme sekli spor aktivitesi kalmamisti , 3 yasina kadar da bana yapisik yasadi :) biliyorum cok zorlaniyorsun , yorgunsun , öyle yorgunsun ki birsey ybile hissedemiyorsun . gecicek geciyor yani . kanguruyu denedinmi hic ? madem sana yapisiyor sende onu istemesede kendine yapistir . bu arada benimki sadece kanguruda uyurdu bana bagliyken . sonra sonra kanguruyla yataga uzandik öyle uyudu , daha cok uyumaya basladi , iyice sonralari kanguruyu cikarip yataga beraber yattik böyle böyle uyku sorunu cözüldü .

Sadece sabır. Çocuk yapmayı planladığınızda bunları göze almanız gerekiyordu. Sizin seçiminiz bu,ölmekte nedemek !

Sadece sabır. Çocuk yapmayı planladığınızda bunları göze almanız gerekiyordu. Sizin seçiminiz bu,ölmekte nedemek !
Sorunda bu , anormallik var
Hangi cocuk 24 saatte bir saat uykuyla durur ben yetişkinkrn bile daha dayanamıyorum

ben ilk bebegimi kanguruda büyüttüm , ayni sizinkisi gibiydik , uyumazdi uyumazdi iste , ne acligi ne hastaligi ne de bir sorunu vardi , gün icinde garip zamanlarda tavsan uykusuna yatmis gibi yatar garip bir sekilde aglayarak uyanirdi. denemedigimiz cay , beslenme sekli spor aktivitesi kalmamisti , 3 yasina kadar da bana yapisik yasadi :) biliyorum cok zorlaniyorsun , yorgunsun , öyle yorgunsun ki birsey ybile hissedemiyorsun . gecicek geciyor yani . kanguruyu denedinmi hic ? madem sana yapisiyor sende onu istemesede kendine yapistir . bu arada benimki sadece kanguruda uyurdu bana bagliyken . sonra sonra kanguruyla yataga uzandik öyle uyudu , daha cok uyumaya basladi , iyice sonralari kanguruyu cikarip yataga beraber yattik böyle böyle uyku sorunu cözüldü .
Canım benım hiç uyumadan hep onunla ilgilenmeni istiyor

Sorunda bu , anormallik var
Hangi cocuk 24 saatte bir saat uykuyla durur ben yetişkinkrn bile daha dayanamıyorum
Dayanamasa bayılır zaten. Uykusu gelen çocuk ayaktada uyur. Doktorada gitmişsiniz sorun yokmuş. Vardır bi derdi,bebek bu. Gazı olur,dişi çıkar,o olur,bu olur hep bişeyler olur..
sabaha kadar uyumayıp şehirdışına iş için gittiğim o uykusuzlukla araba kullandığım günleri bilirim. Şimdi gece 3 kere kalksa ohh bu gece iyi uyuduk diyorum düşün işte.. geçecek.. zaman,sabır..

Kolik bebek mi? Dis cikariyirdur o da uyutmuyor. Aynj seylerj yaşıyorum yemek yapamiyirum banyo yok wc ye gidemiyorum. Eger yardim edecek birisi varsa hergun cagar sen dinlen onlar baksin. Ben cok yalniz kaliyorum. Yalniz ve uykusuz kolik bebek büyütmek cok zor.Allah yardimcin olsun.

Back
X