İnatçı Erkek ve günden güne yıpranan ben. Napmam lazım bana akıl verin?

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
Merhaba kızlar. Bi insana ömrünü adayabileceğini nasıl anlarsın. Dürüst bi insan olduğunu. Cok sevdim emek verdim ama iki gün oldu tamamen bitti. Her seferinde o mu haklı olur her şeye bi cevabımi olur bıktım artık bunaldım her seferinde alttan almaktan her seferinde onun kendini haklı çıkarmasından. İnatçı olmasından kendini hep haklı görmesinden bıktım. Erkekler hep mi böyle kızlar hep mi? Haklıyken haksız konumuna düşmekten bıktım. Galiba bn yapamıcam kızlar bana akıl verin. Ben günden güne yıprandımı ve sinir sisteminin bozulduğunu hissediyorum. Bana akıl verin 22yasındayım annem bu kişiye sıcak bakmıyor ayrıca yorumlarınızi bekliyorum.

Seven erkek seni gözünden sakınır.
Seni kırmaktan korkar.
Anlattıklarına göre değer görmüyorsun, zaten ayrılmışsın da unut gitsin.
Değmez.

Seven erkek seni gözünden sakınır.
Seni kırmaktan korkar.
Anlattıklarına göre değer görmüyorsun, zaten ayrılmışsın da unut gitsin.
Değmez.
Beni sevmiosun dediğimde bana kızıo sebiyorum diye ama sevmiyo biliyorum geri geldi mi içimi rahatlatmak için bile uğraşmıo bnm mantığıma uymuo güven sıkıntımız var ama bunu bile bana baglıo

Beni sevmiosun dediğimde bana kızıo sebiyorum diye ama sevmiyo biliyorum geri geldi mi içimi rahatlatmak için bile uğraşmıo bnm mantığıma uymuo güven sıkıntımız var ama bunu bile bana baglıo
Eee tamam işte uzatmaya gerek yok işte.
Boşa vakit kaybı.

Merhaba kızlar. Bi insana ömrünü adayabileceğini nasıl anlarsın. Dürüst bi insan olduğunu. Cok sevdim emek verdim ama iki gün oldu tamamen bitti. Her seferinde o mu haklı olur her şeye bi cevabımi olur bıktım artık bunaldım her seferinde alttan almaktan her seferinde onun kendini haklı çıkarmasından. İnatçı olmasından kendini hep haklı görmesinden bıktım. Erkekler hep mi böyle kızlar hep mi? Haklıyken haksız konumuna düşmekten bıktım. Galiba bn yapamıcam kızlar bana akıl verin. Ben günden güne yıprandımı ve sinir sisteminin bozulduğunu hissediyorum. Bana akıl verin 22yasındayım annem bu kişiye sıcak bakmıyor ayrıca yorumlarınızi bekliyorum.
ne kadar seversen sev, ömrümü adayacagın kısmından asla emın olamazsın
hayat bu neyın ne olacagı bellı olmaz cunku.
bu kadar isyana yenıden barısma olmaz sanırım? her zaman kendını haklı gören, aşırı inat insandan uzak duracaksın
yoksa yıpranan sen olursun

Ay benim kocamı anlatmışsın. Tek fark bende onu haksız çıkarıyorum. Ben boğa burcu o oğlak artık boynuzları tokuşturuyoruz. :KK70:

ne kadar seversen sev, ömrümü adayacagın kısmından asla emın olamazsın
hayat bu neyın ne olacagı bellı olmaz cunku.
bu kadar isyana yenıden barısma olmaz sanırım? her zaman kendını haklı gören, aşırı inat insandan uzak duracaksın
yoksa yıpranan sen olursun
Yıprandımı hissediyorum ve hala Ben haksız oluyorum kendi kendime bu sefer kendimi sorguluyorum. Ama gerçekten hiç bir şekilde mantığıma yatmıo ama canım yanıo ve hala aklıma gelio anlamıyorum neden böyleyim :KK43:

Adam gelmiş bana dioki bu hayata bi kere geliyom zehir ettın hayatımı dıo Bn napsam Ona yaranamıyorum hep bi şikayet ve bıkmışlık :KK43:
Ilginç geliyor bana böyle ilişkiler.
Bir adam bana cümleleri etse aşkından ölsem buz gibi soğurum, dönüp bakmam.
Ama sen Hâla yaranma derdindesin.

Ilginç geliyor bana böyle ilişkiler.
Bir adam bana cümleleri etse aşkından ölsem buz gibi soğurum, dönüp bakmam.
Ama sen Hâla yaranma derdindesin.
Yaranma derdinde değilim gerçekten :KK43: canımı yakıo sadece Dedikleri kendimi suçlu hissetmemi sağlıo vicdan yaptırıo bana biliyo bnm vicdanımı:KK43:

Yaranma derdinde değilim gerçekten :KK43: canımı yakıo sadece Dedikleri kendimi suçlu hissetmemi sağlıo vicdan yaptırıo bana biliyo bnm vicdanımı:KK43:
Canını yakan adamla ne işin var?
Cidden anlamıyorum.
Suçlu olmadığını, adamın kötü niyetli olduğunu biliyorsun eee daha ne olsun?
Madem devam edecen, çekecen demek ki bu adamı.

her ilişki böyle yıpratıcı ve yorucu değil emin ol,sadece uyumsuz olduğun biriyle birliktesin.daha fazla çekmek zorunda değilsin bu adamı.daha 22 yaşındasın neden dayanıyorsun ki?

Canını yakan adamla ne işin var?
Cidden anlamıyorum.
Suçlu olmadığını, adamın kötü niyetli olduğunu biliyorsun eee daha ne olsun?
Madem devam edecen, çekecen demek ki bu adamı.
Hayır artık kafam da cidden bitirdim. anlaşamadığımızı bu sefer kendim de görüyorum artık benim kendimde çok hasarlar bıraktı.

her ilişki böyle yıpratıcı ve yorucu değil emin ol,sadece uyumsuz olduğun biriyle birliktesin.daha fazla çekmek zorunda değilsin bu adamı.daha 22 yaşındasın neden dayanıyorsun ki?
Seviyorum diyodum ilkim Dıyorum ama inanin sanırım bn kafamdaki o kişiye aşık oluyorum. Sanki en iyisi o bu hayattada Bn Ona aşıkmısım gibi. Oysaki mecbur falan değilim allaha şükür. O kadar yıprandım ki..

keşke herkes ilk sevgilisiyle mutlu olup evlenebilse ama öyle olmuyor işte. ilk diye mutlaka bunu sürdürmeliyim diye düşünme sakın. şöyle düşün ne kadar üzülsen de biteceğini biliyorsun, o zaman neden hayatından bir iki yıl daha harcayasın? bence bir an önce bir adım atmalısınHoppa

X