- Konu Sahibi Gulenay4040
-
Eski arkadaşlar çoğuda bekar eşimi dışarı çıkartırlar hp istemez ama bu kadar ısrara taş olsa dayanamaz
Evinize hergğn
Off sayfa sayfa anlatsam anlamayacaksın anlaşıldı tam tersi eşim sert bi karakterdir bazen kızar yüzüne bile kapatır yüzsüz yüzsüz arar yahu niye Anlamıyorsun da eşin eşin diye ısrar ediyorsun
Ben size dedim arkadaşlara suc atmak işinize geliyor diyeEvinize hergğn
Off sayfa sayfa anlatsam anlamayacaksın anlaşıldı tam tersi eşim sert bi karakterdir bazen kızar yüzüne bile kapatır yüzsüz yüzsüz arar yahu niye Anlamıyorsun da eşin eşin diye ısrar ediyorsun
Öylemiiiii yaptığım yorumları iyi algılayamamışsın eşim sert kızıyor adam açmıyor teli yüzsüzlük yapıyor diyorum anlamıyorsunuzBen size dedim arkadaşlara suc atmak işinize geliyor diye
Eşin de eşin, ve yine eşin. Çünkü muhatabın eşin.
Benzer şeyi yasasam arkadaşlarına kizsam da olayın esimde biteceğini hatırlatırım kendime.
Zorunluluğu olup olmadığına Buna sizmi karar veriyorsunuz..sizde anlamıyorsunuz beni evli adam bekar gibi hayat yaşayamaz eşim kızıyor açmıyor halen yüzsüzlük yapıyor diyorumİyi de adamlar aynı şehirde numarası değişse akşama kapıya gelirler ne oldu numaran kullanılmıyor diyor şeklinde
Bu kadar saçma bir öneri olamaz
Eşiniz gitmedin istiyorsanız bahane olmayan gerçekten evde iyi vakit geçirdiği ortam yaratın ki hayır desin arada da gitsin tabii her akşam dizinizin dibinde oturma zorunluluğu yok
Tamam canım, bana atar yapmana gerek yokÖylemiiiii yaptığım yorumları iyi algılayamamışsın eşim sert kızıyor adam açmıyor teli yüzsüzlük yapıyor diyorum anlamıyorsunuz
Mecbur kalıyor tabi gitmese ara ara ara bıktırıyorlar..beni anlamadınız eşim ile ilgili sorun yok ben şahitim inanın adam zorda kalıyor derdim karşı kişinin bunaltması yüzsüzlük yapması onun hiç bir sorumluluğu yok evli adamın evine eşine sorumlulukları var karşı taraf bunu idrak edemiyor eşim kaç defa konuştu adam bahane uydurdu sert de davrandı yok olmadı yaw bende diyorumki hyr diyorsun anlamıyor açmıyorsun bizi bayıyor ara ara değiştir şu numaranı biras araya mesafe girsinTamam canım, bana atar yapmana gerek yok
O yuzsuzlugun sonunda eşin gidiyor mu peki.
Zorunluluğu olup olmadığına Buna sizmi karar veriyorsunuz..sizde anlamıyorsunuz beni evli adam bekar gibi hayat yaşayamaz eşim kızıyor açmıyor halen yüzsüzlük yapıyor diyorum
En azından araya biraz mesafe girerNumara değisse bile arkadasları sonucta.. ulasamadiklarında yeni numarasını istemicekler mi?
Anladım canım arkadaslari yüzsüz ona yapacak birşey yok..Mecbur kalıyor tabi gitmese ara ara ara bıktırıyorlar..beni anlamadınız eşim ile ilgili sorun yok ben şahitim inanın adam zorda kalıyor derdim karşı kişinin bunaltması yüzsüzlük yapması onun hiç bir sorumluluğu yok evli adamın evine eşine sorumlulukları var karşı taraf bunu idrak edemiyor eşim kaç defa konuştu adam bahane uydurdu sert de davrandı yok olmadı yaw bende diyorumki hyr diyorsun anlamıyor açmıyorsun bizi bayıyor ara ara değiştir şu numaranı biras araya mesafe girsin
4 yıllık evliyim oyunsada değilsede bunaldım artık bu olaydanKusura bakmayın ama başıma böyle bir şey gelse direkt bunun bir oyun olduğunu düşünürdüm. Alan razı veren razı sadece aracıyı razı edemedikleri için bir oyun yapıyorlar. Eşiniz sizin tavrınızın farkında, gönüllü olarak izin koparamayacağını bildiği için arkadaşlarıyla anlaşmış gibi görünüyor. Siz bana ısrar kıyamet yapın ben de gönülsüzmüşüm gibi geleyim küçükken biz de yapardık. Arkadaşım çok yalvarır ben de anneme öffff İnan hiç istemiyorum ama napayım ayağı çekerdim. Ayrıca tavrınızı doğru bulmadım bırakın çıksın arkadaşlarıyla, sanırım yeni evlisiniz bu inadınız bundan.
Şükür bunlardan başka sorun yok eşim il dışında çalışıyor haftada 3 gün evde 4 gün il dışında bıraksınlarda 3 günde evimizde olalım ve bu 3 gün arka arkaya değil 1 er gün arayla hergün eve gelen bi adam olsa bende bu kadar kızmazdımNormalde "" Görmemişin kocası olmuş çekmiş ç*künü koparmış :/ "" gibi bir yorum yapardım ama cidden yardımcı olmak adına bilimsel olarak şunu aktarayım; dünyanın en önde gelen üniversitelerinden birinde yapılan araştırmaya göre düzenli olarak haftada iki gün erkek ortamında olan erkeklerin evlilik yaşamı arkadaşlarıyla görüşmeyen yada nadir görüşen kişilere oranla çok daha mutlu ve iyi olduğu ortaya çıkmış...
Şükür bunlardan başka sorun yok eşim il dışında çalışıyor haftada 3 gün evde 4 gün il dışında bıraksınlarda 3 günde evimizde olalım ve bu 3 gün arka arkaya değil 1 er gün arayla hergün eve gelen bi adam olsa bende bu kadar kızmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?