İNATÇI EŞŞŞ

Eski arkadaşlar çoğuda bekar eşimi dışarı çıkartırlar hp istemez ama bu kadar ısrara taş olsa dayanamaz

Şaka mı bu

Adam numarasını değiştirse arkadaşını değiştirecek mi

Çok basit işim var gelmiyorum diyecek

Bu gerekçe ile birisi bana numaramı değiştirmemi söylese çok komik espri der gülerim

Ben degistirmem şahsen, senelerdir ayni numarayi kullaniyorum.

Hele zirt pirt numara degistirip yeni numaram kaydet diye yollamiyorlar mı deliriyorum .
Halbuki 3 ay once kaydetmistim numarasini, bizede eziyet arkadaşim

Neyse şaka bir yana arayan kisiler kimler, keske onuda yazsaydiniz da, ona gorede yorum yapsaydık..

İyi de adamlar aynı şehirde numarası değişse akşama kapıya gelirler ne oldu numaran kullanılmıyor diyor şeklinde

Bu kadar saçma bir öneri olamaz

Eşiniz gitmedin istiyorsanız bahane olmayan gerçekten evde iyi vakit geçirdiği ortam yaratın ki hayır desin arada da gitsin tabii her akşam dizinizin dibinde oturma zorunluluğu yok

Ben size dedim arkadaşlara suc atmak işinize geliyor diye
Eşin de eşin, ve yine eşin. Çünkü muhatabın eşin.
Benzer şeyi yasasam arkadaşlarına kizsam da olayın esimde biteceğini hatırlatırım kendime.

Öylemiiiii yaptığım yorumları iyi algılayamamışsın eşim sert kızıyor adam açmıyor teli yüzsüzlük yapıyor diyorum anlamıyorsunuz

Zorunluluğu olup olmadığına Buna sizmi karar veriyorsunuz..sizde anlamıyorsunuz beni evli adam bekar gibi hayat yaşayamaz eşim kızıyor açmıyor halen yüzsüzlük yapıyor diyorum

Numara değiştirmek kolay değil valla
İş telefonu farklı değilse
Bankalarda vs değiştiricen uzun iş
Hem değiştirse ne olucak ya
Arkadaslarından niye rahatsızsın ki

Tamam canım, bana atar yapmana gerek yok
O yuzsuzlugun sonunda eşin gidiyor mu peki.
Mecbur kalıyor tabi gitmese ara ara ara bıktırıyorlar..beni anlamadınız eşim ile ilgili sorun yok ben şahitim inanın adam zorda kalıyor derdim karşı kişinin bunaltması yüzsüzlük yapması onun hiç bir sorumluluğu yok evli adamın evine eşine sorumlulukları var karşı taraf bunu idrak edemiyor eşim kaç defa konuştu adam bahane uydurdu sert de davrandı yok olmadı yaw bende diyorumki hyr diyorsun anlamıyor açmıyorsun bizi bayıyor ara ara değiştir şu numaranı biras araya mesafe girsin

Numara değisse bile arkadasları sonucta.. ulasamadiklarında yeni numarasını istemicekler mi?

Zorunluluğu olup olmadığına Buna sizmi karar veriyorsunuz..sizde anlamıyorsunuz beni evli adam bekar gibi hayat yaşayamaz eşim kızıyor açmıyor halen yüzsüzlük yapıyor diyorum

Bakın eşim açmıyor arkadaşı yüzsüzlük yapıyor diye bir şey yok

Adam çocukluk arkadaşı açmazsa işi var diye düşünür sonra tekrar arar

Numarası değişirse yeni numarasını ister

Yani en fazla 3 gün için Adam neden numarasını değiştirsin

Bu konuda hem siz hem arkadaşlar bakış açısını değiştirsin onlar her yere çağırmasın siz de hep evde istemeyin

Bu akşam Beşiktaş Galatasaray derbisi vardı mesela Adam arkadaşları ile bunu izlerse gayet olağandır

Arkadaşları Ukrayna ya partiye giderse de ben gelmem der geçer

Evli adam bekar hayatı yaşamayacak ki göbek bağınız olmadığı için arada da arkadaşları ile takılacak

Siz bunu istemiyorsanız da eşinize bunu anlatacaksınız numara değiştirmek bu sıkıntıyı asla çözmez

Bir başka öneri de siz de gidin o Zaman rahat edemez eşimizi de çağırmazlar

Kusura bakmayın ama başıma böyle bir şey gelse direkt bunun bir oyun olduğunu düşünürdüm. Alan razı veren razı sadece aracıyı razı edemedikleri için bir oyun yapıyorlar. Eşiniz sizin tavrınızın farkında, gönüllü olarak izin koparamayacağını bildiği için arkadaşlarıyla anlaşmış gibi görünüyor. Siz bana ısrar kıyamet yapın ben de gönülsüzmüşüm gibi geleyim küçükken biz de yapardık. Arkadaşım çok yalvarır ben de anneme öffff İnan hiç istemiyorum ama napayım ayağı çekerdim. Ayrıca tavrınızı doğru bulmadım bırakın çıksın arkadaşlarıyla, sanırım yeni evlisiniz bu inadınız bundan.

Anladım canım arkadaslari yüzsüz ona yapacak birşey yok..
Herkes söylemiş no değiştirmek mantık dışı duruyor.
Kendimizden düşündüm eşimin de böyle bir arkadaşı vardı, teli sessize alıp ters çevirmek inan çok basit bir şey.
Ne görür ne duyar.
Dünyanın en yüzsüz insanı da olsa aramayı bir şekilde bırakırlar artık, yada azaltırlar.
Yani kızma ama arkadaşlar ne kadar arsız yüzsüz de olsa iş eşinde bitiyor.

4 yıllık evliyim oyunsada değilsede bunaldım artık bu olaydan

Normalde "" Görmemişin kocası olmuş çekmiş ç*künü koparmış :/ "" gibi bir yorum yapardım ama cidden yardımcı olmak adına bilimsel olarak şunu aktarayım; dünyanın en önde gelen üniversitelerinden birinde yapılan araştırmaya göre düzenli olarak haftada iki gün erkek ortamında olan erkeklerin evlilik yaşamı arkadaşlarıyla görüşmeyen yada nadir görüşen kişilere oranla çok daha mutlu ve iyi olduğu ortaya çıkmış...

Şükür bunlardan başka sorun yok eşim il dışında çalışıyor haftada 3 gün evde 4 gün il dışında bıraksınlarda 3 günde evimizde olalım ve bu 3 gün arka arkaya değil 1 er gün arayla hergün eve gelen bi adam olsa bende bu kadar kızmazdım

Evlenirken tapusunu eksik vermişler galiba eşinizin o yüzden bu telefon numarası değiştirme hırsı.

İstediğiniz kadar ısrarcı olsun arkadaşları siz haksızsınız. İş eşinizde bitiyor.

Bunu dört sayfadır yazsaydın yorumlarımız farklı olurdu

Ama yine çözüm eşinde

Açık açık diyecek eve zaten gün aşırı geliyorum sizinle takılamam diye kılıbık derlerse desinler gayet makul isteği

Evde hanım bekler sizin evde bekleyeniniz yok çıkın kendinize eş bulun diye biraz da erkek muhabbeti yapar olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…