İNATÇI EŞŞŞ

Evlenirken tapusunu eksik vermişler galiba eşinizin o yüzden bu telefon numarası değiştirme hırsı.

İstediğiniz kadar ısrarcı olsun arkadaşları siz haksızsınız. İş eşinizde bitiyor.
Ben bu konuyu kim haklı kim haksız diye açmadım böyle bi soruda sormadım..bu benim isteğim istemiyorum net kim ister ya eşinin sürekli arkadaş ortamında olmasına ben rahatsızım o aramasın oda gitmesin tabi aramaması araya mesafe koyması için tel değiştir dedim sadece buu

Nihayet anlaşabildik bunu da söylüyor inanın 1 iki hafta sürüyor sonra yine aynı bende istiyorum ki değiştir şu teli biraz ara ver görüşme mesafeli olsunlar oda hak veriyor ama benim bulduğum tek çare bu tel numarasını değiştirmek

Eşiniz haklı. Isteginiz saçma. Arayanlardan eşiniz rahatsız olsa zaten gerekeni yapar.

İstemiyorum net deyince bitmiyor olay ki zaten bitmemiş. Siz nasıl bu konuda inat ediyorsanız kendinizi paralasanız da eşiniz de inat edecek gibi duruyor. Bunun yerine haftada sadece şu kadar gün yanımdasın neden benimle vakit geçirmeyi tercih etmiyorsun diye sorabilirsiniz veya bunu kendinize de sorabilirsiniz.

Öyleyse haklısınız tabi.
Şunu baştan söyleseniz eşinizin tapusunu isteyen bir kadın gibi görünmezdiniz.
Düzgün bir dille anlatın fakat numara değiştirmek bir çözüm değil.

rahmetli babam da eşinizle aynı numarayı çekerdi. annem bi arıza çıkartıp akşam gezmelerini burnundan getirince arkadaşlarına aratırdı kendisini. aynı sizin eşiniz gibi aman arkadaşları babama ısrar kıyamet bırakmayızlar biz oraya gelirizler filan... babam da güya mecbur kalır giderdi. annem bile yemezdi de hır çıkmasın diye asar suratını otururdu.

Amaaan benim şebekede sorun var 2 dk senin telefona takıcam de neyse tak hattını sonra hı bazdan sanırım de kendininkini çıkar onunkini takarken yanlışlıkla kır hattı şok olmuş gibi yap sonra da insanlık hali de geç
Tek sorun buysa al sana yöntem

Çok komiksiniz Eşiniz o kişiler aramasın diye numarasını değiştirince peki o kişilerin isteseler eşinizin yeni numarasını bulmaları kaç saniyelerini alır hiç düşündünüz mü
Numara değiştirmek çözüm değil, eşiniz o kişilerle iletişimi kesmeli. Sanki eşinizi zorla arayıp konuşturuyorlar gibi yazmışsınız da eşiniz de bu durumdan şikayetçi değil anlaşılan.

Bu olayın içinde olan bunu yaşayan sizmisiniz yorum yapmak için yapmışsınız diğer acıklamalarımı okusaydınız böyle bişey yazmazdınız umarım tekrar yazayım belki bu sefer idrak edersiniz adam il dışında görev yapıyor haftanın 3 günü evde ve arkadaşını kaç defa uyardı kızdı açıklama yaptı karşı taraf yüzsüz suratına tükürsen şükür der..tabiki her aranıldığında gitmiyor benim eşim açık açık yazdım sürekli gece gündüz ara ara ara rahatsız lık duyuyorum bunu da açıkça belirttim bende dedimki değiştir şu numarayı bi süre araya mesafe girsin..bunu da anlamayacak kadar eşek değilllerdir inşallah şikayetçi olan benim..

O kişilerin yeni numarasına ulaşamayacağını düşündüren ne size? Yani bana numara değiştirmek pek mantıklı gelmedi

O kişilerin yeni numarasına ulaşamayacağını düşündüren ne size? Yani bana numara değiştirmek pek mantıklı gelmedi
Ulsamasınlar yada ulaşamasınlar gibi bi düşüncem yok tabi herkes istediği kişiye her şekilde ulaşabilir bu müddet içinde araya biras mesafe girer diye düşündüm

Ulsamasınlar yada ulaşamasınlar gibi bi düşüncem yok tabi herkes istediği kişiye her şekilde ulaşabilir bu müddet içinde araya biras mesafe girer diye düşündüm
İş eşinizde bitiyor eşiniz mesafe koymak istemezse numara değiştirmesi hiç bir anlam ifade etmez. Eşinizle neden istemediğinizi hakkında konuşun inatlasmadan ve onlarla olan iletişiminin size neler hissettiginden bahsedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…