- Konu Sahibi Gulenay4040
-
Ben bu konuyu kim haklı kim haksız diye açmadım böyle bi soruda sormadım..bu benim isteğim istemiyorum net kim ister ya eşinin sürekli arkadaş ortamında olmasına ben rahatsızım o aramasın oda gitmesin tabi aramaması araya mesafe koyması için tel değiştir dedim sadece buuEvlenirken tapusunu eksik vermişler galiba eşinizin o yüzden bu telefon numarası değiştirme hırsı.
İstediğiniz kadar ısrarcı olsun arkadaşları siz haksızsınız. İş eşinizde bitiyor.
Nihayet anlaşabildik bunu da söylüyor inanın 1 iki hafta sürüyor sonra yine aynı bende istiyorum ki değiştir şu teli biraz ara ver görüşme mesafeli olsunlar oda hak veriyor ama benim bulduğum tek çare bu tel numarasını değiştirmekBunu dört sayfadır yazsaydın yorumlarımız farklı olurdu
Ama yine çözüm eşinde
Açık açık diyecek eve zaten gün aşırı geliyorum sizinle takılamam diye kılıbık derlerse desinler gayet makul isteği
Evde hanım bekler sizin evde bekleyeniniz yok çıkın kendinize eş bulun diye biraz da erkek muhabbeti yapar olur biter
Eşiniz haklı. Isteginiz saçma. Arayanlardan eşiniz rahatsız olsa zaten gerekeni yapar.Arkadaşlar lütfen herkes dümdüz yorumunu yapsın hertürlü yoruma açığım eşimi arayan bikaç kişiden çok rahatsızım rica eddim kavga ettim ağladım ama inadını yenemedim cep tel numarasını değiştirmesini istiyorum ısrarla olmaz yıllardır bu numarayı kullanıyorum diyor çok mu zor ya numara değiştirmek zaten zamanla yine eş dost ahbabın eline geçecek çok rahatsızım o inat eddikçe iyice hırs oldu lütfen bi yol bi çare gösterin siz olsanız nasıl ne şekilde yaparsınız
İstemiyorum net deyince bitmiyor olay ki zaten bitmemiş. Siz nasıl bu konuda inat ediyorsanız kendinizi paralasanız da eşiniz de inat edecek gibi duruyor. Bunun yerine haftada sadece şu kadar gün yanımdasın neden benimle vakit geçirmeyi tercih etmiyorsun diye sorabilirsiniz veya bunu kendinize de sorabilirsiniz.Ben bu konuyu kim haklı kim haksız diye açmadım böyle bi soruda sormadım..bu benim isteğim istemiyorum net kim ister ya eşinin sürekli arkadaş ortamında olmasına ben rahatsızım o aramasın oda gitmesin tabi aramaması araya mesafe koyması için tel değiştir dedim sadece buu
Öyleyse haklısınız tabi.Şükür bunlardan başka sorun yok eşim il dışında çalışıyor haftada 3 gün evde 4 gün il dışında bıraksınlarda 3 günde evimizde olalım ve bu 3 gün arka arkaya değil 1 er gün arayla hergün eve gelen bi adam olsa bende bu kadar kızmazdım
Arkadaşlar lütfen herkes dümdüz yorumunu yapsın hertürlü yoruma açığım eşimi arayan bikaç kişiden çok rahatsızım rica eddim kavga ettim ağladım ama inadını yenemedim cep tel numarasını değiştirmesini istiyorum ısrarla olmaz yıllardır bu numarayı kullanıyorum diyor çok mu zor ya numara değiştirmek zaten zamanla yine eş dost ahbabın eline geçecek çok rahatsızım o inat eddikçe iyice hırs oldu lütfen bi yol bi çare gösterin siz olsanız nasıl ne şekilde yaparsınız
Bu olayın içinde olan bunu yaşayan sizmisiniz yorum yapmak için yapmışsınız diğer acıklamalarımı okusaydınız böyle bişey yazmazdınız umarım tekrar yazayım belki bu sefer idrak edersiniz adam il dışında görev yapıyor haftanın 3 günü evde ve arkadaşını kaç defa uyardı kızdı açıklama yaptı karşı taraf yüzsüz suratına tükürsen şükür der..tabiki her aranıldığında gitmiyor benim eşim açık açık yazdım sürekli gece gündüz ara ara ara rahatsız lık duyuyorum bunu da açıkça belirttim bende dedimki değiştir şu numarayı bi süre araya mesafe girsin..bunu da anlamayacak kadar eşek değilllerdir inşallah şikayetçi olan benim..Çok komiksinizEşiniz o kişiler aramasın diye numarasını değiştirince peki o kişilerin isteseler eşinizin yeni numarasını bulmaları kaç saniyelerini alır hiç düşündünüz mü
Numara değiştirmek çözüm değil, eşiniz o kişilerle iletişimi kesmeli. Sanki eşinizi zorla arayıp konuşturuyorlar gibi yazmışsınız da eşiniz de bu durumdan şikayetçi değil anlaşılan.
O kişilerin yeni numarasına ulaşamayacağını düşündüren ne size? Yani bana numara değiştirmek pek mantıklı gelmediArkadaşlar lütfen herkes dümdüz yorumunu yapsın hertürlü yoruma açığım eşimi arayan bikaç kişiden çok rahatsızım rica eddim kavga ettim ağladım ama inadını yenemedim cep tel numarasını değiştirmesini istiyorum ısrarla olmaz yıllardır bu numarayı kullanıyorum diyor çok mu zor ya numara değiştirmek zaten zamanla yine eş dost ahbabın eline geçecek çok rahatsızım o inat eddikçe iyice hırs oldu lütfen bi yol bi çare gösterin siz olsanız nasıl ne şekilde yaparsınız
Ulsamasınlar yada ulaşamasınlar gibi bi düşüncem yok tabi herkes istediği kişiye her şekilde ulaşabilir bu müddet içinde araya biras mesafe girer diye düşündümO kişilerin yeni numarasına ulaşamayacağını düşündüren ne size? Yani bana numara değiştirmek pek mantıklı gelmedi
İş eşinizde bitiyor eşiniz mesafe koymak istemezse numara değiştirmesi hiç bir anlam ifade etmez. Eşinizle neden istemediğinizi hakkında konuşun inatlasmadan ve onlarla olan iletişiminin size neler hissettiginden bahsedin.Ulsamasınlar yada ulaşamasınlar gibi bi düşüncem yok tabi herkes istediği kişiye her şekilde ulaşabilir bu müddet içinde araya biras mesafe girer diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?