Inatci misiniz?

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kizlar akliniza koydugunuzu mutlaka yapar misiniz?

sonun kadar diretir, vazgecmeyi bilmez misiniz yoksa kadere boyun egenlerden minisiz?

bu konu bende biraz merak uyandirdi? gercekten ne olursa olsun inandigimiz seyden vazgecmemelimiyiz?

Son düzenleme:
Bazen çok inatçı oluyorum bu konusuna göre değişiyor.
Ne olursa olsun inandığım şeyden vazgeçmem ama orası kesin.
Ben inanıyorsam sonuna kadar giderim baktım inandığım şey gerçek değil o zaman boyun eğmek zorunda kalırım.

inatçıyım her konuda hep dediğim olsun istiyorum istediğimi aldırana yaptırana kadar uğraşırım sonunda aldırırım yaptırırım vazgeçmem

aklıma koyduğumu yaparım,kimse engel olamaz
olamadı da...çok inatımdır.

bazen inatcının alası olmak gerek..

ama ne konuda olduğuna bağlı tabi..

genelde aklıma koydugumu yapan biriyimdir..

ancak bazı konularda kaderci olmaktan başka çaremiz kalmıyor.

inaatçıyım hemde çookk..bişeyi istiyosam sınırları iyice zorlarım bu huyumu seviyorum ama inatlık yüzünden bazen sevdiklerimi çook üzüyorum..nasıl olsa vazgeçmez inadı tuttu gene boşverin dedirtirimm :)

inatçıydım taki eşimle tanışana kadar.şimdi önünde şapka çıkarıyorum.bazen peki diyorum ama kabulettiğimden değil baş edemediğimden...karısını canı baştacı ama yaramazı...

çoook inatçıyım. vazgeçmeyi kendime yediremem. :26:

bana göre inatcı değilim cabuk vazgecerim.
Ama nişanlım öyle oldugumu iddia ediyor sanırım kavga sonrası barışma cabasında bulunmadıgım için. :)

Aşırı inatçıyımdır.
İstediğim bir şey varsa, o an hemen olmalı. O an olmasa bile eninde sonunda mutlaka olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…