Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar 30 haftalığım ve grip geçrdm ama acayip bir öksürük kaldı tabiri caizse resmen yarılacak gibi öksürüyorum zencefil bal,ballı süt,ıhlamur yapıyorum ama geçmedi çocuk içerde mahvoldu lütfen bana nasıl geçirebilceğimi söyleyin....
arkadaşlar 30 haftalığım ve grip geçrdm ama acayip bir öksürük kaldı tabiri caizse resmen yarılacak gibi öksürüyorum zencefil bal,ballı süt,ıhlamur yapıyorum ama geçmedi çocuk içerde mahvoldu lütfen bana nasıl geçirebilceğimi söyleyin....
Gecmis olsin arkadasim eczaneden kecoboynuzu ozunu almanu tavsiye ederim sabah aksam bir corba kasigi hatta birkac damla limon da damlatirsa daha iyi gelecegini dusinuyorum
Ayni zamanda keciboynuzu ozu bebeginin beslenmesi icinde cok faydali