Inatçı ve cahil kayınpeder

Haklisiniz zaten orda da herkesin içinde kızıma söyledim. Kızım dudaktan değil yanaktan öpülür hasta olursun dedim. Ama gelip kimseyi öyle dudağından öpmüyordu kızım. Buraya geldik ve onlardan öğrendi doe düşünüyorum.
Aynen durduk yere öğrenmemiş kpiniz öptüğü için kiyamam yavrucak onu normal birşey zannettiği için amcasını öpmüş...
Eşinle ciddi ciddi konuş bu konuyu lütfen...

Birdaha sakın tekrarlamasınlar.
Benimde oğlum 2 ay sonra 3 yaşını dolduracak anneden başka popuna pipine memislerine kimse dokunamaz oğlum izin verme diyorum...
Eşim bile elleyecek olsa baba elleme anneden başka kimse ekleyemez diyor.
Ortam artık okadar kötü ki Allah korusun dede filan anlamam ben...

Arkadaşımın dünya tatlısı bir kızı var. Ben onu öpmek istediğim zaman kızına sorarım. O da annesine sorar benim yanımda. Anne cemre teyzem öpmek istiyor öpebilir mi diye. Ama ben de nadir öperim alışmasın buna diye. Anne ve babası mahrem yerlerine bakmasın diye kızar mesela. Annesi her gün uyarmıştı uzun süre

Eşim ilk seferde babasını korumuştu ama bu sefer haberi yok henuz

Ilk sefer babasını koruduğuna göre sanırım eşinizde cahil babası gibi...

Böyle şeyler normal karşılanıyor eşiniz ve ailesi tarafından...

Bu saaten sonra onları eğitemezsiniz,kızınızı eğitin...
Yanlış oldugunu anlayacaktır...

Kayinpederiniz bu şekilde çocuğunuzu öpmek istediğinde KP ile münakaşa etmiştiniz ve tatsızlıklar olmuştu. Konu acmistiniz diye hatirliyorum.Sonrasinda neler oldu?Eşiniz bu konuda ne tepki veriyor?(kayinpederin çocuğunuzu dudaktan öpmesi konusunda)
Sonrasinda ben esimin ailesiyle konuşmadım zaten çok azdı irtibat o olaydan sonra tamamen kestim. Dudaktan öpme mevzusunun yanlış olduğunu eşim de söylüyor. Ama babasına bir şey diyemiyor. Adam kaç yıldır kayıptı yine çeker gider diye korkuyor heralde. Ama eğer yine tepki vermezse çekip giden ben olacağım haberi yok

Ilk sefer babasını koruduğuna göre sanırım eşinizde cahil babası gibi...

Böyle şeyler normal karşılanıyor eşiniz ve ailesi tarafından...

Bu saaten sonra onları eğitemezsiniz,kızınızı eğitin...
Yanlış oldugunu anlayacaktır...
Eşim ve babası yıllar sonra yeni barışmıştı ve bu olay olunca da ona birşey diyemedi. Basiretsiz davrandı acikcasi

Kayınpeder öpeli çok olmuş anladığım kadarıyla eger siz öpmediyseniz cocugun unutmuş olması lazım. Bana tekrar gözden kaçırdıgınız bır an biri öpmüş ve kızınızda tekrarlamış gibi geldi.
Eşinin bu halde babasını koruması ayrı bir konu.

3 yaslında kızıma süreklı söylerım yanlışlıkla dudak kenarına denk gelsem annee ordan döpülmezz yanaktan döpülürrr diye kızar.
Cunku sureklı tekrar edıyorm sureklı ve özel bölgeleri kımsenın görmemesi dokunmaması için uyarıyorum. Şimdi giyinirken ben hariç herkese bakma bakma bakılmazzz diye kızıyor.
Cok zor gerçekten insani çileden çıkarır böyle insanlar. Ne anlıyorlar ki noluyooo dudaktan öpünce pf

Kızınız öpmüş. 12 yaşındaki çocuğun ne suçu varki.cicugu uyarın kızınız öpmeye kalkarsa izin vermeyip yanağını opturmesi ni söyleyin.

Kayınpeder öpeli çok olmuş anladığım kadarıyla eger siz öpmediyseniz cocugun unutmuş olması lazım. Bana tekrar gözden kaçırdıgınız bır an biri öpmüş ve kızınızda tekrarlamış gibi geldi.
Eşinin bu halde babasını koruması ayrı bir konu.

3 yaslında kızıma süreklı söylerım yanlışlıkla dudak kenarına denk gelsem annee ordan döpülmezz yanaktan döpülürrr diye kızar.
Cunku sureklı tekrar edıyorm sureklı ve özel bölgeleri kımsenın görmemesi dokunmaması için uyarıyorum. Şimdi giyinirken ben hariç herkese bakma bakma bakılmazzz diye kızıyor.
Cok zor gerçekten insani çileden çıkarır böyle insanlar. Ne anlıyorlar ki noluyooo dudaktan öpünce pf
4-5 gündür buradayız. Burda ben gormedigim bir zamanda kp in öptüğünü düşünüyorum.

Öyle kayınpederin ağzına kürekle vurabilirdim sanırım. Uzmanlar anne&babanın da çocuğu dudaktan, özel bölgelerinden ve hatta çocuk istemediği zaman hiçbir yerinden öpmemeleri gerektiğini söylüyorlar. Böyle zorla sevme, öpme gibi her durumda çıngar çıkarın, cehalete çocuk kurban edecek değilsiniz. Ama bu işi çocuğunuzla konuşarak çözersiniz asıl. Özel bölgeleri, insanların bizi zorla öpemeyeceği gibi şeyleri öğrenecek yaştalar. Kızım 2,5 yaşında arada yapıyoruz böyle konuşmalar.

Öyle kayınpederin ağzına kürekle vurabilirdim sanırım. Uzmanlar anne&babanın da çocuğu dudaktan, özel bölgelerinden ve hatta çocuk istemediği zaman hiçbir yerinden öpmemeleri gerektiğini söylüyorlar. Böyle zorla sevme, öpme gibi her durumda çıngar çıkarın, cehalete çocuk kurban edecek değilsiniz. Ama bu işi çocuğunuzla konuşarak çözersiniz asıl. Özel bölgeleri, insanların bizi zorla öpemeyeceği gibi şeyleri öğrenecek yaştalar. Kızım 2,5 yaşında arada yapıyoruz böyle konuşmalar.
Zorla sevmeye kalkarsa birisi zaten çığlık atıyor kızım. Ama sorun şu. Dedesini çok seviyor (nesini seviyorsa.....) ve dedesi onu öpünce de hiçbir şey demiyor

Sonrasinda ben esimin ailesiyle konuşmadım zaten çok azdı irtibat o olaydan sonra tamamen kestim. Dudaktan öpme mevzusunun yanlış olduğunu eşim de söylüyor. Ama babasına bir şey diyemiyor. Adam kaç yıldır kayıptı yine çeker gider diye korkuyor heralde. Ama eğer yine tepki vermezse çekip giden ben olacağım haberi yok
Kayıptı derken? Psikolojik sorunları mı var adamın?

Zorla sevmeye kalkarsa birisi zaten çığlık atıyor kızım. Ama sorun şu. Dedesini çok seviyor (nesini seviyorsa.....) ve dedesi onu öpünce de hiçbir şey demiyor
Dede seni çok seviyor ama yanlış seviyor, öyle sevilmez, galiba bilmiyormuş, sen ona öğret, dede sen istersen yanağından öpebilir ama dudaktan öpmek yanlış şeklinde konuşun.

Bizim alt katta yaşlı bir teyze var, bir iki kere kızımı yakaladı öptü yanımda. Uyardım, teyzesi böyle öpmüyoruz diye ama kadın ciddiye almadı. Kızımla konuştum teyze yanlış yaptı değil mi kızım... vs anlattım bir şeyler. Geçen teyzeyi gördü, kadın yine eğildi hamle edip öpecek belli. Benimki çok yaklaşmadan, "beni zorla öpemezsin" diye bir bağırdı kaşlarını çatıp. Oh dedim, benim bir şey dememe gerek kalmadı, çözdü çocuk meseleyi. Her şeyi hemen kapacak yaştalar. Siz yol gösterince gerisini hallediyorlar merak etmeyin.

iste cocuk istismarlari boyle boyle gelisiyo cocuk dudaktan opmeyi normal birsey sanip herkesi dudaktan opmeye calisiyor

Dede seni çok seviyor ama yanlış seviyor, öyle sevilmez, galiba bilmiyormuş, sen ona öğret, dede sen istersen yanağından öpebilir ama dudaktan öpmek yanlış şeklinde konuşun.

Bizim alt katta yaşlı bir teyze var, bir iki kere kızımı yakaladı öptü yanımda. Uyardım, teyzesi böyle öpmüyoruz diye ama kadın ciddiye almadı. Kızımla konuştum teyze yanlış yaptı değil mi kızım... vs anlattım bir şeyler. Geçen teyzeyi gördü, kadın yine eğildi hamle edip öpecek belli. Benimki çok yaklaşmadan, "beni zorla öpemezsin" diye bir bağırdı kaşlarını çatıp. Oh dedim, benim bir şey dememe gerek kalmadı, çözdü çocuk meseleyi. Her şeyi hemen kapacak yaştalar. Siz yol gösterince gerisini hallediyorlar merak etmeyin.
Çok haklısınız. Biraz daha büyük olsa ve konuşuyor olsa belki daha iyi olurdu ama yine de her şeyi anlıyor. Sürekli anlatıcam ben de kızıma. Teşekkürler yorumunuz için

Back
X