• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnatla anlamıyor!

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.967
298
eşimin bir arkadaşı var,bahsettim daha önce. Yine de bahsedeyim..
Hergün içen,içmenin afedersiniz b..unu çıkaran birisi. Yanyana geldiğimizde de ısrarları bitmiyor biraz daha,biraz daha diye diye sabah 3 4 leri bulur kalkmamız..
her neyse uzun zamandır ben bir araya gelmedim zaten haz almıyorum ama eşim inatla bu insanla görüşmeye bayılıyor. Üstelik benim rahatsız olduğumu bile bile,sanki inadına yapar gibi..
iş yerleri yakın,ikimizin de iş yeri kendimizin,bazen hafta içi eşimi çağırıyor ve 1 saat orurup içiyor eve geliyor.
Benim eşim içen bir insan değildi normalde,içse de ayda yılda 1.
Ama son zamanlarda bazen hafta içi bile bu şahıs çağırıyor diye gidiyor ve içiyor haliyle ortamları sürekli hazır olduğu için. Bugün beni aradı,biz biraz x le oturucaz dedi keyif on numara. Ya yine mı daha iki gün önce sen içmemiş miydin nerden çıktı diyince de ya 6 bucuk gibi gelicem dedi. Bak ısrarla rahatsız olduğumu bile bile gidip görüşüyosun sinirlerimi bozuyosun dedikçe alttan alıp canım hayatım diye konuşuyor.
Gitti ve meyhanede 5 bucuktan 7 ye kadar oturdu sonra eve geldi..
mesele gitmesi değil,eşimi çok rahat bırakırım. Mutlaka arkadaşlarıyla takılır çevresi de inanılmaz geniş,asla gittiği yerlere karışmadım,harcanan paraya karışmadım. Yani ilişkimizde ikimizin de özel bir hayatımızın olduğuna dair saygımız var. Mesele o arkadaş. Git gide ona benzemesi mesele. Sık sık az da olsa içmeye başlamış olması mesele. Ama ben anlatamıyorum. Daha önce de o kişinin bir sürü vukuatları oldu biz ilk evlendiğimiz yıl,adamın ne mal olduğunu öğrendim çok ciddi bir patlama yaşadım ve görüşmeyi uzun süre kesti. Ama 1 senedir yine görüşüyor ve git gide sıklaşıyor.
Bu olay boşanmaya kadar gidecek bu gidişle.
Bu konuda beni dinlemiyor resmen ben 7 de evdeyim diye geçiştirip durdu. Eşimle ilgili birtek bu sorunum var ve ben bunu çözemiyorum. Napiym rahat mı bırakiym tartışmak da istemiyorum sinirlerim bozulucak diye. Zaten saçma sapan tartışmaktan da nefret ederim. Sizce basit bir mevzu mu uzatmiyim mı? :(

Benim herifte bole.. istemedigim arkadaslaryla goruse goruse sigaraya tekrar basladi birsuru sey daha.. arkadasini sole sana kim oldugunu soliim demis atalar.. o kdr dogruki korle yatanin sasi kalkmamak gibi bi luksu yok ne yazikki

Benim herifte bole.. istemedigim arkadaslaryla goruse goruse sigaraya tekrar basladi birsuru sey daha.. arkadasini sole sana kim oldugunu soliim demis atalar.. o kdr dogruki korle yatanin sasi kalkmamak gibi bi luksu yok ne yazikki

Yani içinde böyle birşey olmasa zaten bu kadar keyif almaz.
Beni adamın değiştiğine ikna etmeye çalışıyor. Neymiş adam eşini çocuklarını düşünüyor artık eskisi gibi boş işlerle uğraşmıyor. Son haftalarım resmen sinir sistemim bozuldu. Ota boka ağlamaya başladım.

bende olsam kimse arkadaslarıma müdahale edemez
Eşim istemiyor diye kimseden vazgeçmem
Eşin demek ki onla takılmayı seviyor
Adam yoldan çıkarır diye korkmuşsun bence

Yani içinde böyle birşey olmasa zaten bu kadar keyif almaz.
Beni adamın değiştiğine ikna etmeye çalışıyor. Neymiş adam eşini çocuklarını düşünüyor artık eskisi gibi boş işlerle uğraşmıyor. Son haftalarım resmen sinir sistemim bozuldu. Ota boka ağlamaya başladım.
Gebeliginlede ilgilidir duygusalliginin ama bu herifler bole.. ben esimi taniyamamisim herifin icinde varmis beni uyutmus diye dusunuyorum dogrusu..ne desem vazgecmiyor bu durumdan. Konustum olmadi kizdim olmadi kavga ettim olmadi disiligimi kullandim o bile olmadi.. en sonunda pesh ettim. Bosanacagim gunu iple cekiyorum suanda. Sebep sadece bu degil tabii.

Sorun hic arkadasi olmasin meselesi degil bende.. ama arkadaslari kotuye sevk ediyolar. Benimkininde icinde var demek.. al birinj vur otekine

Ne buluyor acaba öyle bir insanda. Ne mal olduğunu öğrendiğim bir adamla eşimi asla görüştürmezdim. Su bulunduğu kabın şeklini alır, üzüm üzüme baka baka kararır, bana arkadaşını söyle... Bir şey biliyorlar da böyle söylüyorlar.

bende olsam kimse arkadaslarıma müdahale edemez
Eşim istemiyor diye kimseden vazgeçmem
Eşin demek ki onla takılmayı seviyor
Adam yoldan çıkarır diye korkmuşsun bence
Bende karışmıyorum ki biten bu insandan rahatsız oluyorum yoksa o kadar arkadaşı var birine bile karışmadım. Evet yoldan çıkarır diye korkuyorum ki zaten git gide çıkmaya başladı.

Size bir cinnet daha lazım

İşte o cinneti de ben geçirmek istemiyorum. Bugün o kadar sinirlenmeme rağmen kendimi sakinleştirdim. Resmen sağa sola saldırıp bütün eşyaları kırasım geldi ama onun yerine duşa girdim :)

Anlattiklarinizi birebir yasadim ayrintilar bile ayni:) git gide daha sık olmaya daha gec olmaya baslar, o aramalar hayatimlar bir sure sonra sana mi sorcama gecmeden, onleminizi alin.Zira ben bu raddeye gelip cok buyuk kavga cikardim secimini yapmasini istedim
Tek yapman gereken sey bu arkdasla ipleri kopartmasi yok haftada bir ayda bir flnla olmuyor tamamen kesicek. Yoksa o dediginiz arkadastan beter olur

İşte o cinneti de ben geçirmek istemiyorum. Bugün o kadar sinirlenmeme rağmen kendimi sakinleştirdim. Resmen sağa sola saldırıp bütün eşyaları kırasım geldi ama onun yerine duşa girdim :)
Sakin yapma su durumda.. cinnet geciriyo gibi yapsan bile bi sure sonra vucut beyin inandiriyo bu duruma hakket geciriyosun Allah korusun karninda bebegin.. sakin

Gebeliginlede ilgilidir duygusalliginin ama bu herifler bole.. ben esimi taniyamamisim herifin icinde varmis beni uyutmus diye dusunuyorum dogrusu..ne desem vazgecmiyor bu durumdan. Konustum olmadi kizdim olmadi kavga ettim olmadi disiligimi kullandim o bile olmadi.. en sonunda pesh ettim. Bosanacagim gunu iple cekiyorum suanda. Sebep sadece bu degil tabii.

Sorun hic arkadasi olmasin meselesi degil bende.. ama arkadaslari kotuye sevk ediyolar. Benimkininde icinde var demek.. al birinj vur otekine

Gebelikle ilgili evet yoksa ben normalde senede 1 ağlayan biriyim. Sinirlenmediğim sürece ağlamam. 4 senedir evliyiz bu sene hatta bikaç aydır böyle.

Bende karışmıyorum ki biten bu insandan rahatsız oluyorum yoksa o kadar arkadaşı var birine bile karışmadım. Evet yoldan çıkarır diye korkuyorum ki zaten git gide çıkmaya başladı.
Seninki sağlamsa kimse yoldan çıkaramaz zaten
Sen eşine güvenmiyorsun bence
İki birayla kimseye birsey olmaz merak etme

Anlattiklarinizi birebir yasadim ayrintilar bile ayni:) git gide daha sık olmaya daha gec olmaya baslar, o aramalar hayatimlar bir sure sonra sana mi sorcama gecmeden, onleminizi alin.Zira ben bu raddeye gelip cok buyuk kavga cikardim secimini yapmasini istedim
Tek yapman gereken sey bu arkdasla ipleri kopartmasi yok haftada bir ayda bir flnla olmuyor tamamen kesicek. Yoksa o dediginiz arkadastan beter olur

Bu akşam dedim zaten. Böyle devam edersen beni tutamazsın diye ki huyumu da biliyor doldum mu taşıyorum ve gözüm hiç birşey görmüyor.ya resmen adamı bana savunuyor şaka gibi resmen melek gibi gösteriyor. 4 sene öncesine gidiyorsun sen şuan o çok değişti bla bla bla.

Seninki sağlamsa kimse yoldan çıkaramaz zaten
Sen eşine güvenmiyorsun bence
İki birayla kimseye birsey olmaz merak etme

Eşime güvenmiyor olsam bütün gittiği yerlere karışır bütün arkadaşlarına karışırdım. Öyle bir durum söz konusu bile değil.

Sakin yapma su durumda.. cinnet geciriyo gibi yapsan bile bi sure sonra vucut beyin inandiriyo bu duruma hakket geciriyosun Allah korusun karninda bebegin.. sakin

Yok canım bebeği düşünerek sakin kalmaya çalışıyorum. Bitek ağlama konusunda tutamıyorum ama ağlamasam da rahatlayamam. Sinirler resmen damarlarımda dolaşır :))

Bu akşam dedim zaten. Böyle devam edersen beni tutamazsın diye ki huyumu da biliyor doldum mu taşıyorum ve gözüm hiç birşey görmüyor.ya resmen adamı bana savunuyor şaka gibi resmen melek gibi gösteriyor. 4 sene öncesine gidiyorsun sen şuan o çok değişti bla bla bla.
Aynen aynen bende epeyce ugrastim tatli dillede konustum kizdimda olmadi. Banada derdi o eski huylarimi birakti adam evli isinde gücünde. Ki karisinida tanirim adamda icki ot kari kiz disarda sabahlama ne ararsan.. baktim yalan soylemeler basladi bi saate gelirimler oldu 4-5 saat, valla ben evden kovdum cok sevgili vazgecemediigin arkadsina git dedim. Secim yapmak zorunda birak is daha kotu haller almadan

Onda da o meyil var demek ki? Amannnn nedir bu kadınların çilesi ????

Kadın karnı burnunda uğraştığı şeye bak.

Ne hali varsa görsün.Kaazık kadar adam.Sonuçlarına katlansın o zaman.Sıkma canını.

Eşime güvenmiyor olsam bütün gittiği yerlere karışır bütün arkadaşlarına karışırdım. Öyle bir durum söz konusu bile değil.
Eee o zaman bırak gitsin içsin ne olcak
Akşam eve 7 de gelen bir tipten ne korkuyorsun

Aynen aynen bende epeyce ugrastim tatli dillede konustum kizdimda olmadi. Banada derdi o eski huylarimi birakti adam evli isinde gücünde. Ki karisinida tanirim adamda icki ot kari kiz disarda sabahlama ne ararsan.. baktim yalan soylemeler basladi bi saate gelirimler oldu 4-5 saat, valla ben evden kovdum cok sevgili vazgecemediigin arkadsina git dedim. Secim yapmak zorunda birak is daha kotu haller almadan

Öyle yapıcam. Yani bunu ciddi anlamda çok düşündüm.
Yalan söylemiyor mesela olduğu yeri tak diye söylüyor şu saatte gelicem dediğinde yarım saat gecikiyo belki de şuan hamileyim diyedir.
Ama eğer bu iş böyle devam ederse gerçekten bavulunu yapıcam kapının önüne koyucam. Sıktı artık her yolu denedim. Bi insanı da bu derecede çileden çıkarmamak lazım. Ben o kadar sabırlıyım ki anlatamam. Belli ki söylenir susarım diye kabullendirme çabası var.
Bide bitek bu insandan rahatsız olduğumu bile bile devam etmesi sinirlerimi bozuyor. Ya o kadar kalitesiz ki anlatamam yan yana geldiklerinde bile bu ne ya diyorum ağzından çıkanı kulağı duymuyor iğrenç iğrenç hareketler. Eşim de tam tersine ağzından aptal dışında bi kelime çıkmaz. Anlamıyorum ne var bu kadar ısrarcı davranıyor.

Back
X