• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnatla anlamıyor!

Zaten fazla rahat kalmış. Görüşmeyecek bu kadar basit. Eşiniz gittikçe alkolik oluyor farkında mısınız?

Zaten korktuğum bu :(
Yani alkolik olucak derecede içmiyor. Eve sarhoş geldiği olmadı. Alkolik insan sabah akşam içer. O duruma gelecek olursa da beni bulamaz zaten.

Zaten düştü :) son zamanlarda sıklaştı yani.
Ayda 1 ken bu aralar sık sık içiyor az da olsa.
Valla bugün gitti ama ağzından burnundan getirdim. Bir sürü laf söyledim defalarca aradm.
Yeterince tepki göstermedim evet çünkü inan tartışmak bile gelmiyor içimden.
Ağız tadıyla 1 yıldır tartıştığımı bilmiyorum desem?
Umarım bebek doğduğunda değişir çünkü şuan hiç büyük stres yada tartışma çekecek havada değilim hiç. Ama bebek doğduktan sonra çok başka olucak. Eğer o zaman da dikkate almazsa değişir işler.
Haklısın tabi, ciddi Bi tavır koyduktan sonra düzelir ins merak etme. Az kalmış zaten doğuma, iki şuram agriyo buram sizliyo desen daha erken gelmek zorunda kalır, birkaç haftaya istese de yalnız bırakamayacak. Doğum falan derken lohusalik sendromu ayağına dökersin içini alırsın ifadesini. Gönlünce olsun her şey, sağlıklı gelsin bebis:nazar:

Haklısın tabi, ciddi Bi tavır koyduktan sonra düzelir ins merak etme. Az kalmış zaten doğuma, iki şuram agriyo buram sizliyo desen daha erken gelmek zorunda kalır, birkaç haftaya istese de yalnız bırakamayacak. Doğum falan derken lohusalik sendromu ayağına dökersin içini alırsın ifadesini. Gönlünce olsun her şey, sağlıklı gelsin bebis:nazar:

İnşallah dediğin gibi olur :KK200:
Sana da hayırlı doğumlar sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah :anneadayı:

Back
X