• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnatla anlamıyor!

Jameya Jameya bence biraz daha sakin olmaya çalışın. Evet siz arkadaşı sevmiyorsunuz ama eşiniz söylediği saati geçirmiyor ve aile hayatınıza yansıtmıyorsa çok da huzurunuzu bozmaya değmez bence. Anladığım kadarıyla adamın size ya da eşinize direkt bir zararı yok. İkna etmeniz zor gibi,

Jameya Jameya Ciddi ciddi kavga etmisligimiz var cikma dedigim halde cikti..her gece tabii olmaz.. ki cocuklarimi birakip onun gibi vurdumduymaz olamam. Cocuk gece aglar kusar hastadir ararim kiza kiza getiririm o derece..biktim artik bu yuzden ugrasmiyorum istemiyorum gormek bile istemiyorum.

Bebek doğduğunda sorumlulukların fazlasını yüklemek lazım. Ben hamilelikte pek bişey istemedim,pazar günleri temizlik yapar bitek.
Ama bebek doğduğunda bezdiricem kesinlikle. Kendime gelsem de 2 ay ağrım var diycem.
Valla alışsın yani tek başıma yapmıyorum çocuğu.

Şöyle yapsan olmuyor mu

“Sevgili kocam,
Bak sen zaten çevresi geniş, sosyal bi insansın. Ben de sana karışan bir kadın değilim. Ama bu arkadaşınla bu kadar sık görüşmenden şu şu şu sebeplerden dolayı (onlar her neyse) rahatsız oluyorum. Görüşmesen, görüşsen bile kırk yılda bir görüşsen olmuyor mu? Aile huzurumuzdan önemli mi? Hatırım için? “

Şöyle yapsan olmuyor mu

“Sevgili kocam,
Bak sen zaten çevresi geniş, sosyal bi insansın. Ben de sana karışan bir kadın değilim. Ama bu arkadaşınla bu kadar sık görüşmenden şu şu şu sebeplerden dolayı (onlar her neyse) rahatsız oluyorum. Görüşmesen, görüşsen bile kırk yılda bir görüşsen olmuyor mu? Aile huzurumuzdan önemli mi? Hatırım için? “

Hahaha yaptım bunu :)
Hayatım bak ben seni üzmek istemiyorum ama o çok değişti. Eşi çocukları için yaşıyor çok borcu var,saçma sapan şeylerle uğraşmıyor.. :deli:
yani değişmiş olabilir belki.. ama ben tanıdığımdan dolayı huzursuz oluyorum. Bide sıklaşınca görüşmeler inada bindirdim bende galiba :)

Jameya Jameya bence biraz daha sakin olmaya çalışın. Evet siz arkadaşı sevmiyorsunuz ama eşiniz söylediği saati geçirmiyor ve aile hayatınıza yansıtmıyorsa çok da huzurunuzu bozmaya değmez bence. Anladığım kadarıyla adamın size ya da eşinize direkt bir zararı yok. İkna etmeniz zor gibi,

Evet bana herhangi bir zararı yok. Eşime de yok ısrarı dışında. Bence de kendi haline bırakıcam.
Zaten olduğu yeri konusunda yalan söylemiyor,eve geç de gelmiyor özellikle onunla çıktığında erken geliyor kızmiyim diye. Sanırım hamileliğin vermiş olduğu bir duygusallık var son zamanlarda.

Vallahi adami oyle bir paraladim ki bizim bulundugumuz semte spor salonu var rezil edicem seni dedim benimkinede onunda dukkani ver senide rezil rusva edicem dedim. Ikisinide yapacagimi bildiginden huyuma gittiler. Sonuc olarak gorusmuyorlar. Ama bende olan en ufak sey bile bitti artik..
Umarim sende bu duruma gelmesin.
Bebegini dusun. Sen mantikli insansin ustesinden gelirsin. Benim delledndigim gibi yapma.

Valla helal olsun da ben zaten yapamam böyle :)))
Bazen keşke yapabilsem diyorum. Bazen şeytan diyo eşine bildiğin herşeyi anlat diye ama yapmam yani. Bide geçmiş olaylar. Bitane olayı anlattım sadece sonra görüşmeyince kapandı konu.
Ben kendi haline bırakmaya karar verdim. Bebek doğduğu zaman üzerine bol sorumluluk yüklicem,ahlicam vahlicam. Belki öyle azalarak biter :)

İşte işin içine ticaret girdiği için eşinde görüşmeyi kesemiyor,tabi sen de haklısın.

Olabilir evet..
neyse ben üzerine gitmicem.. şu hamilelik bitse zaten bende duygusallıktan eser kalmayacak :)
Bu zamana kadar hiç oralı olmadığım şeylere takmaya başladım. Rahatsız oluyorum kendimden de.

Valla helal olsun da ben zaten yapamam böyle :)))
Bazen keşke yapabilsem diyorum. Bazen şeytan diyo eşine bildiğin herşeyi anlat diye ama yapmam yani. Bide geçmiş olaylar. Bitane olayı anlattım sadece sonra görüşmeyince kapandı konu.
Ben kendi haline bırakmaya karar verdim. Bebek doğduğu zaman üzerine bol sorumluluk yüklicem,ahlicam vahlicam. Belki öyle azalarak biter :)

Suan belki yapamazsin. Ama cileden cikinca insan oyle bir yapiyor kii. Agzindam cikani kendinin soyledigine inanamiyorsun .

Ben karisina ispatli kanitli aldattigini soyledim ne oldu 2 ay sonra kocamda kocam diye tuturdu :D bazi insanlar var kocasiz yapamiyor. Bosuna ugrasma o islerle :D

Suan belki yapamazsin. Ama cileden cikinca insan oyle bir yapiyor kii. Agzindam cikani kendinin soyledigine inanamiyorsun .

Ben karisina ispatli kanitli aldattigini soyledim ne oldu 2 ay sonra kocamda kocam diye tuturdu :KK70: bazi insanlar var kocasiz yapamiyor. Bosuna ugrasma o islerle :KK70:

E bu kız da herşeyini bilip susuyor.
Ben onun kadar pasif birini daha görmedim. Bir gece birlikteydik yine bin ısrar bin kıyamet tam kalktık saat 4 filan,başka mekanın önünde durmaz mı :oha:
Dedim ne yapıyorsun?
Eşi bana sen onu ikna edemezsin dur boşver girelim diyip durdu,hepsine bi bağırdım kuzu gibi evimize dağıldık.
Bana sonra teşekkür etti üstelik.
Böyle kadınlar gerçekten zararlı dünyaya.

E bu kız da herşeyini bilip susuyor.
Ben onun kadar pasif birini daha görmedim. Bir gece birlikteydik yine bin ısrar bin kıyamet tam kalktık saat 4 filan,başka mekanın önünde durmaz mı :oha:
Dedim ne yapıyorsun?
Eşi bana sen onu ikna edemezsin dur boşver girelim diyip durdu,hepsine bi bağırdım kuzu gibi evimize dağıldık.
Bana sonra teşekkür etti üstelik.
Böyle kadınlar gerçekten zararlı dünyaya.
Seninki kucuk heralde kiz dedigin benim dedigim kadin 38 yasinda boyunca cocugu olan . Ve beni aldatirsa bir dakika durmam diyen birisi. Ama buyuk konusmayla olmuyormus demeki. Vallahi kendimden utaniyorum. Seen seni aldtan birini nasil kabul ediyorsun. Pasiflik degilde baskasi kapacak teleasi :D napsin senin ayyas kocani millet.

Ben de çok rahatımdır ama hamilelikten mı bilmiyorum son zamanlarda sinirleniyorum. Belki de o inat etti diye bende inat edip rahatsız oluyorum :))
Canim benim
Hayirli dogumlar diliyorum sana,canini sıkma sakin su donemde.

Benim için alkol hassas bir konu,babam alkolikti çok çektik zamaninda,ben sizin yerinizde olsam karşı çıkardım gorusmelerine,gerekirse evide terk ederdim bir secim yap falan derdim kocama ya o arkadas ya ben, ama gorusmesine izin vermezdim...alkol cok tehlikeli,hani ayda yilda hadi neyse de,boyle sik sik icilmemeli bence...

Benim için alkol hassas bir konu,babam alkolikti çok çektik zamaninda,ben sizin yerinizde olsam karşı çıkardım gorusmelerine,gerekirse evide terk ederdim bir secim yap falan derdim kocama ya o arkadas ya ben, ama gorusmesine izin vermezdim...alkol cok tehlikeli,hani ayda yilda hadi neyse de,boyle sik sik icilmemeli bence...

Ben de sevmiyorum. Ara sıra olması sorun olmaz ama böyle sık sık rahatsızlık verici. Eşimin babası da ölmeden önce böyleydi,hatta o zamanlar hep rahatsız olurdu. Babası öldükten sonra içmeye başladı resmen. Üüffff neyse ne yapıyosa kendine yapıyor hiç umrumda değil.

Seninki kucuk heralde kiz dedigin benim dedigim kadin 38 yasinda boyunca cocugu olan . Ve beni aldatirsa bir dakika durmam diyen birisi. Ama buyuk konusmayla olmuyormus demeki. Vallahi kendimden utaniyorum. Seen seni aldtan birini nasil kabul ediyorsun. Pasiflik degilde baskasi kapacak teleasi :KK70: napsin senin ayyas kocani millet.

Yok 35 filan yaşı.
Ben yazarken yanlış yazdım. Ama o biraz mecbur durumu daha farklı. Ama hiç birşeye de ses çıkarmamak saçma yani.

Alkolik bir baba ile büyümüş biri olarak yazıyorum, o ayda bir İçmeler haftada bire düşer, sonra uç dört günde bire, sonra Bi bakmışsın her gün içer olmuş. İnan farkına varmazsın. Ben de karışmam eşime açıkcası ama özellikle rahatsız oluyorsam görüştüğü birinden başka açıklama yapmama gerek yok ki, onceligi elbette sensin bak yazdıklarından belli ne kadar önemsediği, sevdiği. Yeterince tepki vermemişsin sonucunu çıkardım ben bundan:) hamilesin ve bunu kullanabilirsin bence, kendini cok üzüp strese sokmadan cek resti “beni bu halde yalnız bırakıyorsun, doğuruyor olsam alkollusun kim kimi hastane götürecek, arkadaş dediğin su vakitte bunu yapar mi vb” diye. Yani ben olsam öyle yapardım herhalde. Çözülmeyecek sorun değil kendini üzüp bebisi strese sokma;)

eşimin bir arkadaşı var,bahsettim daha önce. Yine de bahsedeyim..
Hergün içen,içmenin afedersiniz b..unu çıkaran birisi. Yanyana geldiğimizde de ısrarları bitmiyor biraz daha,biraz daha diye diye sabah 3 4 leri bulur kalkmamız..
her neyse uzun zamandır ben bir araya gelmedim zaten haz almıyorum ama eşim inatla bu insanla görüşmeye bayılıyor. Üstelik benim rahatsız olduğumu bile bile,sanki inadına yapar gibi..
iş yerleri yakın,ikimizin de iş yeri kendimizin,bazen hafta içi eşimi çağırıyor ve 1 saat orurup içiyor eve geliyor.
Benim eşim içen bir insan değildi normalde,içse de ayda yılda 1.
Ama son zamanlarda bazen hafta içi bile bu şahıs çağırıyor diye gidiyor ve içiyor haliyle ortamları sürekli hazır olduğu için. Bugün beni aradı,biz biraz x le oturucaz dedi keyif on numara. Ya yine mı daha iki gün önce sen içmemiş miydin nerden çıktı diyince de ya 6 bucuk gibi gelicem dedi. Bak ısrarla rahatsız olduğumu bile bile gidip görüşüyosun sinirlerimi bozuyosun dedikçe alttan alıp canım hayatım diye konuşuyor.
Gitti ve meyhanede 5 bucuktan 7 ye kadar oturdu sonra eve geldi..
mesele gitmesi değil,eşimi çok rahat bırakırım. Mutlaka arkadaşlarıyla takılır çevresi de inanılmaz geniş,asla gittiği yerlere karışmadım,harcanan paraya karışmadım. Yani ilişkimizde ikimizin de özel bir hayatımızın olduğuna dair saygımız var. Mesele o arkadaş. Git gide ona benzemesi mesele. Sık sık az da olsa içmeye başlamış olması mesele. Ama ben anlatamıyorum. Daha önce de o kişinin bir sürü vukuatları oldu biz ilk evlendiğimiz yıl,adamın ne mal olduğunu öğrendim çok ciddi bir patlama yaşadım ve görüşmeyi uzun süre kesti. Ama 1 senedir yine görüşüyor ve git gide sıklaşıyor.
Bu olay boşanmaya kadar gidecek bu gidişle.
Bu konuda beni dinlemiyor resmen ben 7 de evdeyim diye geçiştirip durdu. Eşimle ilgili birtek bu sorunum var ve ben bunu çözemiyorum. Napiym rahat mı bırakiym tartışmak da istemiyorum sinirlerim bozulucak diye. Zaten saçma sapan tartışmaktan da nefret ederim. Sizce basit bir mevzu mu uzatmiyim mı? :KK43:
Zaten fazla rahat kalmış. Görüşmeyecek bu kadar basit. Eşiniz gittikçe alkolik oluyor farkında mısınız?

Alkolik bir baba ile büyümüş biri olarak yazıyorum, o ayda bir İçmeler haftada bire düşer, sonra uç dört günde bire, sonra Bi bakmışsın her gün içer olmuş. İnan farkına varmazsın. Ben de karışmam eşime açıkcası ama özellikle rahatsız oluyorsam görüştüğü birinden başka açıklama yapmama gerek yok ki, onceligi elbette sensin bak yazdıklarından belli ne kadar önemsediği, sevdiği. Yeterince tepki vermemişsin sonucunu çıkardım ben bundan:) hamilesin ve bunu kullanabilirsin bence, kendini cok üzüp strese sokmadan cek resti “beni bu halde yalnız bırakıyorsun, doğuruyor olsam alkollusun kim kimi hastane götürecek, arkadaş dediğin su vakitte bunu yapar mi vb” diye. Yani ben olsam öyle yapardım herhalde. Çözülmeyecek sorun değil kendini üzüp bebisi strese sokma:KK66:

Zaten düştü :) son zamanlarda sıklaştı yani.
Ayda 1 ken bu aralar sık sık içiyor az da olsa.
Valla bugün gitti ama ağzından burnundan getirdim. Bir sürü laf söyledim defalarca aradm.
Yeterince tepki göstermedim evet çünkü inan tartışmak bile gelmiyor içimden.
Ağız tadıyla 1 yıldır tartıştığımı bilmiyorum desem?
Umarım bebek doğduğunda değişir çünkü şuan hiç büyük stres yada tartışma çekecek havada değilim hiç. Ama bebek doğduktan sonra çok başka olucak. Eğer o zaman da dikkate almazsa değişir işler.

Back
X