ince bel sorunu

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Kızlar merhaba, her giydiğim pantolonu çekiştirmekten yada pantolon belini kemerle deli gibi sıkıp garip görünmekten bıktım... 90-61-90 yani üst ve alta göre oldukça ince bir bele sahibim. etekleri aşağı indirerek kullanıyorum sorun olmuyor genelde ama pantolonlar sıkıntı.şöyle bi canlandırın, bedene göre büyük göğüsler,çok ince bel, bele göre de dolgun üst bacak,çok ince alt bacak skinny jean yakıştıramıyorum kendime bacaklarım kocaman geliyor gözüme, boyfriend jean giymeye başladım ama klasik pantolonlarda da bel sorunu yaşıyorum. var mı benim gibi olan?

Bacaklariniz mi kalin? Cunku olculerinize gore pantolonlarin ustunuzde super durmasi lazimm.. orantisiz olan yeriniz neresi

Reactions: mbz
arkadaşlar hava falan atmak için konu açmadım, sorun yaşadığım için açtım. terziler daraltınca pens atıyor ve belli oluyor, aynı sorunu yaşayanlardan fikir istedim, dalga geçenlerden değil...

böylede güzelsin panpa sıkıntı yapma. aynalı kemer ince bele diye şarkı bilem var : )

Bacaklariniz mi kalin? Cunku olculerinize gore pantolonlarin ustunuzde super durmasi lazimm.. orantisiz olan yeriniz neresi
üst bacak nispeten daha kalın evet. bel çok ince kalıyor,üst ve alt kocaman görünüyor gözüme skinny jeans ve dar pantalonlarda yaşıyorum bu sorunu,diğerlerinde sıkıntı olmuyor genelde.

arkadaşlar hava falan atmak için konu açmadım, sorun yaşadığım için açtım. terziler daraltınca pens atıyor ve belli oluyor, aynı sorunu yaşayanlardan fikir istedim, dalga geçenlerden değil...
90-60-90 aranan vücut ölçüsüdür. Benim de bel 63 kalça 90. Evet iğrenç oluyor ve basenlerim daha kalın olduğundan hiç bir şey öyle zınk diye oturmuyor. Yapacak bir şey yok pensten başka. Ya da streç pantolon, tayt falan artık...

üst bacak nispeten daha kalın evet. bel çok ince kalıyor,üst ve alt kocaman görünüyor gözüme skinny jeans ve dar pantalonlarda yaşıyorum bu sorunu,diğerlerinde sıkıntı olmuyor genelde.
Hmm anladim rihanna gibi hemen hemen. Evet cok iyi durmuyo kalin bacakta. Ama inceltmenin bi yolu var mi onuda bilmiyorumki. Gerci olsa rihanna inceltirdi o da rahatsizmis cunku. Vucudunuza gore giyinmek en mantiklisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…