- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
üst bacak nispeten daha kalın evet. bel çok ince kalıyor,üst ve alt kocaman görünüyor gözümeBacaklariniz mi kalin? Cunku olculerinize gore pantolonlarin ustunuzde super durmasi lazimm.. orantisiz olan yeriniz neresi
arkadaşlar hava falan atmak için konu açmadım, sorun yaşadığım için açtım. terziler daraltınca pens atıyor ve belli oluyor, aynı sorunu yaşayanlardan fikir istedim, dalga geçenlerden değil...
90-60-90 aranan vücut ölçüsüdür. Benim de bel 63 kalça 90. Evet iğrenç oluyor ve basenlerim daha kalın olduğundan hiç bir şey öyle zınk diye oturmuyor. Yapacak bir şey yok pensten başka. Ya da streç pantolon, tayt falan artık...arkadaşlar hava falan atmak için konu açmadım, sorun yaşadığım için açtım. terziler daraltınca pens atıyor ve belli oluyor, aynı sorunu yaşayanlardan fikir istedim, dalga geçenlerden değil...
en ince hali bu kadar oluyor :) daha inceltemiyorumTotoyu da incelt?
O zaman olur
Hmm anladim rihanna gibi hemen hemen. Evet cok iyi durmuyo kalin bacakta. Ama inceltmenin bi yolu var mi onuda bilmiyorumki. Gerci olsa rihanna inceltirdi o da rahatsizmis cunku. Vucudunuza gore giyinmek en mantiklisiüst bacak nispeten daha kalın evet. bel çok ince kalıyor,üst ve alt kocaman görünüyor gözümeskinny jeans ve dar pantalonlarda yaşıyorum bu sorunu,diğerlerinde sıkıntı olmuyor genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?