ince bel sorunu

90-60-90 aranan vücut ölçüsüdür. Benim de bel 63 kalça 90. Evet iğrenç oluyor ve basenlerim daha kalın olduğundan hiç bir şey öyle zınk diye oturmuyor. Yapacak bir şey yok pensten başka. Ya da streç pantolon, tayt falan artık...
evet öyle ama maşallah hazır giyim markalarında kalıplar 36 beden bel 66 kalça 92, 34 bedende bel 62 kalça 88 e göre. ikisi de olmuyor:) skinny sevdamdan vazgeçeyim ben eskisi gibi tayt,bol paça pantolon. jean hevesini de boyfriendlerden almaya devam..

Hmm anladim rihanna gibi hemen hemen. Evet cok iyi durmuyo kalin bacakta. Ama inceltmenin bi yolu var mi onuda bilmiyorumki. Gerci olsa rihanna inceltirdi o da rahatsizmis cunku. Vucudunuza gore giyinmek en mantiklisi
yok rihanna kadar değil :) ama gene de kalın duruyor diğer kısımlara göre. pilates yapıyorum onunla epey inceldi gerçi ama...

aaay benim de goguslerim çok dik,altında kalem durmuyor..bantlıyorum,bazende sargı bezını doluyorum..

başka çözüm bulamadım,bıktım bunlardan artık,ağzıma gırcek bogulcam en sonunda..
Everest bile beni kıskanır oldu..
dalga mı geçiyorsunuz?

arkadaşlar anlaşıldı siz hava atmak için,ego tatmini için açtım sandınız, sizi tüm artniyetinizle başbaşa bırakıyorum.

Benim de dudaklarim cok dolgun biliyor musun yaa.
Sanirsin angelina jolie :KK1:
hele gozlerime hic girmiyorum.
tenim desen bildigin bebek poposu.
napicam ben ya sen de bana bi akil ver:KK14:

Benimde pantolonlarda sıkıntım vardı bir dönem, bel kısmı boşlukta kalıyordu ama bunun nedeni belimin ince olmasından değildi de totomun büyük olmasındandı.
Terzi dışında bir çözümünüz var mı? yok.. Poponuzu biraz inceltecek hareketler belki sizi biraz rahatlatır.

Kızlar merhaba, her giydiğim pantolonu çekiştirmekten yada pantolon belini kemerle deli gibi sıkıp garip görünmekten bıktım... 90-61-90 yani üst ve alta göre oldukça ince bir bele sahibim. etekleri aşağı indirerek kullanıyorum sorun olmuyor genelde ama pantolonlar sıkıntı.şöyle bi canlandırın, bedene göre büyük göğüsler,çok ince bel, bele göre de dolgun üst bacak,çok ince alt bacak:KK43: skinny jean yakıştıramıyorum kendime bacaklarım kocaman geliyor gözüme, boyfriend jean giymeye başladım ama klasik pantolonlarda da bel sorunu yaşıyorum. var mı benim gibi olan?
:KK48: yahu bir ara 49-51 kilo falanken belim çok inceydi ince dediysem 63 cmyada 66 mıydı 18 yaşımdaydım o halimle bile baya ince duruyordu göğüs 90 değildi tabi . hep 60cm belim çok ince duracağını düşünmüştüm. yine de bedenine kıyafet uydurursan güzel durur . bence hazır giyim değilde diktirmeyi deneyebilirsin tabi maddi imkanın varsa. tayt giyebilirsin . ya şimdi bende kendimi düşünüyorum doğal olarak kafaya göğüs estetiğini taktımda eğer olursam bende 90 66 90 olucam sanırsam ay bir an önce olmalıyım pek heveslendim:KK48:

Bende totoma göre pantolon bulamıyorum.
Herkesin derdi başka tabi.
Darısı benim başıma.
Ayrıca çözüm terzide bacım.

arkadaşlar anlaşıldı siz hava atmak için,ego tatmini için açtım sandınız, sizi tüm artniyetinizle başbaşa bırakıyorum.
Art niyet degil bu arkadasım bizi yanlis anlama.
Fakat 90 kalcaya gore 61 bel olcusu cirkin duracak kadar ince degil.
Haliyle siz bulundugunuz durumu abartinca, biz de espriyi abarttik :KK14:

ayyy bi de o zamanlar pantolon alırken belini daraltırdım hep 36 beden alsamda bile kalçası olurdu beli büyük gelirdi ne günlerdi yahu yaşlanıyorum :cry:

29 Ekim hediyelerini dağıtacağım arkadaşlar sıraya girsin, elimde bol bol hediye var, hepinize yeter merak etmeyin, hediyeler için didişmeye gerek yok;)

Back
X