İnce derili burun, 15. gün

idilbilgeasya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
552
1.455
113
Merhaba. 15. günüm bugün. Sadece kemer alındı. Genel hatları ile memnunum burnumdan. Ama şu an hiç şişlik kalmadı gibi. Ince derili olup benim safhamdaki arkadaşlar, ilerleyen zamanlarda değişti mi burnunuz? Benim böyle kalacak gibi sanki. Bir de siyah noktalar için ne zaman burun bandı kullanabilirim sizce?😊

Merhaba. 15. günüm bugün. Sadece kemer alındı. Genel hatları ile memnunum burnumdan. Ama şu an hiç şişlik kalmadı gibi. Ince derili olup benim safhamdaki arkadaşlar, ilerleyen zamanlarda değişti mi burnunuz? Benim böyle kalacak gibi sanki. Bir de siyah noktalar için ne zaman burun bandı kullanabilirim sizce?😊
Ya ben de ince deriliyim ve şu an burnum çok güzel. Ben de üzülüyorum valla değişecek diye çünkü şu hali çok tatlı oldu cidden. Bu süreçten geçmiş olanlar yorum yaparsa güzel oluuuur

15 günlük burun çok yeni şişlik vardır elbet. Ben de ince deriliyim burnumda çok değişiklik oldu zamanla. Altı aydan sonra burnunuzun şekli netlesmeye başlar.

15 günlük burun çok yeni şişlik vardır elbet. Ben de ince deriliyim burnumda çok değişiklik oldu zamanla. Altı aydan sonra burnunuzun şekli netlesmeye başlar.
Yanıtınızı şu an görüyorum. Evet zamanla daha da değişecek sanki, benim de değişiyor. Minikti, mini mini tatlı bir burun oldu.😁

İnce deriliyim 6 ayımdayım kesinlikle değişiyor biraz daha küçülüyor ucu iniyor darbelere dikkat edin Kızlar

Ne güzel ikimiz de ince derili ve kedi annesiyiz.🐾 :KK68:Hata var mı, belli oldu mu? Ince derili burunlar hataları çok gösterirmiş ya?:oops:
Ne güzel 😊 ben resmi atayım karar ver istersen ufak tefek şeyler ama artık takmıyorum insan yapıyor sonuçta 🙏🏻 En güzeli istesekte birazcık gerçekçi olmak lazım , birde başarısız burunlarla karşılaştırınca burnumu kötü bulmuyorum

Back
X