Saç Kesim Şekilleri ince telli saç için kesim nasıl olmalı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
32
benim saçım düz ve çok ince telli kestirmek istiyorum acaba ince telli saçlara hangi kesim daha iyi gider?* katlı kesim mi? katsız kesim mi?
 
canım benim de ince telli ve yaptığım araştırmalar sonucu-ki çok taktım gür bir görüntü olsun diye-okumadığım yazı sormadığım insan kalmadı en sonunda düz kesimin ince telli saçı gür gösterdiğini öğrendim.şuan saçlarım katlı kesim ve uzamasını bekliyorum dört gözle,gidip küt kestiricem.bir daha da katlı kesim mi,aman ben almayayım.
 
benım saclarımda duz ve ince tellı uzun ve katlıydı 1 ay önce kestırdım duz daha cok ve guzel gorunuyo şimdi
 
benim de saçlarım düz ve ince telli kat kestirdiğimde saçım çok az görünüyor bn de artık düz kestiriyorum tavsiye ederim katlı kestirme
 
Benim de saçlarım katlı, saçı daha hacimli gösterir diyorlar ama ben düz kesim denicem bundan sonra. Uzamasını bekliyorum şimdi.
 
Bende düz katsız kesim diyorum kızlar genelde kat istediğimde facia ile sonuçlanıyor. bidahamı katmı kuaförmü töbeee :KK70::eek:klava:
 
ince telli saçlarda katlı kesim yaptıranların çoğunda üstler çim adam gibi ama altlar da kılkuyruk duruyor.bence eğer saçlarınız ince telli ve de gür değilse kat attırmayın.
 
Bence illa kat attırcaksan en uçlarında katlar çok yukarı çıkamadan ve çok sağlam bi kuaförün kat vermesi laısm yoksa arkadaşın dediği gibi üstler çok gür altlar incecik dahada az görnüyo düz kesim ön kısıma kat verdirebilirsin daha ii oluyo bnm görüşüm tabi.
 
ince telli saçlarda katlı kesim yaptıranların çoğunda üstler çim adam gibi ama altlar da kılkuyruk duruyor.bence eğer saçlarınız ince telli ve de gür değilse kat attırmayın.
aynen kısa olan katların uçları tel tel kabarık bi garip duruyordu bende. ben de omuz hizasından biraz yukarda ve düz kestirdim ve saçlarım kendine geldi resmen. daha sağlıklı ve gür görünüyorlar ve elimi attğımda bile hissediyorum saçlarımın gürleştiğini. bundan sonra değişiklik istersem sadece önlere kat yaptırırım.
 
zemuszemusBenim sacım coook ince ve az vede cansız gorunuyo kat kat kestırmıstım daha once supurgecen bi farkı yoktu simdi düz ve cok memnunum super görünüyo ayrıca haftada 2 kez mayonez suruyorum saçlarıma cok canlı güçlü ve cooook görünüyo şaçlarım tavsiye ederim
 
benim de saçım çok ince telli düz. Şimdiye kadar hep katlı yaptırdım çok pişmanım. uçlara doğru tüy gibi kalıyolar. o yüzden artık katlı kesime son!
 
kat attırınca çok qüzel duruyor ayrıca perçem denemeni de tavsiye ederim yerimseniben
 
X