incecik biri olmak istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi casu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

casu

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2013
3
0
16
Çanakkale
arkadaşlar hepinize sevgiler selamlar ben yeni tombul üyeniz casu.hayatımda hiç zayıf biri olamadım.her diyet uygulamalarım hüsranla bitti burda bazı arkadaşların hikayelerini okuyunca gaza geldim sağlıklı yaşamaya karar verdim inşallh benden desteklerinizi esirgeemessiniz bana ve hepinizie başarılar bu arada 95 kilo 30 yaşındayım :(

günlüğün hayırlı olsun canım:3:
inşallah sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya düşersin
burası kilo vermeye gerçekten yardım ediyor göreceksin:40:

arkadaşlar hepinize sevgiler selamlar ben yeni tombul üyeniz casu.hayatımda hiç zayıf biri olamadım.her diyet uygulamalarım hüsranla bitti burda bazı arkadaşların hikayelerini okuyunca gaza geldim sağlıklı yaşamaya karar verdim inşallh benden desteklerinizi esirgeemessiniz bana ve hepinizie başarılar bu arada 95 kilo 30 yaşındayım :(

yaş kilo geçmişi ve şu anki kilo konusunda çok benziyoruz canım. dilerim başarırsın. istedikten sonra yapamadığımız hiç bir şey olamaz. ama kilo konusunda biz yıllarca baaayyaaaa tembellik ettik sanırım.
haydi kolay gelsin. izliyorum seni :1:

Basaranlar nasil basariyor..insallah olursun incecik.bu senin bunu ne kadar istedigine bagli birazda.

hmm benim sana tavsiyem ekmeği azalt 2-3 dilim ye en fazla sabah aç karnına çok sıcak olmayan su iç içemezsen içine biraz limon sıkabilirsin ve yarım bardak suya maydonoz yaprakları atıp blenderdan geçir ve limon sıkarak iç akşam 8den sonra yemek yeme acıkırsan meyve yoğurt gibi şeyler yiyebilirsin zamanın olursa sabah kahvaltıdan sonra tempolu bi yürüyüş yap kolay gelsin umarım istediğin kiloya ulaşırsın kolay gelsin

Back
X