incecik kizlar

Valla yok .
Ben memeye düşkün bi insanım etle oynamayi severim kol ici olsun, ?meme olsun elim hep annemin babannemin gogsundedir bi kız arkadaşım var 1.50 boyu kilosu da 100 e yakın 50 kilosu memedir bu kilonun :KK70: gördüğüm yerde elimi koynuna atarım onun yanından gelince çok üzülüyorum mesela bari bana yetecek kadar olsaydı :KK70:
:KK70::KK70:Çok güldüm ya sen çok yaşa :KK70:

Valla ben de gunde ara ogunlerle beraber 7-8 öğün yiyen ama cayina seker atmayanlari anlayamiyorum. 2'si birarada icip,yanina kremalı,çikolatalı pasta yiyenin de kafasindan istiyorum.. Hayat oyle daha guzeldir sanirim.
Galiba öyle yiyip yiyip sonra çayı şekersiz içince kilo almayacaklarını sanıyorlar. İlk yorumunuzda dediğiniz gibi bünye meselesi kimi çok yer ama gram kilo almaz kimi de az yer ama metabolizması yavaştır kilosu yerinde sayar topludur. Benim dediğim kişiler de genelde ne kadar yemek yersem yiyeyim tatlıya her zaman yer vardırcılar sonra spor yapıp vereceklerini sanıp bir gram eriyince sevinen tipler bari ya boğazını tut ya da tutarsız konuşan çeneni değil mi ama?

34 bedenim hatta 32 ye doğru yol alıyorum.. Boyum 156, kilom 42,5..o kadar sağlıksız duruyorum ki keşke kilo alabilsem..
Bence ideal kilonuz neyse ona göre kilo alın veya verin.. Şahsen ben bedenime göre uygun kıyafet bulamıyorum. Bulsam da yakıştırmıyorum.. Önemli olan orantılı olmak.

Valla yok .
Ben memeye düşkün bi insanım etle oynamayi severim kol ici olsun, ?meme olsun elim hep annemin babannemin gogsundedir bi kız arkadaşım var 1.50 boyu kilosu da 100 e yakın 50 kilosu memedir bu kilonun :KK70: gördüğüm yerde elimi koynuna atarım onun yanından gelince çok üzülüyorum mesela bari bana yetecek kadar olsaydı :KK70:

Şınav çek göğüs bari dik dursun çok gibi gelir göze:halay:

Ben inceydim baya ama popomun göğsümün maşallahı var,ölüyü diriltir diye takılıyorlar :eek: hiç hoş değil o da olsa da sorun olmasa da:KK45:

Back
X