İnceldiğim yerden kopucam

O kiloda değil dememin sebebi daha önce başka bir arkadaşın da dediği gibi kilosu hakkında söylediği tutarsiz cevapları vardı

Hangi konusu tutarli ki, o da olsun. Doktor olacaksin gece 1 e kadar KK de gezeceksin. Hangi ara ders calisacaksin. En basit bolum bile sinavlarina calismayi gerektiriyorken tip gibi bir bolumde son seneye gelip KK de millete ayar cekeceksin.

Burada PDR olup psikologum diyen insan da var, iki teknik kitap yutup muhendisim diyen de. Zaten alim olan anlar.

Tek kendi fotosu olsa neyse yanındaki kişi ile ne alaka profil fotosu?
Ben profil fotosunu hafiften Banu Alkan'a benzetiyorum.O da Afroditti gerçi belki akrabalığı vardır

ayrıca ayşenaz olduğunu iddia eden kadının profil resmi normal güzellik bence.profil resmi amma abartılmış kız ayşenaz sen ortalama güzel olamazsın profil resmini sil daha güzel efsane bir kız resmi bul onu koy.k.k da bu guzellıkte kadınlar çok gördüm ben sen ortalama olamazsın derhal silkin yeni resim bul hatta çal ha ha

Çok sacma ya acacak konu bulamamis sanki doktorlugun zor oldugunu bilmiyomuydun neymiste zayifmis peehhh

Zaten siz değil ki, kendisi iddia ediyor profil fotoğrafı bana ait diye.
Fakat paylaştığı fotoğrafların hepsi birbiri ile alakasız...

Kk'nın çözemediği tek mevzu bu herkes iz üzerinde ama olmuyor bir türlü.

Tek kendi fotosu olsa neyse yanındaki kişi ile ne alaka profil fotosu?
Ben profil fotosunu hafiften Banu Alkan'a benzetiyorum.O da Afroditti gerçi belki akrabalığı vardır
Valla canım keşke o olsa da desek ne güzel hatun diye ama değil
Bıktık şu kk da olmayan hayatını olmuş gibi anlatıp olmadigi kadını benim diye gösteren hatunlardan

Onu bunu bırakın be hanımlar
Zaten kendisi hayal dünyasında yaşıyor
Aysenaz en azından envayi çeşit bu benim diye koyduğun fotolarında burnunu bir daha sakla bari deşifre olmayasin.
Iyi geceler forum ahalisi :)

Valla canım keşke o olsa da desek ne güzel hatun diye ama değil
Bıktık şu kk da olmayan hayatını olmuş gibi anlatıp olmadigi kadını benim diye gösteren hatunlardan

ghostbuster gibi olmussun hahahaha:)))

Canta tasiyicisinin adi sinan onemli bi detay tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…