O kiloda değil dememin sebebi daha önce başka bir arkadaşın da dediği gibi kilosu hakkında söylediği tutarsiz cevapları vardı
Tek kendi fotosu olsa neyse yanındaki kişi ile ne alaka profil fotosu?Gördüm çünkü :)
Unutmam çünkü baya bir adrenalin dolu idi kendileri
Esmer hali ile su saçını boyattigi kız aynı değil diye yemin bile ettim çünkü değil
Yalan söyle tamam ama falso verme bari
Dedigim gibi ben buradayım diyen bir kemerli burun ile profil fotosundaki kendim diye koyduğu kızı artık nasıl ozdeslestirmisse inandığını bize de inandiracak diye sandı zaar
Kendi zayıf mi bilemem de bizlerin hafızası zayıf değil
Aysenaz koyunun olmadigi yerde kendini Abdurrahman Celebi sanan keçi degil mi?Baktim baktim, ayip etmisim:))))
Bütün yorumları okudum acaip zeki kk hatunları var ama aysenazin tek cevabı zekiyim, senden güzelim , en guzel benim nokta,,
Ben kilosu 45 tir dedim zaten. Siz o kiloda degil dediniz.Bazi resimlerle kilosu uyusuyor. Profilindeki resim kendisi diye iddia etmedim. Koydugu resimler de yuzler kapatildigi halde uyusmuyor. Kaldi ki internette resim bulmak da zor degil. Hicbiri kendisi olmayabilir.
Ben resimlerin sahibi olsam kendisini sikayet ederdim.
Valla canım keşke o olsa da desek ne güzel hatun diye ama değilTek kendi fotosu olsa neyse yanındaki kişi ile ne alaka profil fotosu?
Ben profil fotosunu hafiften Banu Alkan'a benzetiyorum.O da Afroditti gerçibelki akrabalığı vardır
Onu bunu bırakın be hanımlar
Zaten kendisi hayal dünyasında yaşıyor
Aysenaz en azından envayi çeşit bu benim diye koyduğun fotolarında burnunu bir daha sakla bari deşifre olmayasin.
Iyi geceler forum ahalisi :)
Valla canım keşke o olsa da desek ne güzel hatun diye ama değil
Bıktık şu kk da olmayan hayatını olmuş gibi anlatıp olmadigi kadını benim diye gösteren hatunlardan
Hep bu ani bekledim :))ghostbuster gibi olmussun hahahaha:)))
Hep bu ani bekledim :))
Fbefjwjhfjwjfjs
Canta tasiyicisinin adi sinanyercekimli karanfil vallahi ne istiyorsunuz kizdan; sirf siz zeki degilsiniz, cirkinsiniz, ve de nazik degilsiniz diye neden bu kadar kiskaniyorsunuz. Yoksa sizin canta tasiyacak bir Sinan'iniz yok mu kendiliginden patlayan bir cipsiniz yok mu:)))
Eki Görüntüle 2007883
Bu ne renk Allah rizasi icin dusun dusun bulamadim
8.0 mi 8.1 mi 8.3 mu 9.0 mi ne bu?
Edit: Dalginlikla buraya acmisim konuyu tasir misiniz?
Mune
@Margarikotin
Guncelleme: boyattim uclarina 8.3 gecildi sonuc bu
Eki Görüntüle 2010687 Eki Görüntüle 2010688
Hep bu ani bekledim :))
Fbefjwjhfjwjfjs
Beni nicin davet etmiyorsunuz aaSeni aysenazin profil resmine bakmaya davet ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?