İnceldiğim yerden kopucam

Profilindeki resim ayni degil zaten oyle olsa yuzunu gizlerdi.
Ayrıca esmer hali ile koyduğu profil fotosu ile şimdiki profil fotosu ve saçını boyattigi profil fotolarinin birbiri ile ayni olmadığına dair Yemin Ederim !
Gördü bu gözler çünkü :)
Gormeyenler bile burun farkından çıkarır mevzuyu
Kendisi değil tabiki
Saçını boyattigi evet kendisi olabilir ama o burun farkı ile hayalini kurduğu kız olabilmesi için kırk fırın ekmek yemesi lazım

BDV de biraz takılanlar Müge Anlı gibi olmuş maşallah

Oyy kk nın en sevdiğim trollü

Günüm berbat geçsin, olmadık sıkıntı çekeyim hiç problem değil ayşenaz konusu görünce kendime geliyorum antidepresan gibisin yutmak istiyorum dkdkdd

Bir konun vardı geçen yıl bu zamanlar. Sayfalarca devam etmişti. Geyiğin dibine vurmuştuk hepimiz banlanmıştık ama değmişti kardeş, tişikkirlir

BDV de biraz takılanlar Müge Anlı gibi olmuş maşallah
Gördüm çünkü :)
Unutmam bu kizi baya bir adrenalin dolu idi kendileri
Esmer hali ile su saçını boyattigi kız aynı değil diye yemin bile ettim çünkü değil
Yalan söyle tamam ama falso verme bari
Dedigim gibi ben buradayım diyen bir kemerli burun ile profil fotosundaki kendim diye koyduğu kızı artık nasıl ozdeslestirmisse inandığını bize de inandiracak diye sandı zaar
Kendi zayıf mi bilemem de bizlerin hafızası zayıf değil

Son düzenleme:

Ben kilosu 45 tir dedim zaten. Siz o kiloda degil dediniz.Bazi resimlerle kilosu uyusuyor. Profilindeki resim kendisi diye iddia etmedim. Koydugu resimler de yuzler kapatildigi halde uyusmuyor. Kaldi ki internette resim bulmak da zor degil. Hicbiri kendisi olmayabilir.

Ben resimlerin sahibi olsam kendisini sikayet ederdim.

O kiloda değil dememin sebebi daha önce başka bir arkadaşın da dediği gibi kilosu hakkında söylediği tutarsiz cevapları vardı

Seni aysenazin profil resmine bakmaya davet ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…