- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Gösteri bitti.Benim sabah erken kalkmam lazim. Yardimci olmaya calisan herkese tesekkur ederim. Herkese iyi geceler.
@Mune konumu kapatir misin
Ayrıca esmer hali ile koyduğu profil fotosu ile şimdiki profil fotosu ve saçını boyattigi profil fotolarinin birbiri ile ayni olmadığına dair Yemin Ederim !Profilindeki resim ayni degil zaten oyle olsa yuzunu gizlerdi.
Gösteri bitti.
Kapatıyoruz diyiiiiii
BDV de biraz takılanlar Müge Anlı gibi olmuş maşallahAyrıca esmer hali ile koyduğu profil fotosu ile şimdiki profil fotosu ve saçını boyattigi profil fotolarinin birbiri ile ayni olmadığına dair Yemin Ederim !
Gördü bu gözler çünkü :)
Gormeyenler bile burun farkından çıkarır mevzuyu
Kendisi değil tabiki
Saçını boyattigi evet kendisi olabilir ama o burun farkı ile hayalini kurduğu kız olabilmesi için kırk fırın ekmek yemesi lazım
Gördüm çünkü :)BDV de biraz takılanlar Müge Anlı gibi olmuş maşallah
Ayrıca esmer hali ile koyduğu profil fotosu ile şimdiki profil fotosu ve saçını boyattigi profil fotolarinin birbiri ile ayni olmadığına dair Yemin Ederim !
Gördü bu gözler çünkü :)
Gormeyenler bile burun farkından çıkarır mevzuyu
Kendisi değil tabiki
Saçını boyattigi evet kendisi olabilir ama o burun farkı ile hayalini kurduğu kız olabilmesi için kırk fırın ekmek yemesi lazım
O kiloda değil dememin sebebi daha önce başka bir arkadaşın da dediği gibi kilosu hakkında söylediği tutarsiz cevapları vardıBen kilosu 45 tir dedim zaten. Siz o kiloda degil dediniz.Bazi resimlerle kilosu uyusuyor. Profilindeki resim kendisi diye iddia etmedim. Koydugu resimler de yuzler kapatildigi halde uyusmuyor. Kaldi ki internette resim bulmak da zor degil. Hicbiri kendisi olmayabilir.
Ben resimlerin sahibi olsam kendisini sikayet ederdim.
Seni aysenazin profil resmine bakmaya davet ediyorum.Aysenaz senin agir asagilik kompleksi gibi bir sorunun var, sanirim seni hic sevmediler. Ara ara bazi konularda denk geliyordum yazdiklarina, kendi konunda da belli ediyorsun ne oldugunu.
"Son sınıf tıp ögrencisiyim. Çalışkan ve saygılı biri oldugum için kendi dönem arkadaşlarımla ve asistan abi ve ablalarımla her zaman çok iyi ilişkilerim olmuştur."
"Moralim bir gün çok kötüydü ki böyle olaylar beni çok etkiler. Hassas bir yapım var stresle hiç baş edemem gözüm falan kararır"
Bu nedir allahaskina:)))) cok guzelim, cok basariliyim, ve cok zekiyim, televizyonlarda donen deterjan reklami gibi olmus bu yazdiklarin:)))
Aysenaz sen satoda buyumedin, Ingiliz kraliyet ailesi uyesi degilsin, gercege don guzelim:))))
Seni aysenazin profil resmine bakmaya davet ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?