Siz oyle olmayabilirsiniz belki ama kk'da guzel kadinlar da var inanin.Profil fotoğrafınızdaki kişinin siz olduğuna inanmıyorum. Acaba o kişi kendi fotoğrafıyla böyle yazılar yazıldığını görse ne yapardı?
Cipsi açamadık herif uyudu napcazzzAysenaz'i tebrik ediyorum.
Konusu TT oldu.
Şuan elinde çayı ve yanında cipsi ile yorumları okuyup cool cevaplar yazıyor.
Daha once yukledigi resimler vardi . Onlara bakilirsa dogru, kemikleri sayiliyor nerdeyse.
Siz oyle olmayabilirsiniz belki ama bu hayatta guzel kadinlar da var inanin.
Konu senin zayıf olman değil mıymıntı olman. Okumasaydın o zaman bu bölümü. Alenen kayırılıyorsun ben de olsam ben de sinir olurdum.
Yok degil:) daha önce ki konularda kilosu ile ilgili yalan söylediği ortaya çıktı.
Aysenazi takip etmiyorum daha once ne oldugunu bilmiyorum. Su konuda iki resmi var ikinci ve ucuncu, 45 kilodan fazla durmuyor.Eki Görüntüle 2007883
Bu ne renk Allah rizasi icin dusun dusun bulamadim
8.0 mi 8.1 mi 8.3 mu 9.0 mi ne bu?
Edit: Dalginlikla buraya acmisim konuyu tasir misiniz?
Mune
@Margarikotin
Guncelleme: boyattim uclarina 8.3 gecildi sonuc bu
Eki Görüntüle 2010687 Eki Görüntüle 2010688
yaaaaaa.... ayşenazi bırakın...
burdaki kadinlarin niye hepsi 45 kilo ve bu niye normal yaaaaaa :) :)
ayşe bir doktora olarak sağlıksız olduğunu biliyorsun demi canım?
sence birgün karnında bir çocuk tasiyabilecekmisin? veya su şişesi açamayan insan bir bebeği nasıl kaldıracak?
lütfen kendine gel.. 160 boya 45 kilo normal değil ve güzel göründüğünü sanmıyorum. kassız nine vücudu güzel değil.bir doktor olarak aciz olman seni sexy yapmıyor.
bu halini normal gormen seni hasta kılıyor.
Su koyduğu fotoda ben buradayım diye bağıran kemerli burun ile profilindeki burun aynı mı Allah aşkına :)Aysenazi takip etmiyorum daha once ne oldugunu bilmiyorum. Su konuda iki resmi var ikinci ve ucuncu, 45 kilodan fazla durmuyor.
Su koyduğu fotoda ben buradayım diye bağıran kemerli burun ile profilindeki burun aynı mı Allah aşkına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?