İnceldiğim yerden kopucam

yaaaaaa.... ayşenazi bırakın...
burdaki kadinlarin niye hepsi 45 kilo ve bu niye normal yaaaaaa :) :)

ayşe bir doktora olarak sağlıksız olduğunu biliyorsun demi canım?
sence birgün karnında bir çocuk tasiyabilecekmisin? veya su şişesi açamayan insan bir bebeği nasıl kaldıracak?

lütfen kendine gel.. 160 boya 45 kilo normal değil ve güzel göründüğünü sanmıyorum. kassız nine vücudu güzel değil.bir doktor olarak aciz olman seni sexy yapmıyor.

bu halini normal gormen seni hasta kılıyor.

Sen zayıfsın narinsin diye hiçkimse sana öncülük anlayış göstermek zorunda değil, o zaman onlarda bünyene göre iş seçseydin der. Bu ayrı konu ama bence o kadar narinsen bu da normal değil bir doktora görünmelisin canım, lütfen yanlış anlama.

1.65 boyum ve 25 yasıma kadar en fazla 43 kıloya cıkabıldım ama en enerjık ve guclu hıssettıgım zamanlarım 43 kıloluk hallerımdı kımsenın acamadıgı sıkısmıs kapaklar bana gelırdı ben acardım, nrmal bı ınsanın kaldırabılecegı agırlıgın fazlasını tek hamlede kaldırır tasırdım bence bı tedavı ol hasta olabılırsın su sısesını acamıycak kadar ellerını kullanamıyorsan ellerın tutmuyordur bı ortopedı grsun senı

Mesleyinizi gercekten severek yapsaniz her bölümde calismak istersiniz rahat bölüm zor bölüm diye ayirt etmezsiniz. Bünyenin zayif olmasiyla alakali bir durum deyilki bu. Tip okuyan sizsiniz bunu en iyi sizin bilmeniz lazim. Siz sadece kolayi rahati secip mesleyi bitirmek yolundasiniz. Pardon ama uzmanlik alaninizi secerkende ay ben yorulurum onu yapamam bunu yapamammi diceksiniz?
Siz bence doktor olmak isteyen baska insanlarin hakkini yemissiniz. Yazik olmus.

Aysenaz senin agir asagilik kompleksi gibi bir sorunun var, sanirim seni hic sevmediler. Ara ara bazi konularda denk geliyordum yazdiklarina, kendi konunda da belli ediyorsun ne oldugunu.

"Son sınıf tıp ögrencisiyim. Çalışkan ve saygılı biri oldugum için kendi dönem arkadaşlarımla ve asistan abi ve ablalarımla her zaman çok iyi ilişkilerim olmuştur."

"Moralim bir gün çok kötüydü ki böyle olaylar beni çok etkiler. Hassas bir yapım var stresle hiç baş edemem gözüm falan kararır"

Bu nedir allahaskina:)))) cok guzelim, cok basariliyim, ve cok zekiyim, televizyonlarda donen deterjan reklami gibi olmus bu yazdiklarin:)))
Aysenaz sen satoda buyumedin, Ingiliz kraliyet ailesi uyesi degilsin, gercege don guzelim:))))

Bu saatte canım cips cekti Küçük çocuklar bile cipsini kendi açıyor:) Zannetmiyorum gerçek olduğunu konunun .Ben senin yaşı küçük 14-15 yaşlarında bir kız olduğunu düşünüyorum ya da bir erkek Yani bu kadar boş bir insan zaten tıp okuyor olamaz.bu bir.
Madem doktorsun önce kendine bir çare bul ,çevren de hep doktor madem.Bu yaşına kadar nasıl sağlam yaşadın

Yok degil:) daha önce ki konularda kilosu ile ilgili yalan söylediği ortaya çıktı.
Aysenazi takip etmiyorum daha once ne oldugunu bilmiyorum. Su konuda iki resmi var ikinci ve ucuncu, 45 kilodan fazla durmuyor.

bunun bunyeyle alakası var ben 25 yasıma kadar 43 kıloydum hıc bı zaman 50 olmamıstım ama son uc yılda once 45 oldum sonra 50 oldum son altı aydır da 53 kılodayım ve 28 yasımdayım boyum 1.65 hayatımın en enerjık ve guclu hossettıgım zamanları 43 kıloda oldugum zamanlardı. her zaman cok yerdım sımdı de oyle ama anca kılo alıyorum. hayatımda hıc dıyet yapmadım yapmaya da nıyetım yok ama 10 kılo benı fazlasıyla hamtallastırdı. Bır ara dıyetısyene gıttım kılo almak ıcın cunku gelınlıgım benımle aynı kılodaydı ama alamadım gayet de saglıklıydım

Bahsettiğiniz kadar narin birinin hekimlik yapamayacağını biliyorum...
mezun olamayacağını da...
istediğiniz kadar zeki ve güzel olun, bunlar hekim olmanıza yetmez...
Merak ediyorum mesela cerrahi stajlarda ne yaptınız? Yada acil de hiç bulundunuz mu? Ortopedi stajınızı yaptınız mı?
Yahu cips paketini açacak gucu olmayan kanamalı hastaya nasıl tampon uygulasın en basiti?
Yada nasıl Doğum yaptırsın?
Şaka gibisiniz gerçekten...

Aysenazi takip etmiyorum daha once ne oldugunu bilmiyorum. Su konuda iki resmi var ikinci ve ucuncu, 45 kilodan fazla durmuyor.
Su koyduğu fotoda ben buradayım diye bağıran kemerli burun ile profilindeki burun aynı mı Allah aşkına :)

Benim sabah erken kalkmam lazim. Yardimci olmaya calisan herkese tesekkur ederim. Herkese iyi geceler.
Mune konumu kapatir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…