- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
1.60 boya 45 kilo çoook da zayıf degil ki?
Ben de bir zamanlar sizinle ayni kilodaydim, boyumuz da ayni.
Biraz fazla çıtkırıldımsınız anlaşılan.
Ben de olasam size bozuk atardım.
Nişanlınız sinandan başkasına naz yapmayın lütfen. O da dereyi geçene kadar çeker zaten...
Pardon canim ben hemsire degilimBiraz komik gibi geldi bana serum bağlamak gerekirse ne olacak o zaman
Tatlım sen nasıl neşter tutacaksın? Ellerin de titriyor mu?
Fiziksel durumunuz size pozitif ayrımcılık yapılmasını sağlamamalı, siz de bunu talep etmemelisiniz.
Doktorluk sizin yapabileceğiniz bir meslek değilse bulaşmayacaksınız. İnsanlar canlarını emanet edecek size. Ameliyatın ortasında yorulunca ne yapacaksınız?
10 dk dinleneyim devam ederim mi diyeceksiniz?
Arkadaşlarınız haklı, aynı mesleği yapacaksanız eşit koşullarda yetiştirilmeniz gerekiyor.
Cerrahi bir bolum dusunmuyorum ameliyata girmeyecegimDünya sizin etrafınızda dönmüyor.
Diğerlerinin de sizin gibi hiç bir şey tutamayacak halleri oluyordur eminim.
Ortada bir haksızlık var.
Ben olsam ben de tepki gösteririm.
Bu ne simariklik?
Doktorluk özveri ister.
Ameliyatlara da nişanlın Sinan girsin bari.
Pardon canim ben hemsire degilim
Ayrıca bu anlattıkların öyle narinlik olarak sevimlilestirilecek şeyler değil. Bildiğin kasların zayıf. Bir doktor adayı olarak senin daha iyi bilmen gerekirdi. İnsan vücudundaki kasların bu kadar işlevsiz olması sağlıklı bir şey değil. Ne demek cips paketini acamamak ya?
Sen özel üniversite hatta kıbrısta bir özel üniversitede mi okuyorsun bu fakülteyi? Tam o tip var sende.
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş. Ben birine "cipsi bile açamıyorum" desem acilen doktora git der. Hanım kızımızın kendine faydası Yok , hastası olsam evde sonumu beklerimYüzde 100 haksızsın aysecik hiç burda polemiğe girme milletle,hatta olmayacaksa başka bölüme kay cips acamamak falan ne demek yok artık yani
ayşenaz hem güzelsin hem zarif hem başarılısın maşallah diyelim de sinan'a çantanı taşıtma çantan sana yük oluyorsa yanına alma
iş hayatı bu; arkadaşlarının tepkileri gayet yerinde.. ben 1.70e 'e 48 kiloyum hepimiz koşturuyoruz. zayıfız diye kenara çekilmiyoruz.
onlar bir hata yapmıyorlar o yüzden gösteremezsin.
sen bünyeni kuvvetlendirmek zorundasın eğer bu mesleği tercih ettiysen öyle olmak zorunda...
Ben esek gibi calisirken baska biri ayy bana bisey oluyo dedigi icin daha hafif bir ise aktarilirsa bende bozulurum. Haksizlik oldugunu düşünürüm. Atolyedeki isciden, masa basi personele kadar hayatimda sizinki gibi bir talep gormedim.
Cerrahi bir bolum dusunmuyorum ameliyata girmeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?