İnceldiğim yerden kopucam

O zaman kendini mesleğin için elverişli hale getir

Bünyeni güçlendir , mutlaka spor yap

Haftada 2 gün jogging yapsan bile yeter

Yaklaşımın çok saçma aynı işyerinde olsak benim canım yok mu diye isyan ederdim, yöneticiye de kayrıldığın için resmi şikayette bulunurdum

Doktorluk kolay meslek değil açlığı da uykusuzluğu da var ya kabul edersin ya da başka meslek ararsın.

Ayşenaz = sabah 8 dersine fönlü makyajlı gelen tikky kız

Ayrıca bu anlattıkların öyle narinlik olarak sevimlilestirilecek şeyler değil. Bildiğin kasların zayıf. Bir doktor adayı olarak senin daha iyi bilmen gerekirdi. İnsan vücudundaki kasların bu kadar işlevsiz olması sağlıklı bir şey değil. Ne demek cips paketini acamamak ya?

Tatlım sen nasıl neşter tutacaksın? Ellerin de titriyor mu?

Cerrahi bir bolum dusunmuyorum ameliyata girmeyecegim

++++
Mesleği geçtim konu sahibesinin kasları çok zayıf
Acilen spora yönelmeli

Yüzde 100 haksızsın aysecik hiç burda polemiğe girme milletle,hatta olmayacaksa başka bölüme kay cips acamamak falan ne demek yok artık yani
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş. Ben birine "cipsi bile açamıyorum" desem acilen doktora git der. Hanım kızımızın kendine faydası Yok , hastası olsam evde sonumu beklerim( Allah mecbur etmesin aman büyük laf etmiyim )

Ben esek gibi calisirken baska biri ayy bana bisey oluyo dedigi icin daha hafif bir ise aktarilirsa bende bozulurum. Haksizlik oldugunu düşünürüm. Atolyedeki isciden, masa basi personele kadar hayatimda sizinki gibi bir talep gormedim.

Isimi yapmaktan kacmiyorum. O gun moralim bozuk oldugu icin rica ettim. Sonra da duzen oyle oturdu. Kimseye haksizlik yapmak istemem.

Cerrahi bir bolum dusunmuyorum ameliyata girmeyecegim

Ne fark eder?
Ultrason cihazını tutarken bileğiniz ağrıyacak
Hastayı dinlerken başınız ağrıyacak ki belki bir gün içinde yüze yakın hasta bakacaksınız
Belki radyoloji olacak bölümünüz radyasyon alacaksınız
Her bölümün kendince bedeni zorlukları var.
Ben canımı emanet edeceksem sağlam bir doktora emanet etmek isterim.
Vücudunuzu ve zihninizi kuvvetlendirmezseniz çok vebal alacakmışsınız gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…