- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
+1Şaka mı bu yakomikmis.
Neyse ciddiye alarak diyorum o zaman neden tip sectin? Masabasi bir is okusaydin. Tipin ne kadar zor bi bölüm ve meslek oldugunu herkes bilir. Arkadaslarin cok hakli senin ki canda onlarin ki patlican mi ?
Sorunun psikolojik olabilir mi. Cips paketini cocuklar da aciyor. Oyle guce gerek yok. Kendi kendine acilmali diye mi dusunuyorsun acaba.
Zekama uygun bolum buydu.Şaka mı bu yakomikmis.
Neyse ciddiye alarak diyorum o zaman neden tip sectin? Masabasi bir is okusaydin. Tipin ne kadar zor bi bölüm ve meslek oldugunu herkes bilir. Arkadaslarin cok hakli senin ki canda onlarin ki patlican mi ?
Pardon canim ben hemsire degilim
cok sukur derin bi nefes aldim. aman diyim.Cerrahi bir bolum dusunmuyorum ameliyata girmeyecegim
Kolay olmadi ama fikirlerinizi almak istedim sonucta aklin yolu birKK ye nasil girebiliyorsun diye sorasim var. Malum yazmak gerekiyor.
Herkes hakettigini yasarÇok yanlış meslek secmissin kendine ,ayrıca asistanlardaki anlayışa şaşırdım genelde onların canını okuyan üstlerinden sebep onlarda internlerin canlarını okurlardi yani eğitim hastanesi stajinda fark ettiğim bu şekilde
Haşaaaaa piremses hazretleri siz bir doktorsunuz hemşire kadınlar zavallı ameleler!?!
Valla üzülüyorum hemşirelere her gün 7653246 hastayla ilgilenmenin yanında böyle burnu havada tiplerle hayatboyu çalışmak zorundalar
Ne saçma yorum buHastalara da sinanla beraber bakarsınız ayşenaz
Doktorlar yeri geliyor nefes alamıyor sen anlayış bekliyorsun.
Cok madurum diyorum daha ne diyimOnlara da bu şekilde kendinizi ifade etseniz,belki durumu kulanıyorsunuz sanıyorlardır...
Cok madurum diyorum daha ne diyimOnlara da bu şekilde kendinizi ifade etseniz,belki durumu kulanıyorsunuz sanıyorlardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?