İnceldiğim yerden kopucam

Ayyy ben de bir doktor olarak intornken bu donemlerden geçtim. Hep ustleriyle iyi anlasanlar yatardi bizim gibi sesini cikaramayanlar da köpek gibi calisirdi. Ben de boyleleriyle asla iliski kurmazdım. Hatta 1 keresinde yakin sayabileceğim bir arkadasim yakisikli asistan abisi icin beni satip sabaha kadar da benim 3te 1 im kadar calismisti, ne kadar karaktersiz oldugunu yüzüne carpip bir daha da konusmamistim. Pisman degilim. Boyleleri yüzünden isten kacmayan ve narin olmayan insanlar somuruluyor. Sana da tavsiyem aysenazcim, bu ozelligini bir an once yok et. Bu meslekte herkes cok yoruluyor ve yipraniyor. Sen bunu intornken yapıyorsun ya ilerde meslekte de yapacaksın ve insanlar bu sefer ogrencilikte oldugu kadar anlayisli olmayacaklar. Sana bir asistan ablan olarak bu huyunu duzeltmeni tavsiye ediyorum.

Şaka mı bu ya komikmis.
Neyse ciddiye alarak diyorum o zaman neden tip sectin? Masabasi bir is okusaydin. Tipin ne kadar zor bi bölüm ve meslek oldugunu herkes bilir. Arkadaslarin cok hakli senin ki canda onlarin ki patlican mi ?
Zekama uygun bolum buydu.

Evlenmeden önce aynen 45 kiloydum 1.60ım zaten. (Şuan 55im malesef son iki yıldır)
strese yada hastalığa dayanıklı biri değilim ama asla sizin kadar narin olmadım tek öğünle 3 saatlik uykuyla yoğun tempolu ders çalışma hayatım vardı mesela.
Hele de dr.luk diyosunuz yol yakınken başka bi meslek seçin eğer gerçekseniz tabi

Pardon canim ben hemsire degilim

Sümme haşaaaaa piremses hazretleri siz bir doktorsunuz hemşire kadınlar zavallı ameleler!?!

Birlikte çalıştığın insanlara biraz saygın olsun yahu

Valla üzülüyorum hemşirelere her gün 7653246 hastayla ilgilenmenin yanında böyle burnu havada tiplerle hayatboyu çalışmak zorundalar

Herkes hakettigini yasar

Ay yok kiz hemsireler böylelerine agizlarinin payini iyi verirler

Hastalara da sinanla beraber bakarsınız ayşenaz

Doktorlar yeri geliyor nefes alamıyor sen anlayış bekliyorsun.
Ne saçma yorum bu

Mezun bile değil, sen de doktorların çalışma temposunu biliyorsun galiba,

Bu kadın o daha içine girmeden görmüş
Belki de sosyal farkındalık yaratmak istiyor.

Asistanların peşinde sizi uzmana götürene kadar koşarsınız, buluştuğunuzda asistanı hocasına şikayet edip, onay kaşe, tahlil bilmem için beğenmediğiniz Yen'i yetmenin peşinde koşarsınız.

Gerçek hayatta hastane asansörüne bile hocam diyecek tipler, burda doktor diploması alacak kızı olmayacak yerden eleştiriyor.

aslında gerçek hayatta banka destikini bankaya yalakalık olsun diye silenleri gördüm, her meslek grubu hem ulaşılmaz, hem yerilir

Konu sahibi, bırak motive olsunlar, sonraki görüşmelerinde benim senin meslektaşını aşşalamışlığım var diye anımsayıp mutlu olurlar

Arkadaşlarınıza haksızlık yapılmış. İtiraz etmekte haklılar. Durumunuzun hassaslıkla narinlikle bir ilgisi yok. İşiniz zaten bu tür şeyleri kaldırmaz. Talihsiz bir meslek seçimi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…