hataları yok ki gösteresiniz
Haklisiniz.Gunesin etrafinda donuyodu galibabu kadar narinseniz kendinizi bir fanusa koyup saklayın
kimse sizin yüzünüzden adaletsiz bir dağıtımla çalışmak zorunda değil
dünya sizin etrafınızda dönmüyor
Sevgilisi Sinan yazıyor olabilirKK ye nasil girebiliyorsun diye sorasim var. Malum yazmak gerekiyor.
hataları yok ki gösteresiniz
Haklisiniz.Gunesin etrafinda donuyodu galibabu kadar narinseniz kendinizi bir fanusa koyup saklayın
kimse sizin yüzünüzden adaletsiz bir dağıtımla çalışmak zorunda değil
dünya sizin etrafınızda dönmüyor
Kolay olmadi ama fikirlerinizi almak istedim sonucta aklin yolu bir
Zaten son seneniz değil mi? Ordamı devam edeceksiniz?Gerçi şimdiye kadar bu tempoya alışmış olmanız gerekirdiCok madurum diyorum daha ne diyim
Hanimefendi masallah siz guclu kuvvetli birisinz anlasilan. Ama ben degilim45 kilo olmakla bi su kapagi acamamak ne alaka ya? Ben 47 kiloyum hatta bir donem daha zayiftim o zaman bile kapak acamaz, canta tasiyamaz durumda degildim. Git bi tedavi ol. 45 kilosun diye is hayatinda hep seni mi kayircaklar
Benim ne sucum varArkadaşların haklı. Bünyenin zayıf olması onların suçu değil. Haksızlığa uğramışlar. Ayrıca çantanı bile başkasına taşıtmak... kelimeler kifayetsiz
Hastalara da sinanla beraber bakarsınız ayşenaz
Doktorlar yeri geliyor nefes alamıyor sen anlayış bekliyorsun.
Arkadaşlarının ne suçu var?Benim ne sucum var
Ben cok zayifimOldu prenses başka? Diğerlerinden ne ayrıcalığın var? Kimse istemez ağır çalışmayı. Madem bu kadar çıt kırıldımsın yanlış meslek secmissin. Kuvvet gerektiren müdahaleleri nasıl yapacaksın? Alış bence, vücudunu kuvvetlendirici egzersizler yap. Ayrıca arkadaşların haklı.
Nerden biliyorsunuz acaba? Hanimefendi burasi gercek hayat dizilerdeki levent ve elayi izlemekle bilinmiyorTıp nedir, nasıl okunur, doktorlar nasıl yaşar emin olun iyi bilirim ve gördüğüm kadarıyla kimse güle oynaya gitmiyor o nöbetlere, herkes uykusuz, herkes elinde olsa en sakin yerde kalmayı yeğliyor... Sizin bünye düşüklüğünüzü bir başkası tolere etmek için seçmedi o mesleği, onlar da ana baba evladı, onlarında "nişanlı"ları var ve kıyamıyor diye ben size bunu uzatırım. Üzgünüm eğer bu ruh hali ve beden halindeyseniz yanlış mesleği seçmişsiniz umarım bir yol bulursunuz diyeyim yine de...
Şunu da eklemedem geçemeyeceğim.
Geçen yıl babam rahatsızlandı ve acile gittik. Tipik acil müdahale serum takıldı ağrı kesici muhtemelen.
Haliyle damar yolu açıldı. Serum bitti oradaki doktora serum bitti diye bilgi verdim. Hemşire bulun çıkarsın iğneyi dedi. Bir saat boyunca boşta hemşire bulamadım. Hiçbir doktor da serumun iğnesini çıkarmaya yanaşmadı "hemşirenin işiymiş"
Yaşlı bir adam, damar yapısı ince ve kan pıhtılaşmaması sıkıntısı yaşayan 72 yaşında bir adam bir kaç doktorun egosu yüzünden açık damar yoluyla bekledi. Kolu morardı bir kaç gün hareket ettiremedi.
Hiç anlamam bu tavrı üstelik komik de bulurum "hemşirenin işi o"
Hey gidi hipokrat yeminin havada
Ayy şaka gibisin vallaBen cok zayifim
O zaman otur evinde boşver
Nerden biliyorsunuz acaba? Hanimefendi burasi gercek hayat dizilerdeki levent ve elayi izlemekle bilinmiyor
Bu iliskide dere de benim çay da benim. Herkesten geçer benden geçemez sinanim1.60 boya 45 kilo çoook da zayıf degil ki?
Ben de bir zamanlar sizinle ayni kilodaydim, boyumuz da ayni.
Biraz fazla çıtkırıldımsınız anlaşılan.
Ben de olasam size bozuk atardım.
Nişanlınız sinandan başkasına naz yapmayın lütfen. O da dereyi geçene kadar çeker zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?