İnceldiğim yerden kopucam

Kolay olmadi ama fikirlerinizi almak istedim sonucta aklin yolu bir

Ben Ingiltere'de tip bolumune kabul edildim ama gitmedim. Limitlerim vardi cunku. Kan gormeye dayanamak gibi. Sen de limitlerini bil ve ona gore bir meslek sec. Son sinifa kadar gelmis bir kizin boyle bir konu acmasi fazlasiyla rahatsiz edici.

Umarim bu yanlistan bir an once donersin. Fiziksel gucunden bahsetmiyorum, tavrin butun cipsler onumde acilmali modunda oldugu surece doktorluk mesleginde bir arpa boyu yol alamazsin. Kadinlar kulubunde acilan doktorlardan sikayet edilen topiklerden birinde basrolde sen oynarsin.

45 kilo olmakla bi su kapagi acamamak ne alaka ya? Ben 47 kiloyum hatta bir donem daha zayiftim o zaman bile kapak acamaz, canta tasiyamaz durumda degildim. Git bi tedavi ol. 45 kilosun diye is hayatinda hep seni mi kayircaklar
Hanimefendi masallah siz guclu kuvvetli birisinz anlasilan. Ama ben degilim

Bir dakika yaaa.

Nasıl cips paketi açamam nasıl şu şişesinin kapağını açamam?

Canım sen kalp masajı nasıl yapacaksın?

Sen hastayı nasıl muayene edeceksin?

Şimdi reçete de yazamazsın diyeceğim ama artık ona da bakmiyorsunuz

Arkadaşlarının yerinde olsam sürekli olmasına bende sinir olurdum hep brn yoğun poliklinikte sen az yoğun da olmazdi yani dr lugunda katlanilacak bir tarafı olmalı sen dayanıklı olmaya bak yoksa daha çoook tepki alırsın.

Şunu da eklemedem geçemeyeceğim.
Geçen yıl babam rahatsızlandı ve acile gittik. Tipik acil müdahale serum takıldı ağrı kesici muhtemelen.
Haliyle damar yolu açıldı. Serum bitti oradaki doktora serum bitti diye bilgi verdim. Hemşire bulun çıkarsın iğneyi dedi. Bir saat boyunca boşta hemşire bulamadım. Hiçbir doktor da serumun iğnesini çıkarmaya yanaşmadı "hemşirenin işiymiş"
Yaşlı bir adam, damar yapısı ince ve kan pıhtılaşmaması sıkıntısı yaşayan 72 yaşında bir adam bir kaç doktorun egosu yüzünden açık damar yoluyla bekledi. Kolu morardı bir kaç gün hareket ettiremedi.
Hiç anlamam bu tavrı üstelik komik de bulurum "hemşirenin işi o"
Hey gidi hipokrat yeminin havada kalıyor.

Ben cok zayifim

Nerden biliyorsunuz acaba? Hanimefendi burasi gercek hayat dizilerdeki levent ve elayi izlemekle bilinmiyor

Bu iliskide dere de benim çay da benim. Herkesten geçer benden geçemez sinanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…