- Emoji Skoru
- 442
- Puanlar
- 73
haftalık yapıyom canım:) geçtiğimiz cuma yazdıydım. Bu hafta perşembe yazcam kürümün ilk turu bitiyor.Sende arada kilo bildirimi yap kız :) +ları görürsen kızalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftalık yapıyom canım:) geçtiğimiz cuma yazdıydım. Bu hafta perşembe yazcam kürümün ilk turu bitiyor.Sende arada kilo bildirimi yap kız :) +ları görürsen kızalım![]()
Merakla bekliyorum sonucu. Bende bu hafta bişeye başladım. Sonuç alırsam paylaşacam :)haftalık yapıyom canım:) geçtiğimiz cuma yazdıydım. Bu hafta perşembe yazcam kürümün ilk turu bitiyor.
Hadi bakam canım inş. alırsın.Merakla bekliyorum sonucu. Bende bu hafta bişeye başladım. Sonuç alırsam paylaşacam :)
canım ben diyet yapmıyorum en başından beri, lahana kürüne başladım geçtiğimiz hafta ama diyet şeklinde değil sadece aç karnına içiliyor. 1 kilo kadar verdim daha çok yolum var@yaslikiz ne yaptin kac kilo verdin. Shock diyetleri mi uyguluyorsun yine.
canım ben diyet yapmıyorum en başından beri, lahana kürüne başladım geçtiğimiz hafta ama diyet şeklinde değil sadece aç karnına içiliyor. 1 kilo kadar verdim daha çok yolum varAkşam geç saatte yemiyorum birde yapabildiğim kadar yürüyüşle destekliyorum. Sen naptın nasıl gidiyor?
Aynen canım. İyi bakalım sana da başarılar :)Bir kilo bir kilodur. Devam edersen yaza incecik olacaksin.Kis zaten cok muhim degil.
Ben carsamba gunu tekrar basliyorum.![]()