Doğuma Hazırlık İnci ismi size ne çağrıştırıyor?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
inci deyince hep böle narin kırılgan bayanlar gelir insanın aklına pek öle olmuo benim adım incisel sonundaki sel den dolayımıdır bilmem bana hep görüntün inci gibi nazik ama kendin hiç öle olmadın cok yaramazdın der hep annem ama ben sewiyorum adıyla yasasın canım kızın

bende cok severım bu ısmı cok zarıf bır ısım tek kelımeyle hatta ıncı dıye bır arkadasım var. oda oyle cok zarıf asıl bır bayan

Inci isimli birini tanimiyorum, ama bana nazik ve kibar kizlari çagristiriyor nedense.
Sadece Inci olsun bence, Inci Ela'yi begenmedim.

inci denince kibar zerafet ışıl ışıl yani hayata herzaman pozitif bakan bi insan geliyor aklıma çok hoş bi isim inşallah kızın inci gibi ışıl ışıl olur allah bağışlasınopuyorumnanaktan

hepinize çok teşekkürler arkadaşlar iyi dileklerinizden ve yorumlarınızdan dolayı.anladığım kadarıyla ortak sonuç ınci ismi zerafeti ve kırılganlığı anımsatıyor insana.kırılganlığı anımsatması iyi değil gerçi ama yinede güzel :)herkes şsmiyle uzun ve mutlu yaşasın...

bu başlığı bılduğum iyi oldu.aynı soru sorulmuş...:)
4 yıl önce de konuşulmuş.......

ben de bu ismi düşünüyorum ama hala emin değilim..

Back
X