- Emoji Skoru
- 66
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi Meryemhusna
Merhaba kızlar en son 23 Aralık‘ta regl oldum 18 Ocak’ta regl olmam gerekiyordu olmadım gecikmenin ikinci günü yani 20 Ocak’ta kan testi verdim 2.3 çıktı normalde hep 0.100 çıkardı önceki testlerimi ve en son çıkan testimi atıyorum size vede üstünden beş gün geçip adet olmayınca 25’inde tekrar doktora gittim kan testi yapmadı beş gün önceki kan testinde bebek yok zaten dedi ve ilaç verdi kullanmam için bu arada 23 Aralık ve 18 Ocak tarihine kadar da zeytinyagi incir kürünü uyguladım doktor 2.3 de bebek yok dedi duphaston verdi bitince adet olmazsan gel tekrar bakalım dedi. Yaşım 43 acaba incir kist mi yaptı bebek mi var yada prolaktinimi yükseltti adet olmadım Prolaktin yükselse de kist olsa da 2.3 çıkar mıydı test hala bilmiyorum ilacın bitmesine de beş gün var kan testi yapmaması da kötü oldu 12. günündeyim böyle bir durum yaşayıp hamile olan var mı 2.3 benim için yüksek bir değer önceki ve sonraki testlerime de bir bakar mısınız önceden hep sıfırlı çıkardı 0.100 ve 0.150 hep böyle çıkardı adet gecikmesinin ikinci 2.3 çıkınca umutlanmadım değil bu arada adet gecikmesinin beşinci günü erken gebelik testi yaptım o da negatif bir fikriniz var mı aşağıya da ekliyorum daha önceleri gebelik testlerimde çıkan değerleri hep 0.100 ile başlarken adet gecikmesinin ikinci günü çıkan değer 2.3 böyle olup hamile olan var mı bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim