incir kürü ile hamile kalan pkolular vr mı?ne kdr zamn gebe kalamamştnz,kürün kaçıncı ayında kaldnz?

prolaktin tahlili yaptrdı mı doktr?göğüslerde bir şey hissetmedn yani?

tahlil almadı bu sefer , ama ben klomene ek olarak kür yaptığımı söyledim , önümüzdeki ay bakarız ;)
yok canım gögüslerde şişkinlik oldu ama geçti ,sanırım klomenden oldu , çünkü ilaç bitince tekrar eski formuna döndü :)

tahlil almadı bu sefer , ama ben klomene ek olarak kür yaptığımı söyledim , önümüzdeki ay bakarız :KK66:
yok canım gögüslerde şişkinlik oldu ama geçti ,sanırım klomenden oldu , çünkü ilaç bitince tekrar eski formuna döndü :)
evt klomen de yapyo göğüs ağrsı şişknlk vs. ama incir de prolaktn yükseklği yaprsa göğste de olr dye düşündm:)ben de bi klomnle brlkte kullancm adet oldğmda.ama tabi adet olmam içn söktürücü kullanmm gerk yne.biz pkolulara adet olmak bile lüks:(

evt klomen de yapyo göğüs ağrsı şişknlk vs. ama incir de prolaktn yükseklği yaprsa göğste de olr dye düşündm:)ben de bi klomnle brlkte kullancm adet oldğmda.ama tabi adet olmam içn söktürücü kullanmm gerk yne.biz pkolulara adet olmak bile lüks:KK43:

evet canım durum bendede aynı , 30 yaşımdayım 15 yıldır ilaç içmekten gına geldi ,ama içmessen adet madet hak getire :P :P
Rabbim yardımcımız olsunn ;) :)

evet canım durum bendede aynı , 30 yaşımdayım 15 yıldır ilaç içmekten gına geldi ,ama içmessen adet madet hak getire :p :p
Rabbim yardımcımız olsunn :KK66: :)
ben de 28 yaş.3 yıllık evlym .bir ay sonra 4.yıla grcm.3yıldır denmdğm şey kalmdı:KK61:ergenliğmden beri ilaçla adet olyrm:(bakalım inş biz de anne olrz:(

ben de 28 yaş.3 yıllık evlym .bir ay sonra 4.yıla grcm.3yıldır denmdğm şey kalmdı:KK61:ergenliğmden beri ilaçla adet olyrm:KK43:bakalım inş biz de anne olrz:KK43:

inşAllah canım inşAllahhh :) :)

bende 3 yıl 3 aylık evliyim ,1 yıldır bebiş istiyoruz , ama daha bi kaç aydır herşeyi ince ince takip ediyoruz ,hakkımızda hayırlısı canımm ...

inşAllah canım inşAllahhh :) :)

bende 3 yıl 3 aylık evliyim ,1 yıldır bebiş istiyoruz , ama daha bi kaç aydır herşeyi ince ince takip ediyoruz ,hakkımızda hayırlısı canımm ...
ya ben doğudayım.şark tayinndyz....o yüzden pek imkanım yok dr konusunda çok kısıtlı bulndğmz il.senn imkan varsa direk tüp bebek merkezinde tedavi gör derm.orda infertelite uzmanları seni önce normal tedavi sonra aşılama en son tüp bebk aşamasına tabi ttyrlr.... en azından hızlı ilerlr net kesin sonuç alrsn. bizim gttğmz sıradan kadın doğumculr bize bi klomen verp gndryrlar.....ben daha doğuda 3 yıl kalmk zorundaym:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:elim kolum bağlı bi durumdym:KK61::KK61:

ya ben doğudayım.şark tayinndyz....o yüzden pek imkanım yok dr konusunda çok kısıtlı bulndğmz il.senn imkan varsa direk tüp bebek merkezinde tedavi gör derm.orda infertelite uzmanları seni önce normal tedavi sonra aşılama en son tüp bebk aşamasına tabi ttyrlr.... en azından hızlı ilerlr net kesin sonuç alrsn. bizim gttğmz sıradan kadın doğumculr bize bi klomen verp gndryrlar.....ben daha doğuda 3 yıl kalmk zorundaym:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:elim kolum bağlı bi durumdym:KK61::KK61:
doğuda neredesin canım ? öğretmenmisin ? bizde çok batıda sayılmayız , Maraşın bi ilçesindeyiz ;)
canım tüp bebek için erken olduğunu düşünüyorum ,daha 1 kere oldu çatlatma işlemi , o yüzden ben düşünmüyorum şimdilik ...
doğuda yakın illerde var iyi tüp bebek merkezleri , imkanın varsa dene canım .

merhabalar bu incir kürüne ne zaman başlamak gerekiyor. Adet dönemindeyken mi başlanıyor.?

Bende de pos var bu ay ilk defa incir yaptım çok ağrım oldu 17. Günde korktum bıraktım. Inşallah kist olmaz :(

Bende de pos var bu ay ilk defa incir yaptım çok ağrım oldu 17. Günde korktum bıraktım. Inşallah kist olmaz :KK43:
aaa nye braktnz ki?e doktor kontrolündysenz bi kist veya vs olumsuz bir şey olsa doktr söylrdi zaten..

inşAllah canımmmm :D :D
yiyincede etki ediyor sanırım , bi doktora gitseydin keşke :KK66:

ya okulumdan izin almaya çekindim aslında gitmem gerekirdi. önümüzdeki ay yemeye devam edip gidicem bakalım ne alemdeyim. sen de sonuçlarını yaz bize,merak ettirme :)

evet canım durum bendede aynı , 30 yaşımdayım 15 yıldır ilaç içmekten gına geldi ,ama içmessen adet madet hak getire :p :p
Rabbim yardımcımız olsunn :KK66: :)

ben de 28 yaş.3 yıllık evlym .bir ay sonra 4.yıla grcm.3yıldır denmdğm şey kalmdı:KK61:ergenliğmden beri ilaçla adet olyrm:KK43:bakalım inş biz de anne olrz:KK43:

kızlar peki merak ettim kilo durumunuz nasıl? göbek çevresi kalın mı özellikle? hani pkoda kilo çok önemli diyolar ya.ben mesela 40 bedenden 36 ya düştüm. ilaçsız adet olabiliyorum bir kaç aydır fakat yumurtlama ve gebelik yok. gebelik için tedavye başlıycam bir ay sonra. ben şu an hayıt ekstraktı içiyorum ve incir yiyorum.

kızlar peki merak ettim kilo durumunuz nasıl? göbek çevresi kalın mı özellikle? hani pkoda kilo çok önemli diyolar ya.ben mesela 40 bedenden 36 ya düştüm. ilaçsız adet olabiliyorum bir kaç aydır fakat yumurtlama ve gebelik yok. gebelik için tedavye başlıycam bir ay sonra. ben şu an hayıt ekstraktı içiyorum ve incir yiyorum.
Canım ben boy 1 70 kilo 60-62 arası değişyo...hayıt nesi kullanyrsn anlamdm?

aaa nye braktnz ki?e doktor kontrolündysenz bi kist veya vs olumsuz bir şey olsa doktr söylrdi zaten..
Birkaç yerde okumuştum yumurta çatlamazsa kist oluyormuş zaten pcos musait böyle şeylere..en son nisan da bebise karar verdiğimiz de gittik doktora hiçbir sorun yok olur dedi 1 yıl takip edelim dedi.

Birkaç yerde okumuştum yumurta çatlamazsa kist oluyormuş zaten pcos musait böyle şeylere..en son nisan da bebise karar verdiğimiz de gittik doktora hiçbir sorun yok olur dedi 1 yıl takip edelim dedi.
ya benm kafamı karştrdnz siz şmdi pkolu musunz yoksa değl misnz:KK64::KK64::KK64:

Pcos var bende yıllardır zaten.sen incir uyguladım mi ? Benimde kafam cok karışık :S
e canım pcon varsa adetlern nasıl??? doktor nye tedavi uygulmyr ki?ben incire 28 ekimde başldm.bi kaç ay devam edecem bakalım...

e canım pcon varsa adetlern nasıl??? doktor nye tedavi uygulmyr ki?ben incire 28 ekimde başldm.bi kaç ay devam edecem bakalım...
Ben soğan kürünu 3 ay yaptım. Adeti çok düzenledi kilom yok killanma yok değerlerde güzel çıkınca doktor tam olarak pcos tan söz edemem doğal yollarla olur 1 yıl bekleyelim dedi. Bende dayanamadım bu ay incir yaptım 17 gün ama tedirgin oldum işte bıraktım. Kasigimda ağrı çok kasımda tekrar gideceğim artık doktora bakalım iç dünyam nasıl

Ben soğan kürünu 3 ay yaptım. Adeti çok düzenledi kilom yok killanma yok değerlerde güzel çıkınca doktor tam olarak pcos tan söz edemem doğal yollarla olur 1 yıl bekleyelim dedi. Bende dayanamadım bu ay incir yaptım 17 gün ama tedirgin oldum işte bıraktım. Kasigimda ağrı çok kasımda tekrar gideceğim artık doktora bakalım iç dünyam nasıl
ne güzel,pkon hafif derecede sanrm...her ay yumurtlyor musn peki???

Back
X