incir kürü ile hamile kalan pkolular vr mı?ne kdr zamn gebe kalamamştnz,kürün kaçıncı ayında kaldnz?

Ben soğan kürünu 3 ay yaptım. Adeti çok düzenledi kilom yok killanma yok değerlerde güzel çıkınca doktor tam olarak pcos tan söz edemem doğal yollarla olur 1 yıl bekleyelim dedi. Bende dayanamadım bu ay incir yaptım 17 gün ama tedirgin oldum işte bıraktım. Kasigimda ağrı çok kasımda tekrar gideceğim artık doktora bakalım iç dünyam nasıl
ilaçsız adet de oluyrsun e daha ne:KK76:incir içtğnde göğüslernde herhangi bir ağrı sızı vs oldu mu???

ne güzel,pkon hafif derecede sanrm...her ay yumurtlyor musn peki???
Soğan sayesinde oldu. Önce soğanı denemelisiniz bence. Ya ben hiç yumurta takibi ilaç vs yaptırmayı ki ama genelde adet oluyorum Civan percemifalan içiyorum 1 hafta geç olsada geliyor adetm. Sende durumlar nasil

Inanilmaz oldu salı bıraktım inciri hala sis ve ağrılı :KK43:
hmmmmm:KK17:prolaktin yüksekliği yaptğnda göğüs ağrsı şiş hassasyt vs olur.iyi yapmşsn bırakmlkla....
ya canım ben soğan suyu çok içtm ama adet olmdm yne.ben ilaçsz adet olamyrm.kür falan kaullanmdn kaç günde bir adet olyrsn???ateş ölçer alsna yumurtlayp yumurtlamdğnı öğrenrsn...ya da ovulasyon testi...ben pkolu oldğm için ovulasyon testi bana baya masrafa patlar e çünkü her gün her gün ovu testi ve ben yumurtlamyr,çok pahalya patlar bana.ben o yüzden aldım bir ateş ölçer,her sabah ateşmi ölçyrm.tedavi gördğm aylar yumurtlyrm bazen.başka türlü ne geln var ne gden:(

hmmmmm:KK17:prolaktin yüksekliği yaptğnda göğüs ağrsı şiş hassasyt vs olur.iyi yapmşsn bırakmlkla....
ya canım ben soğan suyu çok içtm ama adet olmdm yne.ben ilaçsz adet olamyrm.kür falan kaullanmdn kaç günde bir adet olyrsn???ateş ölçer alsna yumurtlayp yumurtlamdğnı öğrenrsn...ya da ovulasyon testi...ben pkolu oldğm için ovulasyon testi bana baya masrafa patlar e çünkü her gün her gün ovu testi ve ben yumurtlamyr,çok pahalya patlar bana.ben o yüzden aldım bir ateş ölçer,her sabah ateşmi ölçyrm.tedavi gördğm aylar yumurtlyrm bazen.başka türlü ne geln var ne gden:KK43:
Prolaktin yükselince ne oluyor kötü birsey mi yaptım acaba..ovalardan testi yapıyorum 2 aydır incir içtiğim yani bu ay tam 12. Günde ovulasyon oldu

bu arada inciri nasıl ve kaçtane yapyrdn günde kaç kez kullandn???çok yaparsan da prolaktni yükseltr.hele ki pkoluysan bomba üzerndesn:KK43:
7 tane inciri 2 bardak suda 15 dk kaynattim 3 gün böyle içtim sonra havucta yaptım karıştırdım sabah akşam yemekten yarım saat önce içtim

Prolaktin yükselince ne oluyor kötü birsey mi yaptım acaba..ovalardan testi yapıyorum 2 aydır incir içtiğim yani bu ay tam 12. Günde ovulasyon oldu
ya prolaktin yüksek olursa yumurta çatlasa ble döllenmyor.çünkü prolaktin süt hormonu.vücüut ya hamile ya da emzirme dönemnde gbi işlyo.kötü değl ama işte hamilelği engellyo...kendlğnden inen yükseln bir hormondr....

7 tane inciri 2 bardak suda 15 dk kaynattim 3 gün böyle içtim sonra havucta yaptım karıştırdım sabah akşam yemekten yarım saat önce içtim
günlük mü 7 inc yoksa 7 inciri 3 günde mi içtn anlamdm kusura bakma:(

günlük mü 7 inc yoksa 7 inciri 3 günde mi içtn anlamdm kusura bakma:KK43:
Rica ederim.. incir yumurtayı olgunlastiriyor havuç catlatiyor. Ben o yüzden 3 gün sadece incir içtim günde 2 bardak. Daha sonra havuç yapınca karıştırarak içtim 3 öğün falan yetiyor. Bitince tekrar yapıyordum. İkisini karıştırıp dolaba kaldır yaptığında zaten 2 gün dolaptan kalıyor i. Saraçoğlu öyle söylemişti.

Rica ederim.. incir yumurtayı olgunlastiriyor havuç catlatiyor. Ben o yüzden 3 gün sadece incir içtim günde 2 bardak. Daha sonra havuç yapınca karıştırarak içtim 3 öğün falan yetiyor. Bitince tekrar yapıyordum. İkisini karıştırıp dolaba kaldır yaptığında zaten 2 gün dolaptan kalıyor i. Saraçoğlu öyle söylemişti.
hm....canım ben de sabah 4,akşam 4 incir olmak üzere sabah akşam taze hazırlyrm.10 dk kadar kaynyo sonra bir havuç atyrm içine ve 5 dk daha kaynıyo ve ılımasnı beklyrm sonra da içyrm.bende göğüs ağrsı vs. olmadı....

kızlar ben kürünü bilmiyorum ama arkadaşım ıncır arasına cevız ikram etti bana evlerınde oyle yıyınce cok hoşuma gitti. ben de marketten kuru ıncır alıp içlerine cevız koyup günde 4 5 tane yedim çok hoşuma gıttı tadı sonra akıntımda bır fazlalaşma gordum yumurtlama gunu gelen o şefaf sünen akıntı o ay o kadar fazla geldi ki merak ediip netten araştırdım yumurtlamayı sağlıyormuş.
yazmak istedim yanı kurusunuda yemek yumurtlamayı saglıyor

kızlar ben kürünü bilmiyorum ama arkadaşım ıncır arasına cevız ikram etti bana evlerınde oyle yıyınce cok hoşuma gitti. ben de marketten kuru ıncır alıp içlerine cevız koyup günde 4 5 tane yedim çok hoşuma gıttı tadı sonra akıntımda bır fazlalaşma gordum yumurtlama gunu gelen o şefaf sünen akıntı o ay o kadar fazla geldi ki merak ediip netten araştırdım yumurtlamayı sağlıyormuş.
yazmak istedim yanı kurusunuda yemek yumurtlamayı saglıyor
hm canım peki sen de mi bebiş içn yiyosn?sorunun ne ki?

hm canım peki sen de mi bebiş içn yiyosn?sorunun ne ki?
yok hayır çocuk için değil dedim ya arkadaşım ıkrk ettı evlerınde çok sevdım incirle cevizi daha once bırlıkte tatmamıştım hoşuma gıdınce eve aldım hergun canım cektı yedim yumurtlama akıntısı fazla gelınce merak edıp ınternetten araştırdığımda anladım incirin yumurtlamayı arttırdığını burada bu konuyuda görünce yazayım dedim.

yok hayır çocuk için değil dedim ya arkadaşım ıkrk ettı evlerınde çok sevdım incirle cevizi daha once bırlıkte tatmamıştım hoşuma gıdınce eve aldım hergun canım cektı yedim yumurtlama akıntısı fazla gelınce merak edıp ınternetten araştırdığımda anladım incirin yumurtlamayı arttırdığını burada bu konuyuda görünce yazayım dedim.
tmm canım benim çok tşk çok sağol......düşünmen bile çok güzellll:KK15::KK15::KK15:...kusura bakma yanlış anlmştm:KK48:

Canım ben boy 1 70 kilo 60-62 arası değişyo...hayıt nesi kullanyrsn anlamdm?
hayıt ekstraktı tatlım yani hayıt ootunun özü. aktardan aldım. altı ay kullan dedi. bekarken faydasını görmüştüm. uzun yıllar adetlerim düzenli gelmişti. artan kiloyla beraber adetlerim bozduldu ve kilo da verdim şu an. ama yumurtlama hala yok

hayıt ekstraktı tatlım yani hayıt ootunun özü. aktardan aldım. altı ay kullan dedi. bekarken faydasını görmüştüm. uzun yıllar adetlerim düzenli gelmişti. artan kiloyla beraber adetlerim bozduldu ve kilo da verdim şu an. ama yumurtlama hala yok
ben de hayıt taohumu kullanmştm 6 ay kullandm.kullandığım sürece düzenli adet gördm ama bıraktğm gbi başa döndüm.hayıt kullandğn dönem yumurtlama oluyr muydu peki???

bilmiyorum ki tatlım o zamanlar bekardım,ovulasyondan falan habersizdim :) hayıt zaten doğum kontrol hapı gibi. kullandığın sürece iyi. ama ben bir kaç ay kullanıp yıllarca rahat etmiştim. o yüzden şimdi bi daha denemek istedim. benim lh hormonum çok yüksek,onu da hayıt düşürüyomuş. bu yüzden içiyorum. senin nasıl lh hormonu?

Back
X