incir kürü+preseed jel kullananlar buraya

missbon

En güzel duam.. Şükür sebebim.. Canım kızım
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
1.081
1.064
333
Balıkesir
ekim ayı olmadı kızlar bende en çok bahsedilen ve başarılı sonuç elde edilen bu kürü ve jeli bir arada denemeye karar verdim başka deneyecekler varsa burdan yazışıp nekadar başarılı olacağımızı görmek istiyorum benim bugün adetin ilk günü başladım ben küre

ikisini beraber kullanan yok sanırım neyse ben kullanayımda sonucu iletirim size napalım:)

slm.bende incir kürü yaptım bu ay.ve pre seed i almakistiorum.sipariş verecegiz galiba.sen tr denmi aldın.

benim ilk denemem eylül ayıydı olmadı.ikinci denemem ise ekimdi.internette okumuştum incir ve havuç kürü yapmıştım sabah akşam yedim ve ekim ayında hamile kaldım.şuan 5 hafta 2 günlük hamileyim:))))) rabbim sizede nasip etsin inşallahhhh

benim ilk denemem eylül ayıydı olmadı.ikinci denemem ise ekimdi.internette okumuştum incir ve havuç kürü yapmıştım sabah akşam yedim ve ekim ayında hamile kaldım.şuan 5 hafta 2 günlük hamileyim:))))) rabbim sizede nasip etsin inşallahhhh

günaydın hican. bu kürü nasıl yaptığını anlatabilir misin? ben suyu içiliyo diye biliyorum ama sen yedim yazmışsın.

slm kıslar bende nesamandır giremedim ben bu ay incir havuç kürü ve presedle denedim bekliyorum bakalım 17 kasım adet günüm sabırsıslıkla bekliyorumm allah isteyen herkese versin

Back
X