- 16 Temmuz 2014
- 380
- 534
- 158
Merhaba, bende birçok şey denedim ama inan en önemlisi inançlı olman ve onu sana gönderecek olandan kalben istemen hemde sabırla ve hep olumlu düşünerek :) hamile kaldığım ay özellikle, hayırlı evlat istedim hep ve bol bol dua ettim bol bol Meryem suresini okudum, bunun dışında bir takım şeylerde uyguladım tabi ..
Eşime keçiboynuzu kürü
Kendim incir kürü
Adet bittikten hemen sonra 3 kere yakı yapıştırdım belime
Ovulasyonu takip ettim, sonrasında zaten kürleri falan bıraktım sadece dua ma devam ettim ..
Ay sonunda sürpriz haberi aldık .. :)
Hala binlerce kez şükrediyorum Rabbim e ..
Hemen hemen ayni seyleri yapmisizbende bu ay ogrendim hamile olduğumu canim ben 5 haftalik hamileyim Rabbim isteyen herkesede nasip etsin insaallah
Tebrikler canım hayırlı olsun :) amin Allah olmayan herkese versin hayırlı evlatlar ..
Tebrikler canım hayırlı olsun :) amin Allah olmayan herkese versin hayırlı evlatlar ..
canim incir kurunu nasil yaptiniz yazarsaniz sevinirim. bide havuc eklediniz miCok Sağol canım
ben bebeğimi ne yazıkki kaybettim canım 6.ayda trizomi18 denilen bir rahatsızlık sonucu .. 20 gün oldu kaybedeli ilk adetimden sonra Allah izin verirse yine aynı kürü yapıcam inşallah yine hemen kavuşurum bebeğime bu defa sağlıcakla .. Adet bittikten hemen sonra başlamıştım yapmaya 11.günden sonra sanırım yani 5 gün adet oldum adetten sonra 6 gün sadece incir sonra 2 3 hün havuç katıp yapmıştım zaten 13.gün yumurtlama olmuştu bariz bi şekilde hissetmiştim ve akıntım olmuştu adetten sonra gün aşırı ilişki, o ay hamile kalmıştım zaten rabbim o duyguyu tekrar tattırmayı nasip etsin inşallah :)canim incir kurunu nasil yaptiniz yazarsaniz sevinirim. bide havuc eklediniz mi
ben bebeğimi ne yazıkki kaybettim canım 6.ayda trizomi18 denilen bir rahatsızlık sonucu .. 20 gün oldu kaybedeli ilk adetimden sonra Allah izin verirse yine aynı kürü yapıcam inşallah yine hemen kavuşurum bebeğime bu defa sağlıcakla .. Adet bittikten hemen sonra başlamıştım yapmaya 11.günden sonra sanırım yani 5 gün adet oldum adetten sonra 6 gün sadece incir sonra 2 3 hün havuç katıp yapmıştım zaten 13.gün yumurtlama olmuştu bariz bi şekilde hissetmiştim ve akıntım olmuştu adetten sonra gün aşırı ilişki, o ay hamile kalmıştım zaten rabbim o duyguyu tekrar tattırmayı nasip etsin inşallah :)
Ben adetten once baslardim hergun ac karina sabahlari 3 veya 4 tane çiğ tuketirdim yani normalini yapmadim suda kaynatip suyunu icmedim hergun cig olarak tukkettim adetten hemen sonra 10 12 14 16 18 gunlerini cok iyj degerlendirmek gerekiyor canim Rabbim sizede yasatsin bu guzel duyguyu amincanim incir kurunu nasil yaptiniz yazarsaniz sevinirim. bide havuc eklediniz mi
Bende kurusunu yiyorum hergün aç karnına bu da çok faydalıymışBen adetten once baslardim hergun ac karina sabahlari 3 veya 4 tane çiğ tuketirdim yani normalini yapmadim suda kaynatip suyunu icmedim hergun cig olarak tukkettim adetten hemen sonra 10 12 14 16 18 gunlerini cok iyj degerlendirmek gerekiyor canim Rabbim sizede yasatsin bu guzel duyguyu amin
Canım incir kürü Yumurtalık çatlatmak içinCanim bu pirasa mydanoz bugusunu nasil yaptn
Ben maalesef basarili olamadm 1-2ay adetm duzene grdi yumurtalarm buyudu ama snraki aylar biraknca yne ayni gebe kalamadm yaniMerhaba kizlar biliyorum konu cok guncel degil ama daha onceki yazanlari suan merak ediyorum incir kurunu deneyip basarili oldunuz mu? Lutfen paylasirmisiniz
Yaaaa uzuldum pekii baska seylerde denedin mi bildigin uyguladigin?Ben maalesef basarili olamadm 1-2ay adetm duzene grdi yumurtalarm buyudu ama snraki aylar biraknca yne ayni gebe kalamadm yani
Valla hersey denedim aslinda olmaynca olmuyo canm sogan kuru denedm snra saracoglunun kurlerini denedm 200tl harcadm nerdeyse yne olmadi ne duyduysam yaptm belime bardak vurdrdm yne yk rabbim nasip etsn yeterki ne yaparsak yapalm olmadimi olmuyo asilama yapildi bu ay 4gun oldu umarm bu sfer olmustrYaaaa uzuldum pekii baska seylerde denedin mi bildigin uyguladigin?
Evet aslinda allah ne zaman nasp ederse o zaman oluyo bu isler . Bende cok istiyorum bakalm ne zaman olcak 10 aydir korunmuyoruz bizde. Evleneli 2 yil olcak ve 13 ay dogum kontrol kullandim. Hormonlar normal kist falan yok bakalm bekliyorz ne zamn olcak diye. Senin problemin ne? Ay insallah tutar ve bebis olur insallah hamilesindir.allah hepimize nasip etsin tez vakitte.Valla hersey denedim aslinda olmaynca olmuyo canm sogan kuru denedm snra saracoglunun kurlerini denedm 200tl harcadm nerdeyse yne olmadi ne duyduysam yaptm belime bardak vurdrdm yne yk rabbim nasip etsn yeterki ne yaparsak yapalm olmadimi olmuyo asilama yapildi bu ay 4gun oldu umarm bu sfer olmustr
Bizim 20ay oldu kuzum hersey denedk pko varEvet aslinda allah ne zaman nasp ederse o zaman oluyo bu isler . Bende cok istiyorum bakalm ne zaman olcak 10 aydir korunmuyoruz bizde. Evleneli 2 yil olcak ve 13 ay dogum kontrol kullandim. Hormonlar normal kist falan yok bakalm bekliyorz ne zamn olcak diye. Senin problemin ne? Ay insallah tutar ve bebis olur insallah hamilesindir.allah hepimize nasip etsin tez vakitte.
Ck zor beklemek her ay ewt hamileym diyip ama olmamam ve hic bi sorun yk ne yapicaz onuda blmiyrz pko var ama pko olan herkes hamile kalabiliyo ayy napcaz blmiyrm asilama da 5.gunum ins hamileymdr ama ne bliyim umutlanmak istemyrmEvet aslinda allah ne zaman nasp ederse o zaman oluyo bu isler . Bende cok istiyorum bakalm ne zaman olcak 10 aydir korunmuyoruz bizde. Evleneli 2 yil olcak ve 13 ay dogum kontrol kullandim. Hormonlar normal kist falan yok bakalm bekliyorz ne zamn olcak diye. Senin problemin ne? Ay insallah tutar ve bebis olur insallah hamilesindir.allah hepimize nasip etsin tez vakitte.
Ck zor beklemek her ay ewt hamileym diyip ama olmamam ve hic bi sorun yk ne yapicaz onuda blmiyrz pko var ama pko olan herkes hamile kalabiliyo ayy napcaz blmiyrm asilama da 5.gunum ins hamileymdr ama ne bliyim umutlanmak istemyrm
Ayy canm telefndan grdigm icin zor cevap veriyrm ayin 20snde test yapcam 19 ama 1gn daha bekliym diyorum sabah kalkar testimi yaparmEvet gercekten yipraticidir. Bir kere o husrani yasadim baya belirtim vardi hamileyim diyodum bnde olmayinca cok uzuldum ilk defa agladim. Ve ozaman uzun sure olmayanlari anladim.yaa cok moral bozuyo. Gercekten dusunmek istemiyorum. Ama merakta ediyorum. Evet sende dogru diyosun pko lu olup su incir kuruyle hamile kalanda var. belki zamani vardir daha sizin bebisin. Ay insallah tutar ne zaman belli olcak tutup tutmadigi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?