incir kürü uygulayıp hamile kalan varmı

Kizlar bugun yumurtlama gunum tavsiyesi olan var mi ? Yapilmasi iyi olan seyler falan? Yenilcek icilcek seyler

Ay icim disim incir oldu zaten canim yaa o gunde incir ve havuc suyu ictim ay bakalm yaa Meral ediyorum 10 gun var adet olmama senin ne zaman adet gunun

Bisey sorcam bayanlar.. İnciri ve havucu yemek ile suyunu icme arasinda fark oluyor mu acaba hamile kalabilmek icin? yani illa kaynatip suyunu mu icmek gerekiyor? Ona göre baslicam da

Bisey sorcam bayanlar.. İnciri ve havucu yemek ile suyunu icme arasinda fark oluyor mu acaba hamile kalabilmek icin? yani illa kaynatip suyunu mu icmek gerekiyor? Ona göre baslicam da
Vala canim bende cok bilmiyorum neden suyunu iciyoruz okunulani yapiyoruz iste ama incir kaynatmadan yenildiginde de ayni etki oliyo galiba ama havucu bilmiyorm

Vala canim bende cok bilmiyorum neden suyunu iciyoruz okunulani yapiyoruz iste ama incir kaynatmadan yenildiginde de ayni etki oliyo galiba ama havucu bilmiyorm
Forumda yine farkli bi baslik altnda okudm da birisi de incir ve ceviz yedigi ay sonunda hamile kalmis :) Allah'in isi tabi biz boyle seylere bagliyoruz sonucu ama eger yiyerek faydasi da oluyorsa o sekilde tercih ederim o yuzden sordum :) yine bilgisi olan varsa bilgilendirebilirse sevinirim

Asilama yapilmisti demi seninde az kalmis 1 hafta falan ayy heycn yapiyo insan. Var mi hic hisseytigin seyler falan belirtiler yada
Canm benm tek belirtim kasigimdaki agri bugn 8.gunum 6gun kaldi

Canm suyunu icmek daha faydaliymis cnku kaynattignda o yararli seyler aciga cikiyomus o yuzden ama dk larina dikkt et

Ben inciri kaynatp suyunu icmistm snra sıkıldım yemeye basladm tabi o aralar incir kara borsaydi ve bulamyodk tabi burasi kucuk yer oldugu icin snra istanbuldan getirttk falan derken baktk olmuyo snra bursafa bi arkafasm aktardan incir puresi gbi bsi almis hatta bunu hamile kalmak icin satiyomus aktar onuda aldirdim yedim ama yok yne olmadi hatta dolapta duruyo yemedim olmaynca olmuyo yani canm

Dogru diyorsun canim. Neyse o zaman ben yine kaynatip suyunu icmeye bakayim :) hayir bi de söyle bi durum var o inciri kaynattiktan sonra suyunu iciyoruz da incirin kendisi yenilmiyo mu? İncir cöpe gidiyosa ona da üzülürüm

Dogru diyorsun canim. Neyse o zaman ben yine kaynatip suyunu icmeye bakayim :) hayir bi de söyle bi durum var o inciri kaynattiktan sonra suyunu iciyoruz da incirin kendisi yenilmiyo mu? İncir cöpe gidiyosa ona da üzülürüm
Yenilmiyomus canm ama ben yiyodum o kadar paraya yazk :) ama zaten olmadida:)

Neyse skmayalim canimizi. Rabbim hakkimzda hayirlisini versin. Zamanla olur insaAllah

Aynen canm benm asilama oldu zaten perşembe günü belli olcak sonucu ins tutnustr
Hadi bakalim insallah guzel haberler alirsin :) asilama yumurta takibinden sonra mi oluyor? Ben o asamalara gelmedim Rabbim getirmesin insallah tabi ki sen de daha ileri asamalara gitmeden bebisini kucagina alirsin umarim hayirlisiyla canim...

Hadi bakalim insallah guzel haberler alirsin :) asilama yumurta takibinden sonra mi oluyor? Ben o asamalara gelmedim Rabbim getirmesin insallah tabi ki sen de daha ileri asamalara gitmeden bebisini kucagina alirsin umarim hayirlisiyla canim...
Aynen canm yumurta takibi yapilip catlatma ignesi vuruluyo 2gun snrada asilama allah sana bunlari gostermesin tez zamanda guzl habrrler al ins cnku benm 19 ay oldu ark alistm bu ayda olmicak dyorum o guzl gnler ne zaman blmiyrm ama ins ck yakndadir

Hmm anladim canim. Ben de beklemiyorum pek.. Ummadigim bi anda haberini alayim diye. Her ne kadar beklemiyorum düsünmüyorum desek de beynimizin icinde biyerlerde o düsünce kemiriyor orayi..

Aynen canm yumurta takibi yapilip catlatma ignesi vuruluyo 2gun snrada asilama allah sana bunlari gostermesin tez zamanda guzl habrrler al ins cnku benm 19 ay oldu ark alistm bu ayda olmicak dyorum o guzl gnler ne zaman blmiyrm ama ins ck yakndadir
Canim sen ne zaman gittin peki doktora bizimde ekimde 1 yil olcak korunmasiz. Sanirm bizde gidicez kari koca kontrole. Ilk napiyolar ki neyi inceliyolar. Rahim filmi falan ozman mi cekiliyo. Off bnmde hastalanmama 9 gun var bakalm. Hic hamile gibi hissetmiyom. Bide yumurtlamamdan beri yumurtaliklarim cok hareletli incir kurunden sebep olabilir mi ki?

Ewvt canm incir kurundendir ilk gittk bz doktor 2 ay bekleyelm dedi snra bekledk olmadi gttk bana hormon testi yapildi rahim filmi cekildi (hic acimiyo insani korkutuyolr ) sadece cekildkten snra agrm oldu snra esime sperm testi yapildi hc bi sorun ckmaynca bende sadece pko oldugnda klomen tedavisi basladi yumurtalar uyariliyo snra buyumesi kontrol ediliyo sonuca gore klomen arttiriliyo snra catlatma ignesi yapilip iliski oneriliyo 5ay gordum tedavi benm rahmim sola yatik doktor iliskiye grdikten snra hafif sola yat demisti oyle snra olmaynca tup bebek onerdiler asilama sansi dusuk oldugu icin ama bz tesadf bu doktoru duyunca gttk ve asilama dedi canm biz 10 ay kendimiz denedik olmaynca gttk bi sotun var dye tabi bu surecte esimi ikna etmekle gecti ama sukir bi sorun yk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…