Bi ilk asilaman dimi?ay insallah olur ya. Off beklemek cok gicik senin az kaldi benim daha 25 indebakalm bizde biraz su sicaklar gecsin hemde 1 yilimiz dolsun diye bekliyoruz . Banada bu ay olmucakmis gibi geliyor. Incir kuru disinda 2 kutuda inofolic ictim. Oda normalde hamile kalmayi kolaylastiriyomus bana o yzden verdi doktor ama iki aydir hic bisi yokEwvt canm incir kurundendir ilk gittk bz doktor 2 ay bekleyelm dedi snra bekledk olmadi gttk bana hormon testi yapildi rahim filmi cekildi (hic acimiyo insani korkutuyolr ) sadece cekildkten snra agrm oldu snra esime sperm testi yapildi hc bi sorun ckmaynca bende sadece pko oldugnda klomen tedavisi basladi yumurtalar uyariliyo snra buyumesi kontrol ediliyo sonuca gore klomen arttiriliyo snra catlatma ignesi yapilip iliski oneriliyo 5ay gordum tedavi benm rahmim sola yatik doktor iliskiye grdikten snra hafif sola yat demisti oyle snra olmaynca tup bebek onerdiler asilama sansi dusuk oldugu icin ama bz tesadf bu doktoru duyunca gttk ve asilama dedi canm biz 10 ay kendimiz denedik olmaynca gttk bi sotun var dye tabi bu surecte esimi ikna etmekle gecti ama sukir bi sorun yk
Canim sen kac gundur yapiyosun incir kurunu ? Benm bugn 11 gun oldu. Yumurtlana gunumde bir haftadir kullnmistim. O yuzden cok etkili olmamistr herlde. Adetim bittikten 5 gun sonra falan basladim bnde. Sen ne kadardir deniyosun bebis icin?Forumda yine farkli bi baslik altnda okudm da birisi de incir ve ceviz yedigi ay sonunda hamile kalmis :) Allah'in isi tabi biz boyle seylere bagliyoruz sonucu ama eger yiyerek faydasi da oluyorsa o sekilde tercih ederim o yuzden sordum :) yine bilgisi olan varsa bilgilendirebilirse sevinirim
Ewt canm bende kullaniyrm ama bi ise yaramadi evet canm ilk asilamamBi ilk asilaman dimi?ay insallah olur ya. Off beklemek cok gicik senin az kaldi benim daha 25 indebakalm bizde biraz su sicaklar gecsin hemde 1 yilimiz dolsun diye bekliyoruz . Banada bu ay olmucakmis gibi geliyor. Incir kuru disinda 2 kutuda inofolic ictim. Oda normalde hamile kalmayi kolaylastiriyomus bana o yzden verdi doktor ama iki aydir hic bisi yok
Ben biraktm canm artk inciri adetmden once basliydm adetten 15 gn snra birakuydm snrada havuca basliyodm adetime kadarCanim sen kac gundur yapiyosun incir kurunu ? Benm bugn 11 gun oldu. Yumurtlana gunumde bir haftadir kullnmistim. O yuzden cok etkili olmamistr herlde. Adetim bittikten 5 gun sonra falan basladim bnde. Sen ne kadardir deniyosun bebis icin?
Canm test yaptm ck silik bi czgi cikti ama daha 10.gun inananmadm pek ilacin etkisi olablrCanim sen kac gundur yapiyosun incir kurunu ? Benm bugn 11 gun oldu. Yumurtlana gunumde bir haftadir kullnmistim. O yuzden cok etkili olmamistr herlde. Adetim bittikten 5 gun sonra falan basladim bnde. Sen ne kadardir deniyosun bebis icin?
İnsallahh..asilamada da iğne ilac oluyor mu..biraz bahseder misiniz. Sorun ne yaş kac..Aynen canm benm asilama oldu zaten perşembe günü belli olcak sonucu ins tutnustr
Yasim 23 canm asilamada aslinda igne oluyor ama benm ilacla oldu ayni ilac tedavisi gbi yumuttalar buyutlup catlatma icin igne vuruluyor ilacsiz olanlrda hergun gobekten igne yapiliyr ybe vaylama icin igne snra esindeb sperm alinip yikaniyor en hizlilari rahime plastk bi boru yardimiyla enjekte ediliyor acisiz agrisiz o kadar yarm saat yattktan snra normal yasantina devamİnsallahh..asilamada da iğne ilac oluyor mu..biraz bahseder misiniz. Sorun ne yaş kac..
Himm yine hormon alıyoruz yani..senin pozitif galiba. İlk denemen miYasim 23 canm asilamada aslinda igne oluyor ama benm ilacla oldu ayni ilac tedavisi gbi yumuttalar buyutlup catlatma icin igne vuruluyor ilacsiz olanlrda hergun gobekten igne yapiliyr ybe vaylama icin igne snra esindeb sperm alinip yikaniyor en hizlilari rahime plastk bi boru yardimiyla enjekte ediliyor acisiz agrisiz o kadar yarm saat yattktan snra normal yasantina devam
Yk canm daha belli degil test yaptm ama hafif silik czgi ckti daha 10.gunum zaten ewt ynr hormon ykleniyo zaten sistik ilaclardanHimm yine hormon alıyoruz yani..senin pozitif galiba. İlk denemen mi
Ben daha baslamadim canim ya.. Adet olnca baslicam olmam insallah :) simdi baktim da sogan küründen sonra incir kürü yapilmasi oneriliyo.. Ben sogan kürünü kullanmak istemiyorum direkt incirle basliyim diyorum.. Sen sogan kürü yaptin mi hic? Bu arada 10 ay oluyor bize de :/ ya tam emin degilm de bende yumurta tembelligi ya da yumurta catlamamasi durumu var sanirm. Baya zayifm cunkuCanim sen kac gundur yapiyosun incir kurunu ? Benm bugn 11 gun oldu. Yumurtlana gunumde bir haftadir kullnmistim. O yuzden cok etkili olmamistr herlde. Adetim bittikten 5 gun sonra falan basladim bnde. Sen ne kadardir deniyosun bebis icin?
Canm yumurtanin catlamasi icin once gelismesi lazm gelismrsi icinde tembrl olmamasi yani ikisi farkliGerci yumurta tembelligi ve catlamamasi durumu ayni sey mi onu da bilmiyorum :)
Hmm.. Onu ben bilemem oyleyse. Dr.un kontrol edip soylemes gerekir. Hormon testi sonuclarim normal cikmisti.. Bilemiyorum ki uygun zamani bekliyor herhalde bizmki :) Rabbim hayirlisni versinCanm yumurtanin catlamasi icin once gelismesi lazm gelismrsi icinde tembrl olmamasi yani ikisi farkli
Ay hadi hayirlisi baZen boyle basta silik cikip bikac gun sonra poztf cikanda var artk okuya okuya yorumlari boyle ornekleride cok gorduk ay insallah vardir bebisCanm test yaptm ck silik bi czgi cikti ama daha 10.gun inananmadm pek ilacin etkisi olablr
Canim benmde hormonlarim normal sukur bisy yok . Kist falanda yok. Ama yumurtlama oluyo duzei adet duzenli gunu sasmaz yani o derece 1 yil dogm kontrl kullandim 10 aydirda korunmuyorz ama olmuyo bakalm bnde zamani var demekki diyorum. Tabi es faktorude onmli boyle durumlrda bakalm ekim gbi detayli kontl olcaz ikimzde.Hmm.. Onu ben bilemem oyleyse. Dr.un kontrol edip soylemes gerekir. Hormon testi sonuclarim normal cikmisti.. Bilemiyorum ki uygun zamani bekliyor herhalde bizmki :) Rabbim hayirlisni versin
Kuzum korkuyrorum ya ilaclarn etkisinde oyle cktysa ayy inanmadm pekAy hadi hayirlisi baZen boyle basta silik cikip bikac gun sonra poztf cikanda var artk okuya okuya yorumlari boyle ornekleride cok gorduk ay insallah vardir bebis
Alistm artk canm yani olmicak dye hazirlamak daha iyi geliyo olrsa seviniriz olmazsa uzulmeyz :)Haklisin canim umutlanmak istemiyosun sonrasi uzucu oluyo en iyisini yapiyosun aslnda
Canim ne oldu ne cikti sonuc? Kac gundur sorcam ama bnde feci grip oldum vala onla cebellesiyom.Alistm artk canm yani olmicak dye hazirlamak daha iyi geliyo olrsa seviniriz olmazsa uzulmeyz :)
Gecmis olsn canm maalesef adet oldum yne degilim bzde erteledik artk bi sure dinlenmek istiyorum bakalmCanim ne oldu ne cikti sonuc? Kac gundur sorcam ama bnde feci grip oldum vala onla cebellesiyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?